Гороскоп на 8 березня 2016 року

Вівторок, 8 березня 2016, 00:27
ОВЕН Перші дні березня порадують Овнів « гарною погодою » в будинку. Вам буде щиро хотітися повернутися після трудового дня в рідні пенати, де вас будуть з нетерпінням чекати рідні. Якщо ви живете на самоті, то саме час провідати батьків або інших близьких людей. Овнам будуть щиро раді, зустрічати їх будуть хлібом-сіллю і пригощати як самого високого гостя.
Гороскоп на 8 березня 2016 року

Середина місяць принесе бажані новини. Є щось, про що ви з деяких пір турбуєтеся. Чекайте розв'язання проблем або інформації, як їх можна буде дозволити самим безболісним чином.

У березні, а особливо після двадцятих чисел місяця, Овнам особливо бажано відпочити від щоденних турбот і праць. Однак вам знадобиться не відпустку або кілька вихідних, а таке цікаве проведення часу, як перегляд фільмів, читання сучасної літератури, відвідування театрів та кіно. Саме час, проведений подібним чином, розслабить Овнів і принесе їм найприємніші емоції.

Особливо сприятливі дні гороскопа Овнів для будь-яких справ і починань: 2 березня, 9 березня, 17 березня, 22 березня 2016.

Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 3 березня, 11 березня, 29 березня 2016.

ТЕЛЬЦІ

Гороскоп на березень 2016 рекомендує Тельцям утриматися від поїздок за межі міста. Якщо ж вас посилають у відрядження по службі, знайдіть причину, щоб не їхати чи перенести поїздку на майбутнє. Справа в тому, що будь-які подорожі в березні можуть обернутися для Тельців втратами матеріальних речей. Вас можуть обдурити, хитрістю виманити грошові кошти, або ви самі можете по неуважності щось втратити. Це єдине застереження для Тельців, в іншому ж березня буде спокійним для цього знака зодіаку.

На роботі Тельцям рекомендується не залишатися в тіні. Тільки якщо ви будете перебувати на увазі, голосно оголошувати про що прийшли вам в голову ідеях і про успішно реалізованих планах, є велика ймовірність того, що вас помітить ваше керівництво і винагородить.

Не забувайте про братів наших менших. Якщо у вас є домашній вихованець, щедро приділіть йому час, особливо в другій половині березня.

Особливо сприятливі дні гороскопа Тельців для будь-яких справ і починань: 5 березня, 8 березня, 16 березня, 21 березня 2016.

Дні, в які Тельцям слід проявити обережність: 9 березня, 14 березня, 30 березня 2016.

 БЛИЗНЮКИ

Для Близнюків березня обернеться приємними потрясіннями. Це можуть бути приголомшливі новини від ваших родичів чи близьких людей, дорогі і несподівані подарунки, приємні і дивовижні зустрічі.

Рекомендується бути напоготові Близнюкам-одиначкам, так як є велика ймовірність того, що саме в березні ви познайомитеся з людиною, близькою вам по духу. Однак знайте, що не завжди люди, призначені нам долею, схожі на героїв наших мрій. Якщо, приміром, у мріях вам є високий блакитноокий блондин, це зовсім не означає, що з'явиться він вам і в реальному житті. Цілком імовірно, що ви зустрінете шатена середнього зросту, з яким, тим не менш, вам буде дуже добре.

Не бійтеся змін. Вони можуть здивувати Близнюків в середині березня. Зміни можуть бути на роботі або у вашому звичному укладі життя. Приймайте все з радістю і легкістю.

Особливо сприятливі дні гороскопа Близнюків для будь-яких справ і починань: 9 березня, 11 березня, 13 березня, 26 березня 2016.

Дні, в які Близнюкам варто проявити обережність: 10 березня, 19 березня, 30 березня 2016.

РАКИ

Менше сидите дома! Березень – саме час для вивчення захоплюючого світу навколо. Обзаведіться велосипедом і досліджуйте околиці, відвідуйте виставки та кінотеатри. Дуже вдалими для Раків будуть поїздки за кордон, так що можете сміливо відправлятися в подорож.

На роботі Ракам рекомендується взяти відпустку або хоча б кілька днів для відпочинку. Нехай ви поки не відчуваєте втоми, але знайте, що вона до вас вже підкрадається. Краще запобігти її наступ, ніж потім повільно зануритися в депресію.

Гороскоп на березень 2016 не рекомендує Ракам-жінкам брати гроші в борг. Якщо вам не терпиться придбати щось, почекайте, поки у вас не з'являться для цього власні кошти. Будьте впевнені, що будь-яка покупка може почекати і не варто квапити події, позичаючи у когось матеріальні цінності. Позикові гроші ви потім довго не зможете віддати.

Особливо сприятливі дні гороскопа Раков для будь-яких справ і починань: 9 березня, 14 березня, 19 березня, 28 березня 2016.

Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 12 березня, 18 березня, 31 березня 2016.

ЛЕВ

Березень ідеально підходить Левам для того, щоб налагодити відносини з близькими людьми. Якщо ви в минулому розсварилися, то зробіть першими крок на зустріч. Світ буде встановлений, і ви знову зможете спілкуватися з близькими людьми.

Відпустіть подумки всі проблеми, що турбують вас. Погодьтеся, що нічого серйозного на ділі не відбувається, і ви спеціально забиваєте собі голову труднощами і віртуальними негараздами. Знайте, що найближчим часом нічого поганого відбуватися у вас не буде, тому не турбуйтеся даремно.

Приділіть в березні трохи уваги своєму здоров'ю. Скільки б вам не було років, ніколи не пізно встати на стежку розвитку вашої фізичної культури. Дуже сприятливими для вас стануть такі види спорту, як йога та пілатес. Ви не тільки розтягніть м'язи, але і відпочинете морально.

Особливо сприятливі дні гороскопа Львів для будь-яких справ і починань: 6 березня, 12 березня, 18 березня, 26 березня 2016.

Дні, в які Левам слід проявити обережність: 4 березня, 10 березня, 31 березня 2016.

 ДІВА

Дівам не завадить бути відкритішими з оточуючими і сміливо висловлювати свої почуття. Вголос схвалюйте вірні дії людей, хваліть їх добрі вчинки та прийняті рішення. Цим ви будете спонукати їх до ще більш високих звершень. Не бійтеся також висловлювати своє обурення тим людям, чиї дії вам здаються неправильними. Іноді лиходії безчинствують тільки лише тому, що їх ніхто не зупиняє. Якщо на ваших очах трапиться прилюдне приниження чи незаслужене образу когось, сміливо вставайте на захист несправедливо скривдженого. Громадськість підтримає вас, а винному стане соромно.

ТЕРЕЗИ - щоб не загубитися сьогодні в потоці подій, які обрушаться на вас, ретельно просіюйте новини ситом досвіду.

СКОРПІОН - сприятливий день для творчості, є можливість реалізувати самі незвичайні ідеї і задуми вашого інтелекту.

СТРІЛЕЦЬ - день з високим енергетичним наповненням. Відкиньте сумніви і беріться за справу.

КОЗЕРІГ - день обіцяє бути насиченим, цікавим і таким, що хвилює. Відкрийте душу і серце весні так, щоб ваші очі заблищали

ВОДОЛІЙ - не пасуйте перед труднощами дня, краще займайтеся пошуками джерел додаткового заробітку, зірки за вас.

РИБИ - нинішній день запалює для вас зелене світло на шляху до матеріального достатку і професійного успіху.