Гороскоп на 27 квітня 2016 року

Середа, 27 квітня 2016, 00:47
Сприятливий день для активних, сміливих, позитивних людей. Як залишити негатив у минулому – радять астропсихологи.
Гороскоп на 27 квітня 2016 року

Овен

Овен ризикує з головою потонути в рутині! Прямо на порожньому місці можуть то і справа виникати питання, які потребують вирішення, і якщо Овен не вирветься із замкнутого кола, то присвятить плинності весь день.

Телець

Завтра день для Тельця обіцяє бути дуже вдалим: він буде без зусиль знаходити спільну мову з оточуючими, йому варто скористатися цим у своїх інтересах!

Близнюки

Завтра Близнюків чекає день, коли їм слід бути обережними в усьому, за що б вони не взялися: не виключені накладки в справах.

Рак

Завтра енергія у Раку буде бити, не те що ключем - фонтаном! Завдяки цьому він має шанс переробити масу різних справ. Єдина риса, яка може йому перешкодити, - це нетерпіння і зайва квапливість.

Лев

Зірки гороскопу обіцяють, що справи у Лева впевнено підуть в гору! У першу чергу це стосується таких сфер, як бізнес, гроші, робота, навчання, а також великих домашніх проектів, на кшталт ремонту або покупки дачі – у всіх цих областях його чекає успіх.

Діва

Завтра Діва здатна на багато що! Зірки гороскопу дадуть їй ясно відчути, що її щастя – в її власних руках!

Ваги

Завтра день Ваг буде наповнений флюїдами творчості! Навіть якщо вони далекі від богемних кіл, в будь-якій справі, навіть самому прозовому, їм буде супроводжувати творча іскра.

Скорпіон

Завтра Скорпіон буде налаштований мрійливо - навіть якщо обставини терміново зажадають спуститися з небес на землю, зробити це йому буде нелегко.

Стрілець

Завтра - день, коли в життя Стрільця може увійти щось нове і цікаве. Це може виявитися новий етап, нові люди, нові захоплення, нові почуття, нові місця.

Козеріг

Завтра Козерогові буде нелегко зосередитися на повсякденних справах – адже навколо стільки всього цікавого! З-за свого безвідповідального настрою, в будь-якій роботі, яка зажадає від Козерога уважності та терпіння, він здатний робити помилку за помилкою.

Водолій

Водолій буде впевнений у своїх діях і схильний до останнього стояти на своєму. Завдяки такому бойовому настрою, він здатний багато чого досягти, проте зірки гороскопу радять йому звернути увагу на відносини з оточуючими: вони далекі від ідеалу.

Риби

Завтра в серце Риб буде горіти творчий вогонь, відбиваючись на всьому, що вони роблять. Зірки гороскопу наділяють їх натхненням і творчою жилкою, причому ці якості Риби здатні застосувати навіть у найбільш рутинних і нудних справах.