Гороскоп на 12 березня 2016 року

Субота, 12 березня 2016, 01:22
Овен. Ваша інтуїція зараз гостра, а душевні сили - на підйомі.Завдяки цьому багато питань вирішуватимуться легко і швидко. Прекрасний день для початку реалізації нових ідей.
Гороскоп на 12 березня 2016 року

Телець

Можливі різкі перепади настрою. Якщо ви проявите терпіння і помірність, то напевно зумієте уникнути конфліктів. Інакше вони приведуть до поганих наслідків.

Близнюки

Ставте перед собою найскладніші завдання – енергія місяця допоможе з ними впоратися. Завдяки загостреній інтуїції ви зумієте обійти будь-які гострі кути. Поїздки краще відкласти.

Рак

Домашні справи відніматимуть багато сил і викликатимуть роздратування. Зняти стрес допоможуть заняття йогою і дихальна гімнастика. Бережіть нервову систему і шлунок. Відмовтеся від алкоголю.

Лев

Присвятіть день родині. Подивіться фотоальбомі, складіть генеалогічне древо, подзвоніть далеким родичам.

Діва

Не ідіть сьогодні проти власної волі і бажань. Слова "повинен" і "потрібно" не кращий стимул в цю місячну добу. Присвятіть день творчості, улюбленим заняттям та хобі.


Терези

Душевний і фізичний контакт з коханими доставить массу задоволення. Стежте за якістю продуктів, обережніше з ліками: можливі отруєння. Намагайтеся не переїдати.

Скорпіон

Не відмовляйте в допомозі, якщо вас про неї попросять, і самі не соромтеся звертатися за підтримкою – діючи самостійно, ви навряд чи доб'єтеся великих успіхів. Уникайте ризику.

Стрілець

Побудьте на самоті, відпочиньте. Не робіть відповідальних кроків - це день невірних рішень. Можна виявитися несправедливими по відношенню до оточення.

Козеріг

Хороший день в матеріальному плані. Усі придбання, зроблені сьогодні, виявляться якісними. Ввечері побалуйте себе чим-небудь, наприклад улюбленою стравою.

Водолій

Відпустіть минулі образи, не допускайте критики на адресу оточення. Починати сьогодні варто тільки ретельно сплановані справи, інакше ризикуєте зіткнутися з проблемами.

Риби

Найвдаліший день місяця. Час бути в центрі уваги. Сьогодні ви привабливі як ніколи. Вдало заводити знайомства. Переговори і поїздки виявляться плодотворними.