Гороскоп на 5 травня 2016 року

Четвер, 5 травня 2016, 00:01
Гармонійний, світлий день. Як його не зіпсувати?
Гороскоп на 5 травня 2016 року

 Овен

Сьогодні багато хто з вас легко здійснять задумане. Займаючись східними практиками - китайською гімнастикою цигун, йогою або одним з видів бойових мистецтв, - ви досягнете внутрішнього спокою і поліпшите свою фізичну форму. Саме час почати дотримуватися здорового способу життя - відмовитися від шкідливих звичок, надмірностей у харчуванні, більше рухатися.

 Телець

Цей день корисно провести на самоті, подалі від метушні і суєти - це дасть можливість набратися сил, переварити враження, розібратися з думками і просто розслабитися. У справах намагайтеся підтягти хвости, закінчити потрібну роботу. Увечері добре прийняти ванну, почитати книгу або подивитися фільм.

Близнюки

Вдалий період для операцій з нерухомістю, вирішення спадкових питань. Швидко реагуйте на все, що надходять ділові пропозиції. Багато з них заслуговують вашої уваги. При необхідності можна зайнятися оформленням будь-яких документів.

 Рак

Не виключено, що ваші почуття до коханої спалахнуть знову, цьому сприятиме незвичайна подія або пригода, яке ви переживете разом. Можливо початок нового захоплюючого роману. Майте на увазі, що вашому партнерові може знадобитися як моральна, так і матеріальна підтримка.

 Лев

Цікаве знайомство можливо в компанії друзів або в дорозі. Роман буде розвиватися стрімко, але, швидше за все, швидко зійде нанівець. Сьогодні ви обоє готові дарувати один одному ніжність і ласку, а завтра будете страждати від образи та розчарування. Не давайте волю емоціям.

 Діва

Сьогодні веселі і безтурботні представники цього знака зрозуміють, що життя - це не тільки нестримний оптимізм і нескінченні розваги, але і рутинний, щоденна праця. Зверніть увагу на те, що дружину на самоті доводиться займатися проблемами побуту і матеріального забезпечення, а також залагоджувати проблеми, які ви створюєте.

 Терези

День символізує ясність. Кожен отримає свою винагороду за справи, зроблені раніше. Якщо ви не гребували ніякими засобами для досягнення своєї мети, то будете терпіти всілякі позбавлення. Не нарікайте на долю, прийміть її прояви як належне.

 Скорпіон

При негативних астрологічних аспектах посилюються дратівливість, образливість, підвищується ймовірність простудних захворювань. Потрібно пам'ятати, що основна причина всіх наших хвороб - стреси і нестійкість нервової системи. Відмінний заряд бадьорості принесуть будь-які фізичні навантаження.

 Стрілець

Ймовірно депресивний стан. Воно може виражатися в небажанні протистояти негараздам і відсутність надій на майбутнє. Це стан можна згладити за допомогою медитації, духовних практик, молитов, занять йогою, все, що приводить розум в стан спокійного споглядання.

 Козеріг

На вашому горизонті можуть з'явитися люди, з якими ви не зустрічалися тривалий час. І спочатку все складеться якнайкраще, але у другій половині дня можливі непорозуміння та образи. Краще не кидатися з крайності в крайність, а бути спокійніше і об'єктивно оцінювати ситуацію.

Водолій

Сильні емоції, які ви відчуваєте, ускладнять взаємини з друзями, близькими родичами та знайомими, тому що вам складно адекватно висловлювати свій душевний стан. А ось люблячий вас прекрасно зрозуміє. Емоційна нестабільність, притаманна Ракам в цей час, не буде сприяти взаєморозумінню, тому не приймайте поспішних рішень, про які можете пошкодувати згодом.

 Риби

Зірки обіцяють Рибам особистий ріст, розвиток талантів і здібностей, зростання комунікабельності. Якими б не були привабливими перспективи, в першу чергу вам потрібно облаштувати своє особисте життя, зайнятися сімейними справами.