Гороскоп на 29 березня 2016 року

Вівторок, 29 березня 2016, 02:08
Активний, енергійний день. Як досягти своєї мети – читайте далі.
Гороскоп на 29 березня 2016 року

Козеріг. Козероги будуть мало чутливі до зовнішньої краси, звабити їх сьогодні важко. Вони, скоріше, будуть захоплені людиною, який проявить розсудливість. У вашому житті велику роль зіграє любов. Тому розраховуйте на неї, долаючи перешкоди, домагаючись успіхів у будь-якій діяльності, особливо в мистецтві, літературі.

Водолій. Можливо, ви захочете провести тихий вечір в приємній розслаблюючій атмосфері. Однак у обранця зовсім інші плани. Вас можуть чекати бурхливі пояснення, кипіння пристрасті, до яких ви не готові. Не перевантажуйте себе негативними емоціями і суєтою. Намагайтеся раціонально використовувати вільний час, щоб добре відпочити.

Риби. Не виключено, що ви будете «начинені» порохом пристрастей і спрагою пригод. Магнітне поле вашої сексуальності максимально розжарить простір навколо вас. Реагуйте на людські відносини, проявляючи справжню душевну щедрість і щирість. Але не дозволяйте маніпулювати собою, адже б будете щасливі тільки тоді, коли ніхто не буде заважати вам жити так, як хочеться.

Овен. Нові зв'язки, знайомства виявляться корисними в подальшому. Ймовірно, відновляться відносини з далекими родичами. Покупки вдалі. Велике придбання порадує сім'ю. Доходи не виснажаться. Сьогодні має сенс залишити межі свого житла і вийти в світ - можливо цікаве знайомство. Вам можна збиратися в дорогу: поїздки будуть не тільки успішні, але і вигідні.

Телець. Енергетично важкий день. Багато відчують, що сили закінчуються, а знизити обороти не виходить. Завершуючи цей місяць, ви зобов'язані подбати про своє здоров'я: сісти на дієту, зайнятися оздоровчими практиками, фітнесом. Добре було б зараз завести домашнього вихованця, який допоможе впоратися з напругою і навчить вас перемикати увагу на інших.

Близнюки. День символізує чистоту і справедливість. Можливо, Близнюки відчують, як добре вдома. Побільше відкритості! Надайте оточуючим чудову можливість вас любити. У цей час можна затівати різні перебудови. Сприятливо купувати меблі і взагалі предмети інтер'єру, які не потребують частої зміни.

Рак. Досить суперечливий період. Хто ризикне і виявиться у виграші, а хтось крупно програє. Будьте вкрай обережні, перш ніж ухвалити важливе рішення.

Лев. Велика потреба в спілкуванні, в нових враженнях, тому заздалегідь подумайте про те, куди б ви хотіли піти і кого побачити. Розумно не засиджуватися вдома. Найкраще провести цей день в компанії друзів. Ведіть себе легко і вільно.

Діва. Сьогодні закохані представники цього знака навряд чи наважаться висловити свої почуття, вважаючи за краще залишити все, як є. По крайней мере, ви повинні бути чуйним, щоб партнер відчув тепло, що виходить від гарячого і вірно серця Діви.

Терези. Саме час зайнятися господарськими клопотами: навести порядок в домі і викинути все зайве. Чи не найкращий час для навчання і інтелектуальної праці. Постарайтеся не робити покупки під впливом емоцій. Не варто проводити будь-які угоди.

Скорпіон. Фінансове становище більшості Скорпіонів особливою стабільністю не відрізняється. Обсяг витрат буде значно більше грошових надходжень, вірогідні втрати грошей, крадіжки. Будьте пильні в розрахунках і у валютних операціях.

Стрілець. Зараз удача на вашому боці і ваш ризик виправданий. Стрільці можуть отримати те, про що і не мріяли. Експериментуйте на будь-якому терені, так як ви знаходитесь на порозі значних змін в житті. Отримуйте задоволення від життя і спілкування з близькими і коханими.