Гороскоп на березень 2016 року

Субота, 5 березня 2016, 01:10
На початку березня багато Овни зіткнуться з фінансовими труднощами і проблемами на роботі, які можуть несподівано зважитися на вихідних. Початок тижня виявиться досить складним часом. Погане самопочуття змусить відкласти всі справи до кращих часів. На щастя, вони незабаром настануть: вже до четверга ви відчуєте прилив енергії і завдяки практичності зможете грамотно розподіляти свої сили і засоби, зазначив портал rsute.ru. З 2 по 3 березня не варто ризикувати, особливо якщо мова йде про гроші. До важливих справ краще приступати після 4 числа, коли почнеться більш динамічний і позитивний період, і ви зумієте багато чого досягти.
Гороскоп на березень 2016 року

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 року року Телець

В останній день лютого, так званий Касьянов день, невиконані зобов'язання з боку партнерів або начальства здатні ускладнити ситуацію на роботі. Не рубайте з плеча: необдумані вчинки не кращим чином позначаться на вашому благополуччі і авторитеті. Зате в першій декаді березня фортуна на стороні Тельців. У вашому оточенні можуть відбуватися хвилювання, інтриги, але ніщо не завадить вам здійснити свої плани. Буде досить шанси проявити організаторський талант, продемонструвати професіоналізм і тим самим завоювати повагу колег. Вірогідні випробування в особистому житті, але, уладнавши всі розбіжності, ви зможете вивести відносини на новий рівень.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 року близнюки

Останній лютневий день у високосному році не дарма вважається небезпечним: сварки і конфлікти серйозно ускладнять ваше життя, так що гороскоп не радить на цей період планувати важливі зустрічі і заходи. Початок березня для Близнюків -також не найкращий місяць для кар'єри і бізнесу. У вівторок і середу доведеться займатися юридичними проблемами, пов'язаними з сім'єю, нерухомістю. Крім того, вірогідні складності на роботі. Не дивно, що багато Близнюки відчувають нестабільність, і тут найголовніше - не вдаватися до смутку. Вже після 5 числа стане легше: ви отримаєте доступ до важливої інформації, з'являться партнери, готові запросити вас в свої проекти. Не варто відмовлятися, навіть якщо якийсь час доведеться грати другі ролі: ваш зоряний час не за горами.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 роки Рак

У перші дні березня ви залагодити всі непорозуміння з партнерами - правда, для цього слід змінити звичну тактику, переглянути свою поведінку. Березень 2016 року для більшості представників знаку складеться не зовсім вдало: багато планів доведеться відкласти і більше займатися рутиною, ніж перспективними проектами. Серйозніше ставлення до своїх обов'язків, не бійтеся відповідальності - тоді зможете зміцнити відносини з колегами і діловими партнерами. Очікується явний дефіцит вільного часу, зате з'явиться шанс домогтися успіху в науці і освіті. Терпіння і цілеспрямованість неодмінно приведуть вас до успіху, так що налаштуйтеся на робочий лад, а відпочити ще встигнете.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 року року Лев

З перших днів місяця життя Львів стане значно краще. Буде простіше рухатися до мети, домагатися визнання і успіху. Березня виявиться динамічним і творчим періодом. Більшість Львів стануть активно втілювати в життя свої плани, добре заробляти Правда, в п'ятницю і суботу успіх пов'язаний з великими труднощами, та й самі ви будете схильні до марнотратства. Ви у відмінній формі, точно знаєте, чого хочете і як цього досягти, - так вперед! Відносини з близькими в цей час стануть більш гармонійними, багато в чому завдяки вашій активній участі в сімейних справах

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 року року ДІВА

Багато Дів зіткнуться з труднощами і обмеженнями. Буде складніше реалізовувати творчі ідеї, проявляти самостійність в роботі, що відіб'ється і на відносинах з близькими. Вірогідні сварки, взаємні образи, докори. Намагайтеся контролювати емоції, проявляйте дипломатичність і терпіння - тоді зможете уникнути маси непотрібних конфліктів. У другій декаді ви відчуєте себе вільніше - і відразу ж покращиться настрій, ви відчуєте себе господарем власної долі, зможете досягти деяких успіхів в бізнесі, відновити гармонію у відносинах і фінансову стабільність.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 роки Терези

Лютого для більшості Терезів завершиться досить плідно: належить багато і продуктивно спілкуватися, знаходити нових ділових партнерів, отримувати максимум користі від своїх контактів. Не сумнівайтеся в собі ні на хвилину: у вас все вийде! У першій декаді березня зірки як і раніше до вас прихильні. У вас з'явиться шанс зміцнити життєві позиції, завоювати авторитет. Уже на початку місяця в кар'єрі намітяться позитивні зміни. Але будьте напоготові: далеко не всім до душі ваша позиція. Є ймовірність помилок, помилок, юридичних проблем, так що проявляйте максимум обережності. З 5 по 7 число випаде можливість зустріти свою другу половинку.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 роки Скорпіон

Скорпіони насолоджуються спілкуванням, сімейної гармонією, незважаючи на те що в справах спостерігається явне гальмування. Це нестрашно. Зараз головне-спокій, відпочинок, турбота про власне здоров'я. Важливо зміцнити сили, підвищити життєвий тонус - тоді в березні зумієте використовувати всі можливості, які надасть вам доля. У першій декаді остерігайтеся великих витрат: це призведе до фінансових проблем і втрат. У сфері фінансів намітяться вдалі перспективи: не пропустіть свій шанс. Кар'єра також піде в гору, а будь-яке спілкування з начальством і впливовими людьми допоможе піднятися по службових сходах.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 роки Стрілець

Стрільці в перший тиждень весни відчувають себе цілком упевнено. Є шанс зміцнити свої позиції на службі, досягти гармонії у відносинах. Березня стане для вас вельми цікавим і позитивним періодом, і в першу чергу це відноситься до розвитку любовних і зміцненню сімейних відносин. Що ж стосується ділового партнерства, тут можливі й злети, і падіння. Причому врахуйте, багато в чому ситуація залежить саме від вас - від вашої зацікавленості, емоційного настрою. У першій декаді доведеться віддавати кармічні борги, вирішувати давні проблеми, брати участь в справах близьких. При цьому не виключені переїзди, ремонт або перестановка в будинку.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 роки Козеріг

Для Козерогів настає досить динамічний місяць. Необхідно бути гранично уважними на дорозі, в подорожах і при спілкуванні. Перший тиждень березня може стати часом особистісної трансформації, коли доведеться багато чого переосмислити, зрозуміти. Не дивно, що більшість представників знака за краще в ці дні самотність або ж компанію найближчих людей. Можуть виникнути юридичні проблеми. На щастя, завдяки інтуїції, яка зараз на висоті, ви зможете заздалегідь вловлювати, де вас чекають труднощі, і, проявляючи дипломатію і винахідливість, вчасно вирішувати їх, не доводячи справу до серйозного конфлікту.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 роки Водолій

Слідкуйте за здоров'ям: сили закінчуються, та й події, що відбуваються в ці дні, не кращим чином позначаються на вашому самопочутті і душевному стані. У березні не виключені фінансові труднощі, так що доведеться більше працювати і ретельніше контролювати витрати. Зате інтелект і креативні здібності Водоліїв на висоті, що дозволить знаходити нестандартні рішення проблем, а також людей, які допоможуть впоратися з неприємностями. З 4 по 6 березня через необов'язковість ділових партнерів, а також власну неуважність багато договори можуть опинитися під загрозою зриву. Так що не варто роздавати обіцянки і вплутуватися в складні і відповідальні проекти.

Гороскоп з 29 лютого по 6 березня 2016 роки Риби

Для Риб починається досить сприятливий період, коли зросте ваш енергетичний потенціал, підвищиться творча активність В березні у вас виникнуть чудові ідеї, перспективні плани на майбутнє. Правда, є ймовірність зіткнутися з протистоянням партнерів, як у справах, так і в особистому житті. Навколишні можуть мимоволі наступати на болючі мозолі Риб, так що зберігати спокій буде непросто. Проте для кар'єрного зростання місяць дуже сприятливий. У багатьох представників знаку з'являться заступники, які допоможуть просуватися по службовій драбині, а також реалізувати таланти, створити вигідні творчі проекти.