Гороскоп на 18 лютого 2016 року

Четвер, 18 лютого 2016, 03:01
Гороскоп на 18 лютого 2016 Козеріг. Цей день може розкрити в Козерогах творчий потенціал на довгі роки, відновити молодість, красу, струнку фігуру. Ви продовжите собі життя. Треба зуміти сприйняти світ таким, яким він є. Не відлучайте великих уроків життя, і в зрілому віці ви збережете здоров'я і чарівність.
Гороскоп на 18 лютого 2016 року

Гороскоп на 18 лютого 2016 Водолій. Водолії схильні робити безліч несподіваних і не дуже дорогих покупок. Багато спонтанно куплені штучки трохи пізніше почнуть викликати подив. Не виключено, що самі ви в цьому місяці отримаєте подарунок від людини, яка побажає залишитися невідомим. Постарайтеся не підносити занадто дорогих речей - не ставте в незручне становище друга, який не зможе вам відповісти тим же.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Риби. Зворотній рух Меркурія не підходить для вивчення нового матеріалу. Несподівано з'являться сотні причин, постійно відволікаючих Риб від справи. Плануйте на цей період поглиблення вже наявних знань і повторення пройденого раніше.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Овен. Ваше фінансове становище стає міцним. Несподівані пропозиції обіцяють вигоду і принесуть великий успіх в недалекому майбутньому. Уникайте демонстративних форм поведінки: використовуйте природний такт в сім'ї, а на роботі не дратуйте опонентів непомірним проявом власної винятковості. Радійте навіть малим плодам своєї праці, не давайте волю користолюбству. Гороскоп на 18 лютого 2016 Телець. Ситуація буде загострюватися, і підсумком ваших дій може виявитися як тріумф, так і поразки.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 року для Тельців можуть закріпити вас в одному з цих станів надовго. Краще не брати в борг і не давати грошей в борг, так як не всі з вас осилять фінансову тягар.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Близнюки. Неприємні події можуть торкнутися надзвичайно важливу для вас фінансову сферу життя. Якщо ваші кошти недостатні, не варто ризикувати і пускатися в авантюрні підприємства, в яких ви внаслідок своєї роздвоєності можете програти.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Рак. Негативні тенденції можуть відбитися і на планах Раков. Не виключено, що планувати і цілеспрямовано добиватися поставлених цілей вам буде дуже важко. Не намагайтеся форсувати події. Наймудріше зараз - залягти на дно.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Лев. Леви сьогодні у когось будуть викликати заздрість, роздратування, суперництво. Зате начальство і вчителі оцінять їх компетентність по достоїнству. Врахуйте, що надмірна впевненість у собі, домінуюча позиція, яскравість і інтелектуальність завадять в повсякденному спілкуванні.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Діва. Імовірна відрядження чи вимушена поїздка через отримане звістки. Багатьом Дівам буде важко знайти точку опори у виниклій ситуації. Головне - не метушитися, уникати необдуманих вчинків і зробити все, що від вас залежить.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Терези. У другій половині дня можуть з'явитися непередбачені обставини, плани стануть змінюватися щогодини, можливі непорозуміння у відносинах з постійними партнерами. Ваш спосіб життя стане сумбурним. Для процвітання бізнесу вам знадобляться кмітливість, гнучкість, лояльність і вміння йти на компроміс.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Скорпіон. У вас буде тонке взаєморозуміння з чоловіком, але лише до тих пір, поки він чи вона буде відчувати над вами деяке перевага. Надайте близькій людині можливість помилятися на ваш рахунок. Вас не повинно це бентежити, оскільки ваші позиції непохитні.

 

Гороскоп на 18 лютого 2016 Стрілець. Не виключено, що інтриги суперників, ворогів і прихованих заздрісників вельми активно проявляться вже на початку дня і серйозно завадять кар'єрі Стрільців. Слід пам'ятати, що розраховувати лише на свої сили не можна. Вам необхідна допомога друзів і партнерів.