Гороскоп на 26 лютого 2016 року

П'ятниця, 26 лютого 2016, 01:26
Гороскоп на 26 лютого 2016 Козеріг. Цей день обіцяє співпрацю в справах і задумах, правда, тимчасове, але і це непогано. Не варто вимагати від супутників занадто багато чого, потім ваші шляхи розійдуться.
Гороскоп на 26 лютого 2016 року

Гороскоп на 26 лютого 2016 Водолій. Це гарний час для фінансових заходів. Матеріальне заохочення принесуть професійні знання і індивідуальна трудова діяльність. Заробітки будуть гідними. Ви сьогодні можете оформити необхідні фінансові документи родини або фірми.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Риби. Цей день не підходить для початку нових важливих проектів. Риби можуть впасти в стан неуважності і неприкаяності. Не виключена втрата речей або грошей. Переважно завершити вже розпочату роботу. Займіться такими справами, в яких ви максимально самостійні. Нічого не обіцяйте оточуючим навіть на словах. Слідкуйте за своїми речами і документами.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Овен. День символізує успіх. Чимось великих результатів ви досягнете, тим надійніше зміцните своє становище і тим різноманітніше і вдаліше будуть складатися всі подальші обставини. Обережність вам не зашкодить, особливо у фінансових питаннях. Проявіть ощадливість і економність. Це допоможе вам уникнути матеріальних нестатків.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Телець. Імовірна хвиля любовних страждань, зрад і обманів. Якщо в ці періоди шанувальник зволіє не вас, якщо ваша половинка оголосить про намір піти, поставтеся до цього з крижаним спокоєм: ними рухають енергії планет, які підготували вам це випробування!

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Близнюки. Позитивні моменти, що з'явилися в цей день, можуть виявитися тими щасливими травня 2016камі долі, які здатні вберегти від великих неприємностей і проблем, імовірних на початку березня 2016. Добре згадати минуле, щоб, проаналізувавши пройдений шлях, краще уявити майбутнє і ту лінію, яку ви проведете в житті.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Рак. Не виключено, що найвагоміший внесок у загальну справу починає здаватися Раку незначним, якщо ніхто зі співробітників не відзначив його. Підвищуйте самооцінку, інакше ви нічого не зумієте домогтися.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Лев. Цей день символізує взаєморозуміння, гармонію у відносинах. Він підходить для спроб порозумітися з товаришами по службі або начальством. Вам запропонують заробити або піднесуть маленький, але приємний подарунок. Вірогідне отримання хороших новин з приводу спадщини або страховки. Відмінний момент для прийняття важливого рішення, яке давно назріло.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Діва. Це буде цілком благополучний день. Багато Дів сьогодні будуть готові до того, щоб ризикнути і домогтися того, до чого прагнули протягом усього місяця. Щоб йти вперед, необхідно завершити всі важливі справи і заплатити за всіма рахунками.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Терези. Ви звикли до штурмівщині і вважаєте її єдино вірним способом дій? Це один із серйозних чинників ослаблення вашого імунітету. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, слід упорядкувати свій спосіб життя. Корисно просто погуляти перед сном або хоча б по дорозі на роботу.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Скорпіон. Скорпіон - найсексуальніший знак гороскопу і насилу може втриматися від надмірностей в інтимному плані і розвагах. Постарайтеся не переходити межу, за якою розпуста і нерозбірливість у зв'язках викликають неприйняття оточуючих.

 

Гороскоп на 26 лютого 2016 Стрілець. Оригінальні ідеї Стрільців в цей період можуть виявитися вельми плідними і принесуть користь не тільки представникам цього знаку, але також їх друзям і колегам по роботі. Ви можете сміливо ризикувати в справах, іти ва-банк і відкривати нове підприємство, переїжджати