Гороскоп на 4 травня 2016 року

Середа, 4 травня 2016, 00:00
Бадьорий, активний, сповнений свіжих вражень день. Як не зіпсувати настрій собі та людям – читайте далі.
Гороскоп на 4 травня 2016 року

 Овен

Легкий флірт з колегою або однокурсницею може призвести до непередбачуваних наслідків. Не виключено, що новий знайомий здатний миттєво закрутити вам голову. Але Овни шукають не флірту, а виняткової любові. У відповідь ви готові цілком підпорядкувати себе своєму партнеру і оточити його ніжністю. Не поспішайте відкривати своє серце - можливо, ви ідеалізіруєте обранця. Адже поряд з вами повинен знаходитися людина, що розуміє і здатний підтримати вас в моменти сумніву і песимізму. На цьому тижні не час починати новий роман.

 Телець

У другій половині дня через перевантажень на роботі може боліти голова, можливі спазми судин, можливі проблеми з шлунком. Уважно поставтеся до свого здоров'я. Не будьте агресивні і вперті, не провокуйте скандали і протиправні дії.

 Близнюки

Ймовірна різка зміна настрою у багатьох Тельців. Верх візьме звична прагматичність. Загострене почуття обов'язку може стримувати вашу сексуальність, однак ви звикли отримувати результат. Вам доведеться зменшити запал, інакше можна влізти в борги або в кращому випадку остаточно заплутатися у своїх почуттях.

 Рак

Сьогодні ви навряд чи почуєте від нього, що давно чекаєте. Ви можете втратити ініціативу у всьому. На цьому тижні не варто викликати «другу половину» на відверту розмову. Якщо підлаштовуватися під бажання Водолія-партнера, не суперечити йому, ви обидва будете цілком задоволені один одним.

 Лев

В роботі успіх можуть принести оригінальні, нестандартні методи. Ви можете отримати премію або гонорар. Начальство виявить до вас прихильність. Можна звернутися з проханням про підвищення на посаді або про збільшення оплати праці.

 Діва

Ймовірно порушення зобов'язань, розірвання договорів за прихованих перешкод, що вимагають значних витрат. У першій половині дня шукайте можливості для наведення мостів і збору корисної ділової інформації по всім питанням, які вас цікавлять. У другій половині місяця зробити це буде важче.

Терези

Ваше магнетичне чарівність багаторазово посилиться. Як ніколи, ви будете отримувати задоволення від життя і від любові. Свого обранця або обраницю ви можете зустріти в незвичній для вас сфері спілкування. Утримаєте довше романтичний настрій. Завдяки йому ви будете абсолютно щасливі.

 Скорпіон

До середини дня ваші енергія і сміливість принесуть фінансові результати. В це час ви можете укласти важливі ділові угоди, здійснити вигідні угоди. Рекомендується сконцентрувати свою волю на цілях матеріального благополуччя.

 Стрілець

Цей день символізує буденність, нудьгу. Не виключено, що сьогодні шеф завантажить вас рутинною роботою. Сумлінно виконуйте всі доручення - ваші старання окупляться сповна.

 Козеріг

Енергетичний фон організму нестійкий. Поганий настрій робить негативний вплив на ваше самопочуття. Постарайтеся не впадати в смуток. Для підтримки імунітету включайте в раціон мед і зміцнюють трав'яні чаї. Варто виявляти обережність, щоб випадково не нанести собі травми.

Водолій

Сьогодні ймовірні помилки, прорахунки. Можливо, інформація, достовірність якої ви не сумнівалися, дещо не відповідає дійсності. Уважно перевірте всі деталі, інакше допустіть серйозну помилку.

 Риби

У цей період сприятливо віртуальне спілкування, яке може закінчитися шлюбом. Нестандартний спосіб знайомства обернеться класичним сімейним союзом, рівними відносинами.