Гороскоп на 16 лютого 2016 року

Вівторок, 16 лютого 2016, 02:41
ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II) День символізує спокусу плоті, розгул пристрастей. Будьте обережні - емоції сьогодні важко утримати у буденному руслі. Постарайтеся стримати надмірний сплеск сексуальної енергії. Духовно розвинені Водолії будуть здатні трансформувати її і направити на творчу діяльність. Людина, хвора цього дня, насилу впорається зі своєю недугою. Вірогідні негативні віщі сни.
Гороскоп на 16 лютого 2016 року

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)

День сприятливий для благоустрою житла, великих покупок, оформлення документів і стосунків. Шлюб, укладений сьогодні, буде міцним. Не варто дослухатися до чужих порад - вони можуть тільки зашкодити. Ваші стосунки з обранцями можуть зайти у безвихідь. Приділіть підвищену увагу дітям і їх здоров'ю.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)

День сприятливий для спілкування, нових знайомств, встановлення ділових контактів, рішення побутових проблем. Постарайтеся наближати до себе тільки гідних вашої уваги людей, інакше ви ризикуєте потрапити в невміле або двозначне становище. Зірки обіцяють початок сприятливого періоду для нових справ, здійснення планів, проведення зустрічей. Не виключена поява впливових людей, які нададуть допомогу у ваших починаннях.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)

Самий час як слід попрацювати, щоб поповнити сімейну скарбницю. Можуть виникнути на перший погляд нерозв'язані питання - не звертайте уваги: скоро все налагодиться. Не звалюйте на свої плечі тяжкість непосильної ноші. Не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до нервового стресу.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)

Несприятливий у фізичному плані день. Вірогідне погіршення самопочуття, загострення хронічних захворювань, хвороби верхніх дихальних шляхів. Не виключені нервові стреси. Дрібні сварки з коханою людиною сьогодні можуть призвести до дуже великого скандалу, а то і до повного розриву стосунків. Не можна проявляти заклопотаність і суєтливість.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)

Поступово реальне життя почне вторгатися у ваш внутрішній світ. Це торкнеться в першу чергу сімейних стосунків. Не зневіряйтеся через виниклі проблеми. Просто треба бути обережніше. Не слід посвячувати знайомих у свої проблеми. Та і взагалі, якомога менше довірчих бесід. Побережіть нерви і здоров'я.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)

Цей день пройде під знаком інтуїції, що підкріплюєтьсяздоровим глуздом і вірними діями. Ваші судження будутьсвоєчасними і точними, що сприятливо позначиться наавторитеті. Сприятливий день для відпочинку, духовного перетворення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)

В цілому хороший день. Він обіцяє грошові доходи, хороший для покупок. День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Якщо призначена ділова зустріч, здійсніть її в першій половині дня, оскільки в другій, можливо, ви не зможете прийняти правильного рішення. Ви можете відчути необхідність в порадах друзів. Проте не варто повністю на них покладатися. Не виключені розчарування. Остерігайтеся, є небезпека «потрапити в мережі» до шарлатана або прожектера.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)

Критичний день. Небезпечні перевантаження і невиправданий ризик. Схильність до потурання власним слабкостям, ілюзій в спілкуванні, помилковим уявленням може зумовити майбутні втрати в комерційній і творчій діяльності. Можливе зіткнення з грубістю або пограбуванням.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)

Сприятливий день для самореалізації в творчості. Без особливих зусиль ви зможете завершити вигідне замовлення. Події цього періоду часу можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про самих себе. У сімейному житті можливі любов і взаєморозуміння. Другу половину дня проведіть з коханою людиною в тихій, спокійній обстановці.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)

Несприятливий день. Вірогідне погіршення самопочуття. Ваша чарівливість здатна творити дива, проте дрібні сварки з коханою людиною сьогодні можуть призвести до повного розриву стосунків. Не можна проявляти заклопотаність і суєтливість.