Гороскоп на 6 травня 2016 року

П'ятниця, 6 травня 2016, 00:11
Гороскоп на сьогодні 6 травня 2016 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 6 травня 2016 року

 Овен

День активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Посилиться протиставлення себе навколишнього світу. Ви настільки пориньте в особисті проблеми, що не будете звертати уваги на оточуючих. Навіть якщо ви дуже зайняті, приділіть час дітям чи своїм підопічним.

 Телець

Ви можете бути надмірно вимогливі, жорсткі і прискіпливі, але і близька людина буде твердо стояти на своєму, і ваше крихке щастя знову опиниться під загрозою. Якщо таке протистояння затягнеться надовго, то проведіть вечір нарізно, на відстані. В такому випадку ви зможете більш об'єктивно оцінити ситуацію.

 Близнюки

Життєздатність більшості людей, що народилися під знаком Близнюків, залишає бажати кращого — навіть молоді і здорові будуть відчувати себе неважливо. Можуть загостритися хронічні захворювання. Можливо, буде потрібна госпіталізація. Рекомендується подовше поспати. Постарайтеся протягом дня максимально відновити сили, добре харчуйтеся. Не проводите день у неробстві.

 Рак

Вірогідні депресія, дратівливість, стан неспокою і тривоги з приводу фінансових, майнових і господарських труднощів, плутанини в справах. Спливуть зобов'язання, даної колись обіцянки. Тільки обачність і здоровий глузд посприяють тому, що ви зможете обійти гострі життєві кути. Товариство близької людини допоможе вам відволіктися від неприємностей.

 Лев

Романтичні або сімейні стосунки зажадають від Львова відповідальності і серйозності. Це час однаково конфліктно і для закоханих, і для подружжя. Не дозволяйте меланхолії і песимізму панувати над вами. Не варто копатися в минулому і впиватися болем, який ви відчували коли-то.

 Діва

З ранку зберіться: є ризик запізнитися, забути щось, будьте уважні за кермом. З полудня енергії різко побільшає, можна братися за важливі справи. Хороший день для початку подорожей, переїздів, подачі прохань у вищі інстанції і позовів у судові органи. Увечері можливі збої в роботі електроприладів або комп'ютерів.

 Терези

Перша половина дня буде успішною і продуктивною. Заплануйте важливі розмови, зустрічі, підписання документів на час з 11:00 до 14:00. В післяобідній час вас можуть відвести від реальності мрії і фантазії: не варто робити великі покупки. Також в цей час велика ймовірність сварки з жінками. Увечері космічний баланс відновиться.

 Скорпіон

Перша половина дня - прекрасний час для довгострокових справ. Можна розмовляти з начальством, ходити по інстанціях: до прохань поставляться позитивно. У другій половині дня космічна енергія змінить знак «плюс» на «мінус»: ввечері можливі травмонебезпечні ситуації, пов'язані з електрикою, автомобілями, літаками. Бережіть себе.

 Стрілець

У цей день, можливо, з'являться люди з вашого минулого. Якщо ви зробили помилку, сьогодні є можливість її виправити. В іншому день спокійний, розташовує до відпочинку, спілкування, прогулянкам. Увечері можна зайнятися складанням плану на наступний тиждень, побутовими справами. Під завісу імовірна ситуація, коли вами намагаються маніпулювати.

 Козеріг

Можливі спалахи заздрості, жадоби помсти, злості, - словом, ницих інстинктів і емоцій, дрімаючих до пори під «культурним шаром» виховання і освіти. Будьте уважними та обережними з вступниками в цей день пропозиціями, щоб не опинитися в пастці. Виключіть відвідування багатолюдних зібрань, особливо рок-концертів, демонстрацій, мітингів.

 Водолій

На роботі треба працювати, що не кращим чином позначиться на стосунках з близькими. Домочадцям не сподобається, що ви забули про який-небудь знаменної дати, чиємусь дні народження. Виправдовуватися браком часу марно, так що вчіться планувати.

 Риби

Вам представиться можливість опинитися в потрібному місці в потрібний час або допомогти людині, з яким можна буде співпрацювати згодом. Перший весняний місяць розбудить у вас азарт і бажання повернутися до захоплення юності. Для самотніх представників знаку це означає романтичну зустріч з давньою коханою і, можливо, "відновлення романа, який переросте в глибокі відносини.