Гороскоп на 13 березня 2016 року для всіх знаків Зодіаку

Неділя, 13 березня 2016, 02:29
Овен Ви винаходите свій особистий велосипед, щоб відправитися на ньому відкривати свою індивідуальну Америку. Іншими словами: а) з багатьом з того, що Ви робите, Ви стикаєтеся вперше, б) те, що Ви робите, Вам безумовно подобається, у Вас непогано виходить, г) можливо, Вам за це ще й дещо заплатять, д) не виключено, що незабаром Ваш рід діяльності докорінно зміниться.
Гороскоп на 13 березня 2016 року для всіх знаків Зодіаку

 Телець

Тиждень дуже хороший для турбот про гроші і майно (в будні дні) і активного відпочинку у вихідні. Але не навпаки. Ув'язнена на цьому тижні домовленість через якийсь (правда, досить тривалий) час обернеться дуже конкретними прибутками. Ви вкотре переконайтеся, що головне в житті - не матеріальне благополуччя, а добрі стосунки.

 Близнюки

Ви налаштовані рішуче і всякий раз даєте зрозуміти це оточуючим. І вони поступаються, тим більше, що Ви робите це коректно, можна навіть сказати елегантно, так і здорового глузду Вам не позичати. Протягом усього тижня можливі незначні нездужання, характер яких залежить від особистого гороскопа. У будь-якому випадку намагайтеся бути спокійним і не перенапружуйтеся.

 Рак

Ви відчуваєте потужний приплив енергії. Однак, якщо він не знайде собі застосування, то призведе просто до підвищення емоційного фону. Тому не дивуйтеся, якщо напад нестримних веселощів раптом зміниться пароксизмом нез'ясовної печалі, та в свою чергу - майже безпричинним гнівом, а він - знову сміхом. Простий відвар валеріани в такому випадку здатний розставити все по місцях.

 Лев

Лев є Лев, але на цьому тижні він буде Левом в квадраті, а то і в кубі. І всі властиві йому ролі будуть яскравими і опуклими. А такі ролі: а) добрий пан, б) людина-мовець-своє слово-останнім, в) самий помітний і найгаласливіший, г) нехтує всі авторитети, крім свого. І все це - не вглиб, а вшир, але зате яскраво і дуже вражаюче. Невеликі прибутки будуть витрачені в основному на задоволення.

 Діва

У Вас високо розвинена здатність ретельно все обміркувати, аналізувати і розуміти найдрібніші деталі будь-якого плану. Ви скромні по натурі і більше дбаєте про успіх свого проекту або роботи, ніж про особисте звеличення. Ви любите працювати, і щасливі від того, що робите це продуктивно, ефективно використовуючи свій час.

 Ваги

Нестійкий тиждень - непередбачувана, повна неприємних новин і збігів обставин. І при цьому, блін, ніхто не винен! Вірніше, всі геть-чисто відмовляються визнати себе такими - від ООН, верховної Ради і міжнародних корпорацій до начальника і власної дружини. Головна теза всіх перерахованих вище юридичних і фізичних осіб: "Що поробиш, часи нині такі...".

 Скорпіон

Все чудово, все manifique, усі слова пишуться з великої літери і закінчуються знаком оклику. Це тиждень Вашого тріумфу. Ви впевнитеся, що Вам дано блискуче майбутнє. І неважливо, що Ви не завжди робите раціонально. Головне - результат.

 Стрілець

Азарт і жага пригод часом виявляються сильнішими за здоровий глузд і почуття міри. Але, слава Богу, доля береже Вас і завжди пропонує прийнятний варіант виходу із ситуації. Однак, краще її не відчувати. Представники обох статей не дають один одному спуску, що зайвий раз підтверджує філософську концепцію не лише єдності, але і про боротьбу протилежностей. Коротше, нудно не буде.

 Козеріг

Ідеали, які ще вчора здавалися Вам вищими, можуть виявитися приватним випадком іншої більш загальної концепції. Те, що здається катастрофою, насправді є показниками дуже швидкого зростання. В колисці було м'яко, тепло і затишно, але повернутися в неї неможливо. Так навіщо мріяти про це?

 Водолій

Ваші ідеї завжди носять передовий і новаторський характер, але на сам генератор пропозицій дивляться швидше скептично, ніж захоплено з-за того, що просто не знають, по-перше, говорите Ви серйозно, чи жартома? А по-друге, якщо серйозно, то стає незрозумілим, як втілити ці ідеї в життя?

Риби

Деякі проблеми Ви успішно завершили, а від інших просто зібралися ухилитися. В такому випадку починає діяти правило старої дитячої гри: "Так-ні не говорити, чорне білим не називати, не просити, не обіцяти". Чи зможете провести цей тиждень так само - вважайте, що цей гейм за Вами. Проявіть характер, будете наполягати - тоді доведеться знову увійти в круговорот подій.