Гороскоп на 27 лютого 2016 року

Субота, 27 лютого 2016, 01:23
Гороскоп на 27 лютого 2016 Козеріг. Ви можете потрапити в дивні, загадкові, непередбачені обставини. Людям з консервативним поглядом на життя цей день загрожує зламом особистості. Щоб не зламатися, вам потрібно навчитися гнучкості. Доведеться міняти сформовані відносини, усталені зв'язки, звичні методи.
Гороскоп на 27 лютого 2016 року

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Водолій. Бесіди та спілкування з дітьми та онуками можуть подіяти на вас краще, ніж сеанси у психоаналітика. Не уникайте спілкування з дітьми. Промовивши якісь дуже особисті речі дитині (або, якщо ви поки бездітні, коханій людині), ви ясно побачите коріння своїх психологічних проблем, страхів і тривог, зрозумієте, як від них можна звільнитися.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Риби. Риби будуть прагнути посилити емоційну прихильність з обранцем, використовуючи дорогі подарунки і широкі жести. Проаналізуйте свої взаємини з обранцем і ви зрозумієте, що його розташування не можна «купити».

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Овен. Сприятливий день в усіх відношеннях. Ваші інтимні інтереси і бажання будуть задоволені. Як і раніше фінансове становище стало. Фортуна обіцяє вам удачу в грі. Задовольняйтеся малими перемогами і успіхами, вони потягнуть за собою і більші. Зараз найкраще плисти за течією і готуватися до серйозних подій.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Телець. День символізує обман. На хвилі підвищеного інтересу до мандрів і об'єднанню культур розквітнуть численні посередницькі фірми-шулери: шлюбні контори і турагентства, що працюють за фальшивими ліцензіями, всілякі «прискорювачі виготовлення паспортів», свахи, самозванці-переговорники, які мають вагомі підстави ховатися від правосуддя, і тому подібні діячі соціальної сфери. Перш ніж довірити свої гроші будь-якої організації, «сім разів відміряйте»; в іншому випадку ви станете їхнім добровільним донором.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Близнюки. Активні дії конкурентів можуть змусити прийняти ряд важливих заходів, що впливають на цінову політику, що може ускладнити діяльність багатьох бізнесменів і підприємців. Порада тим, хто любить стихію біржі, - перш ніж інвестувати свій капітал, необхідно, впоравшись з емоціями, вивчити власний бюджет і постійний дохід.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Рак. У цей час ви можете бути схильні до дурному настрою, деяким навіть знадобиться допомога психолога. Постарайтеся більше відпочивати, розслаблятися. Корисно пити відвари валеріани і пустирника.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Лев. Ви відрізняєтеся неабиякою інтуїцією і проникливістю, які допоможуть в особистому та діловому спілкуванні. Можливе знайомство з впливовою людиною. Укладайте комерційні угоди, підписуйте договору про співпрацю або працевлаштуванні, виступайте з доповідями. Заведіть принципова розмова з близькими про плани на майбутнє.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Діва. Сьогодні у вас можуть виникнути неприємності, але ви, навчені гірким досвідом, зумієте їх усунути. Завдяки своїй працьовитості і широту поглядів ви можете дозволити матеріальні проблеми.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Терези. Ваша особиста свобода може опинитися під контролем домашнього диктату. А над вашою підсвідомістю буде в значній мірі тяжіти батьківський досвід. Не дозволяйте навіть близьким людям грубо втручатися в своє особисте життя.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Скорпіон. Неприємності можуть підстерігати вас і в коханні, і в роботі. Особливо напруженою вдасться перша половина дня. Ситуації будуть вимагати від вас негайних дій. У той же час при поганих аспектах не рекомендується приймати радикальних рішень, здатних вплинути на вашу подальшу долю.

 

Гороскоп на 27 лютого 2016 Стрілець. Ситуація погіршиться і невирішені проблеми можуть стати причиною виникнення ускладнень під час переговорів і при укладанні угод. Вчіться правильно і конструктивно справлятися з виникаючими складнощами, інакше може серйозно загальмуватися прогрес у вашому житті.