Гороскоп на сьогодні – 9 березня 2016 для всіх знаків Зодіаку

Середа, 9 березня 2016, 02:36
Гороскоп на сьогодні, 9 березня для всіх знаків Зодіаку обіцяє двоїстий день. У середу, гороскоп на 9 березня 2016 ГОВОРИТЬ, що представники знаку будуть готові здійснювати вчинки, але в той же час - на рівному місці припускають дріб'язкових помилок.
Гороскоп на сьогодні – 9 березня 2016 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Гороскоп на сьогодні Овнам пророкує час здійснення надій і утворення нових зв'язків. Ваші наміри здійсняться, а особисті досягнення здивують оточуючих, якщо не будете надто ревного домагатися своїх цілей. Також гороскоп на 9 березня 2016 Овнам радить уникати небажаних розмов і необдуманих покупок. Зірки попереджають про підвищений рівень емоційності, тому у представників знаку сьогодні можливі напади роздратування і злості.

Телець

Гороскоп на сьогодні обіцяє Тельцям сприятливий день для втілення задумів, підпорядкування пристрастей або спілкування. У першу половину дня енергія багатьох представників знаку буде битися через край, вселяючи радість і оптимізм в оточуючих. Але згідно з гороскопом на 9 березня 2016 Тельцям варто звернути увагу на здоров'я навесні.

Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюкам рекомендує дивитися в майбутнє з оптимізмом. Зірки радять не втручатися у звичайний хід подій — тоді можливо, що велика частина неприємностей зникне сама собою. Любовний гороскоп на 9 березня 2016 Близнюкам прогнозує успішне вирішення несподівано виниклих проблем у відносинах.

 Рак

Згідно гороскопу на сьогодні Ракам каже, що цей день несе мир і відновлення рівноваги. Зірки рекомендують провести час на природі або в колі сім'ї. Також сьогодні можливі приємні знайомства. Також гороскоп на 9 березня 2016 Ракам радить задуматися про можливі зміни. Щоб рухатися вперед, вам однозначно потрібно щось змінити на своєму шляху.

 Лев

Гороскоп на сьогодні Левам каже, що кругообіг справ і відповідальних зустрічей закрутить вас з самого ранку. Не виключено, що метушня і спроби вирішувати кілька справ одночасно призведуть до помилок або грошових втрат. Але не варто боятися, адже всім властиво помилятися. Згідно гороскопу на 9 березня 2016 Левам краще вибудувати план дій і сконцентрувати увагу на більш важливих справах, залишивши дрібні на потім.

 Діва

Гороскоп на сьогодні Дев пророкує день енергетичної гармонії. У цей період добре прощати, дарувати і приймати подарунки, виконувати прохання, а також виключити всяку агресію. Любовний гороскоп на 9 березня 2016 Дівам радить доводити до кінця справи, за які ви візьметеся.

 Ваги

Гороскоп на сьогодні Терезам говорить про дні активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Зірки попереджають, що деякі представники знаку можуть настільки поринути в особисті проблеми, що перестануть звертати увагу на оточуючих. Згідно гороскопу на 9 березня 2016 Терезам важливо знайти точку переплетення активного професіоналізму і душевного спокою.

 Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам каже, що багатьом представникам знака буде важко справлятися з круговертю подій. Так, зустрічі можуть зриватися з незалежних від вас причин, але не сприймайте все в штики — сприймайте все спокійно і обдумано. Тим більше, зірки пророкують, що все налагодиться. Також згідно з гороскопом на 9 березня 2016 Скорпіонам важливо припинити надмірну самокритику.

Стрілець

Гороскоп на сьогодні Стрільцям обіцяє досить розмірений день. Зірки радять не втручатися у звичайний хід подій — можливо, більша частина неприємностей зникне сама собою. Згідно гороскопу на 9 березня 2016 Стрільцям сьогодні можна займатися незвичайними справами, ризикувати і пробувати щось нове.

Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам обіцяє час знаходження істини, усвідомлення себе як особистості. Вам необхідно усамітнитися, зосередитися, не вплутуватися ні в які авантюри, щоб не збитися з правильного шляху. Згідно з прогнозами зірок в гороскопі на 9 березня 2016 Козерогам варто знайти час для легкого релаксу. Навіть пару годин за книгою, заняття улюбленим хобі чи іншою справою для душі заповнять недолік вашої позитивної енергії.

 Водолій

Згідно гороскопу на сьогодні Водоліям рекомендує розумно поєднувати тактику наступу і відступу. Також гороскоп на 9 березня 2016 Водоліїв попереджає, що емоційність і чуттєвість в сексуальній сфері можуть обернутися сварками або розчаруванням.

Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам радить використовувати вроджену інтуїцію для розпізнавання істинних мотивів у вчинках інших людей і орієнтування у складній ситуації. При цьому любовний гороскоп на 9 березня 2016 Рибам говорить тримати дистанцію, інакше ваші емоції можуть призвести до сварки або недоречним висловлювань.