Гороскоп на 14 лютого 2016 року

Неділя, 14 лютого 2016, 01:09
Гороскоп на 14 лютого 2016 Козеріг. Суттєвих змін в особистому житті у Козерогів не намічається. У сімейних відносинах день обіцяє приємний відпочинок з близькими людьми. Частіше відвідуйте рідних, це сприяє налагодженню родинних відносин. Допомагаючи близьким, ви тим самим допомагаєте собі.
Гороскоп на 14 лютого 2016 року

Гороскоп на 14 лютого 2016 Водолій. Сприятливий час для зустрічей і спілкування з друзями та родичами. Ви знайдете повне взаєморозуміння зі своїми коханими. Вас чекають подарунки від далеких родичів. Озбройтеся дипломатичними навичками і красномовством. У спілкуванні використовуйте психологічні прийоми, постарайтеся вникнути в чужі проблеми і труднощі буття.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Риби. Сьогодні актуальні питання профілактики, гігієни, догляду за тілом і зовнішністю. Це час місяця підходить для проведення оздоровчих процедур, для початку занять будь-яким видом гімнастики, а також для того, щоб сісти на дієту або провести очистку організму.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Овен. За що б ви не взялися зараз, вас чекає успіх. Можуть вдало скластися ваші фінансові справи та інтимні стосунки. Правда, ви можете бути засмучені діями одного з ваших родичів. Намагайтеся не перевантажувати себе одноманітною активністю і не ризикувати по дрібницях. Не слід гостро реагувати на непорядність людей.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Телець. Цей день втілює собою щасливі випадковості, обіцяє легкі гроші і любовні пригоди під девізом: «Прийшов, побачив, переміг». Тільки врахуйте: пані Удача вшанує своєю увагою лише тих, у кому сильний внутрішній настрій на успіх, хто впевнений у собі і своїй справі. Ці якості виявляться не менш важливими, ніж працездатність, так що позбудьтеся смутного виразу обличчя і не хмурьте брови.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Близнюки. День може принести чимало змін. Велика їх частина пов'язана з близькими людьми. Цілком імовірно, що цей вихідний день буде надмірно метушливим, оскільки численні постійно змінюються обставини і нові ідеї не дозволять більшості людей цього знаку сидіти без діла, насолоджуючись тихими радощами. Будь-який момент може бути придатним, якщо ви захочете зробити його таким. І ваше несподіване рішення щодо від- носіння з близькою людиною показує, що ви нарешті визначилися.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Рак. Не виключено, що сумніви стануть причиною душевного сум'яття. Як би палко не говорив вам партнер про свої почуття, які б подарунки ні підносив, ви в глибині душі будете постійно сумніватися в його щирості. Пам'ятаєте в любові не можна програти або виграти, у ній можна лише взяти участь. Зате той, хто відмовився від участі, вже точно буде в програші.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Лев. День символізує домашній затишок. Ймовірно, ви захочете виспатися і провести весь день вдома. У спокійній домашній атмосфері можуть прийти нові ідеї, осяяння. Сприятливі невелика реорганізація побуту, перестановка меблів. Добре б зробити прибирання, освіжити і прикрасити зовнішній вигляд житла.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Діва. Часті відлучки можуть стати причиною сімейного конфлікту. Хтось із рідних може образитися на брак уваги. Відбудеться неприємна розмова. Намагайтеся уникати випадкових знайомств, навіть легкий флірт може виявитися досить небезпечним і здатний привести до несподіваних неприємних наслідків.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Терези. Не виключено, що темперамент Терезів буде просто запаморочливим, тому ваш обранець прив'язаний до вас міцними ланцюгами взаємного почуття. Однак вам потрібно дізнатися Отелло у своєму спокійному і поступливим шанувальника. Оскільки ви знаєте, чого хочете, вам буде не так уже й важко прийти до консенсусу.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Скорпіон. Поєднання планет зробить суботу яскравим і емоційно насиченим днем. Ви схильні дбати передусім про близьких, що їм дуже сподобається. Можливі несподівані сприятливі повороти в любовних зв'язках, романтичне знайомство. Сходіть з чоловіком і дітьми на концерт, художню виставку. Влаштуйте романтичну вечерю.

 

Гороскоп на 14 лютого 2016 Стрілець. Хоча здоров'я Стрільців буде достатньо благополучним і не викличе побоювань, можуть виникнути ускладнення через необачних обіцянок і перевантаження роботою, особливо в другій половині дня. Не варто забувати, що невпорядкований спосіб життя і харчування пов'язаний з постійним перевтомою і здатний привести до ревматизму, подагрі, радикуліту, спазмів судин, порушення обміну речовин і інших неприємностей.