Гороскоп на 29 квітня 2016 року

П'ятниця, 29 квітня 2016, 01:22
Важливий день для вирішення особистих проблем. Чого не варто робити — радять астропсихологи.
Гороскоп на 29 квітня 2016 року

Овен

Зірки рекомендують не приймати сьогодні ніяких кардинальних рішень і не займатися справами, які вимагають відповідальності і колективних дій: не виключено, що хтось спробує чинити вам перешкоди. У будь-якій справі керуйтеся політикою батога і пряника. Проблеми в особистих відносинах можуть змусити прийняти жорстке рішення. Подумайте, як проведете вихідні дні, так як вони можуть виявитися для вас дуже важливими.

Телець

Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Зірки обіцяють успіх в творчих пошуках, нових знайомствах. Цілком ймовірно, що ваші захоплення або хобі відкриють нові джерела заробітку. При вдалому збігу обставин заступництво Венери допоможе вам стати в центрі уваги осіб протилежної статі.

Близнюки

Перша половина дня обіцяє нові знайомства, романтичні захоплення, любовні пригоди. У сфері професійної діяльності ви без особливих зусиль зможете впоратися з будь-якою справою. Блискучі організаторські здібності і прагнення вести за собою маси допоможуть вам згуртувати навколо себе ряди однодумців. Перша половина дня чревата небезпеками для здоров'я, травмами, серйозними проблемами в стосунках з оточуючими.

Рак

Потрібно бути уважним і обережним у будь-якій справі. Зірки рекомендують стримати свою владність і не намагатися прагнути до лідерства в спільних заходах і колективних діях. Як і раніше існує небезпека для здоров'я. Постарайтеся уникнути присутності в місцях масового скупчення народу, не віддавайте обжерливості і надмірного вживання спиртних напоїв.

Лев

Сприятливий день. Будь-які плани, соціальні контакти, особисті зустрічі будуть носити довгостроковий характер і згодом можуть стати таким собі фундаментом для просування по службових сходах або фінансового успіху. Але не намагайтеся діяти з позиції сили чи займатися інтригами. Покладіться на свою інтуїцію.

Діва

Сприятливий день для початку нових справ, перспективного планування, зустрічей і контактів з партнерами. Особливо це відноситься до Дівам-бізнесменам. Будь-яке починання згодом принесе хороші результати. В особистому житті намічається перехід до інших відносин або на новий рівень розвитку, тому слід добре обмірковувати свої слова і вчинки.

Ваги

Можливі сум'яття почуттів, нервові стреси, печаль. Безтурботне ставлення до свого здоров'я, робота на знос приведуть до хвороби або розчарування. Остерігайтеся егоїзму і заздрості - цілком ймовірно, що всі невдачі в особистому житті або помилки в роботі будуть через них. Не виключені непорозуміння в сімейних відносинах.

Скорпіон

День вдалий для спілкування і нових знайомств. Сприятливі справи, які вимагають концентрації уваги, ретельності виконання або скрупульозності. День відзначений гармонією, рівновагою і справедливістю. Зірки готові допомогти вам у спробі здійснити найбільш честолюбні задуми і досягти бажаних цілей.

Стрілець

День вдалий для накопичення грошей, продовження раніше розпочатих справ і досягнення поставлених цілей. Чи не відволікайтеся на сторонні проблеми. Пусте спілкування з приятелями або безцільне проведення часу можуть згубно позначитися на ваших фінансових справах. У першій половині дня не виключено довгоочікуване звістка або зустріч з партнером, яка стане завершенням ваших цілеспрямованих прагнень. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень.

Козеріг

Сьогодні життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність мають тенденцію до підвищення. Швидше за все на роботі і вдома відновиться стабільність. Зірки рекомендують тверезо оцінити дійсність і чітко визначити свої можливості. Прагнення відстоювати свої погляди і переконання, прямота і відвертість заважають вам думати про власний прибуток. Постарайтеся стримати бажання покрасуватися.

Водолій

Життєвий потенціал як і раніше знаходиться на висоті, проте зірки не виключають появи на вашому шляху несподіваних труднощів або фатальний збіг обставин, які можуть зруйнувати навіть найбільш продумані плани. Не виключено, що ділові партнери спробують вас запитати або обдурити. В особистому житті можливі непорозуміння, образи, розчарування і сварки аж до розриву усіляких відносин.

Риби

Можливі різкі і раптові перепади в настрої, головний біль, інфекційні захворювання. Слід стримати прагнення до ризику, небезпеки і екстравагантних вчинків - вірогідні любовні невдачі або зіткнення зі сторонніми людьми, які закінчаться не на вашу користь. Дрібні неприємності можуть зіпсувати вам настрій. Сьогодні посилюються дар передбачення і інтуїція, але необхідні стриманість і такт у спілкуванні. Сон може здійснитися.