Східний гороскоп на березень 2016 року

Вівторок, 15 березня 2016, 00:45
Березень - перший місяць весни і саме чарівне час у році. Зима знехотя відступає, а вся навколишня природа завмирає перед тим, як прокинутися і почати черговий цикл життя.
Східний гороскоп на березень 2016 року

Перша і друга декади березня ідеально підходять щоб знайти відповіді на найважливіші питання. Адже Сонце в цей період простує по містичному знаку Риб. А березня 2016 подвійно незвичайний, тому як на небосхилі складається дуже рідкісна картина - в сузір'ї Риб знаходиться не тільки Сонце, а й скупчення планет, на чолі з управителем цього знака - Нептуном. Так що в цей час світ і людей найбільше будуть цікавити питання віри та релігії.

У Рибах з 5 березня знаходиться Меркурій, а 12 березня в цей же знак увійде і Венера, тому місяць підходить для самопізнання, містичних практик та самовдосконалення. У той же час енергія цих планет може викликати релігійні суперечки і конфлікти, особливо в період з 5 по 12 березня, коли Сонце створить опозицію Юпітеру і Місячним вузлу.

Тепер давайте подивимося, що нас чекає на любовному фронті. Венера до 12 березня перебуватиме у Водолії. А значить, у відносинах з партнером на перший план вийде дружба. Перша декада березня - відмінний час для початку спільного життя, особливо у тих закоханих пар, які найближчим часом не збираються офіційно реєструвати свої стосунки.

Після 12 березня 2016 Венера перейде в Риби, відносини стануть більш спокійними і піднесеними, в сімейних союзах запанує гармонія. Виняток, - 15 березня 2016 року, коли Венера буде проходити руйнівний 4 градус знака. Цей день несприятливий для побачень, початку нових відносин і знайомств. Вирушати в подорожі не рекомендується з 17 по 25 березня, можуть виникнути проблеми з транспортом.