Гороскоп на 9 квітня 2016 року

Субота, 9 квітня 2016, 00:45
Гороскоп на сьогодні, 9 квітня для всіх знаків Зодіаку обіцяє активний весняний день. У суботу, гороскоп на 9 квітня 2016 радить задуматися над найближчими планами і братися за їх реалізацію. Зірки будуть супроводжувати бажанням творити і працювати.
Гороскоп на 9 квітня 2016 року

Овен

Гороскоп на сьогодні Овнам пророкує досить складний період. День несприятливий для активних дій у сфері професійної діяльності та справ, що вимагають фінансових вкладень. А ось для відпочинку та проведення часу на природі день підходить відмінно. Гороскоп на 9 квітня 2016 Овнам радить зібратися з думками і розвіяти тривогу. 

 Телець

Згідно гороскопу на сьогодні Тельцям потрібно постаратися діяти більш обдумано, у спорах брати верх не за рахунок емоцій, а внаслідок розумного підходу і логічних доказів. Також гороскоп на 9 квітня 2016 Тельцям радить закріпитися на досягнутих позиціях.

Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюкам каже, що треба усвідомлювати, що швидке просування не може вивести вас з рівноваги. Це не небезпечно - просто ново для вас. Підлаштуйтеся під протягом і просто насолоджуйтеся процесом. Любовний гороскоп на 9 квітня 2016 Близнюкам обіцяє сприятливий період для легкого флірту і приємного проведення часу.

 Рак

Згідно гороскопу на сьогодні у Раків імовірна безпричинна хандра. У особливо чутливих натур можлива депресія. Турботи, тривоги і хвилювання можуть згубно впливати на внутрішній стан, але розваги та веселощі відновлять цей дисбаланс. Гороскоп на 9 квітня 2016 Ракам радить знайти джерело приємних емоцій і поповнити запаси позитивної енергетики. До речі, контрастний душ або розслаблююча ванна сьогодні будуть дуже корисні!

 Лев

Гороскоп на сьогодні Левам не рекомендує в цей день будувати великих планів і починати нові справи. Також згідно з гороскопом на 9 квітня 2016, Леви, проявіть стриманість, інакше ваша внутрішня енергія, вирвавшись на свободу, поглине всіх і вся, включаючи і вас самих.

 Діва

Гороскоп на сьогодні Дівам говорить про досить суперечливий характер. Сплеск охопили вас емоцій буде викликана невмінням розслабитися. Зірки радять відпочити, провести приємний дозвілля з близькими і друзями. Особливо сприятливо сходити на пікнік , прогулятися в парку або лісі. Згідно з любовного гороскопу на 9 квітня 2016 Дівам не потрібно боятися проявляти свої внутрішні бажання.

Ваги

Гороскоп на сьогодні Ваг попереджає про ймовірні сварки, нерозуміння, образи і обманах. Рекомендується усамітнення. Якщо для цього не буде можливості, то постарайтеся зберегти гнучкість у відносинах і самовладання. Також згідно з гороскопом на 9 квітня 2016 Терезам варто стежити за своїми словами. В іншому випадку вас можуть неправильно зрозуміти.

 Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам каже, що закінчується період випробувань. Ваші дії можуть принести відчутний позитивний результат, а почуття та емоційна життя стане багатшим. Варто очікувати успіху у всіх починаннях. За гороскопом на 9 квітня 2016 Скорпіонам цей день краще провести на дачі, сприятлива фізична активність.

Стрілець

Гороскоп на сьогодні Стрільцям радить діяти більш обдумано — у спорах беріть верх не за рахунок емоцій, а внаслідок розумного підходу до проблем, здорового глузду і логічних доказів. При цьому, гороскоп на 9 квітня 2016 Стрільців попереджає про можливі інтриги у вашому оточенні.

Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам рекомендує в розмовах уникати відповідної відвертості. Проявіть скритність і стриманість. Згідно з прогнозами зірок в гороскопі на 9 квітня 2016 Козерогів можуть підставити або образити, тому будьте пильні.

 Водолій

За гороскопом на сьогодні Водоліїв може очікувати непорозуміння через необережних висловлювань або зайвої категоричності. Також гороскоп на 9 квітня 2016 Водоліям говорить уважніше поставитися до свого здоров'я, особливо, до якості харчування.

 Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам обіцяє день гармонії і рівноваги. Ви зможете навести порядок у своїх почуттях, стати оптимістичніше. Цей день краще провести на дачі або в селі, де завжди є чим зайнятися. Також згідно з гороскопом на 9 квітня 2016 Рибам вже можна планувати відпустку, і краще не затівати грандіозних проектів.