Гороскоп на 7 травня 2016 року

Субота, 7 травня 2016, 00:20
Про що попереджають зорі закоханих знаків зодіаку?
Гороскоп на 7 травня 2016 року

Гороскоп на 7 травня 2016 – Овен

Сьогодні Овнам важко домогтися серйозного прогресу. Особиста ініціатива може зіткнутися з низкою зовнішніх обставин. Увечері можливий новий сплеск активності, проте продуктивність ваших зусиль як і раніше буде під сумнівом. Може не принести очікуваного результату поїздка, робота з технікою або інформацією. Позитивна сторона дня – можливість у чомусь упевнитися, пройти через навчальну ситуацію, відчути тенденції обстановки, що склалася. Корисний досвід отримають Овни-водії.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Телець

Тельцям не варто нарощувати темпи. Основну частину дня можна присвятити відпочинку, роздумів чи нескладних справах. Багато Тельці відчують необхідність паузи інтуїтивно. В кінці дня не варто піддаватися бажанню витратити гроші, відправити лист, зробити важливу заяву: ви швидко виявите, що поспішили. Важливою частиною вашого плану може стати робота з архівом, мемуарами, будь-яким старим матеріалом. Якщо ви маєте справу з технікою, вам може знадобитися підвищена уважність, акуратність.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Близнюки

Днем Близнюкам буде корисно усамітнення. Якщо ви не виносьте самотності, зірки радять скоротити коло контактів, наприклад, обмежитися суспільством домочадців. Увечері вам буде потрібно підвищена пильність, спритність, маневреність, щоб уникнути пасток і неприємних сюрпризів. Ймовірне загострення ворожнечі, конкуренції. Можливо, доведеться перейти від слів до дій. Якщо доводиться порушувати спокійний ритм життя заради термінового справи, спочатку варто переконатися, що поданий сигнал – не помилкова тривога.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Рак

Для Раків день почнеться спокійно і передбачувано. Аж до вечора ситуація буде мати у своєму розпорядженні до відпочинку або приємним нескладним заняттям. Не рекомендується відмовлятися від сніданку. Якщо є можливість, корисно прогулятися. В кінці дня багато чого буде залежати від змін в обстановці і вашої реакції на них. Ви можете піддатися загальному настрою, випробувати суперечливі емоції, пережити занепокоєння. Зірки не радять вам поспішати з рішеннями: суєта може виявитися марною, а передчуття помилковими.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Лев

Левам зірки радять ретельно продумувати свої цілі і шляхи їх досягнення. Пропустивши щось важливе або поспішаючи, можна взяти невірний курс, витратити більше ресурсів, завдати шкоди своїй репутації. В кінці дня вас можуть спровокувати на поступку, порушення правил або ваших власних принципів. Варто утриматися від спокуси виступити з важливим пропозицією, започаткувати принципово нову справу. Небажано включатися в колективну діяльність прояснив ключові моменти, в тому числі, фінансові.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Діва

Для Дів день почнеться з оманливого спокою. Принесе задоволення відпочинок, буде приємною дорога. Друга половина дня покаже, що не всі знаходиться під вашим контролем, а в деяких питаннях ви як і раніше залежні від людей і обставин. Найбільш складний вечір. У цьому час легко повторити системну помилку, яку ви вже допускали раніше. Не варто проявляти недбалість, дратівливість, зарозумілість. Якщо вам вказали на ваш промах, краще не витрачати час на суперечки, а виправити недоліки.
Гороскоп на 7 травня 2016 – Терези

На початку дня багатьох Терезів буде супроводжувати лінь, найбільш ймовірно пасивне проведення часу. Можливо надмірне захоплення задоволеннями, наприклад, солодощами. Увечері можуть прокинутися ваші ділові або авантюрні нахили, зросте потреба в розумовій або фізичній активності. Не виключено, що ситуація змусить вас балансувати на межі закону, шукати нетривіальні шляхи. Будь-які ініціативи, в тому числі колективні, не обійдуться без пригод, але фінал обіцяє бути благополучним.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам доведеться підлаштуватися до ходу подій або до чужого настрою. Початок дня буде гармонійним, якщо між вами і значущим особою встановлено повне взаєморозуміння. В кінці дня обстановка втратить стабільність, ви можете допустити ряд промахів. Не виключено, що вам не вистачить майстерності або гнучкості, ви не відразу зрозумієте в ситуації, невірно зрозумієте вимоги моменту. Небажані угоди, платіжні операції. Не варто починати цикл тренувань, навчання водійським або іншим навичкам.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Стрілець

В кінці дня у Стрільців з’явиться (або активізується) джерело роздратування. Не виключено, що ви зіткнетеся з кимось із старих знайомих, давніх суперників. Зросте ймовірність провокацій, які штовхають вас на агресію, жорсткість, необачні вчинки. Краще утриматися від особистих і колективних починань, взяття відповідальності. Не варто приймати рішення в області бізнесу і взаємовідносин, особливо, якщо ви перебуваєте під впливом емоцій і не можете повністю контролювати свою поведінку.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Козеріг

Початок дня подарує Козерогам комфорт і гарний настрій, дозволить продовжити приємні заняття. У другій половині дня не варто вважати себе невразливою мішенню, недооцінювати небезпеку: випробування, з якими стикаються інші люди, можуть торкнутися і вас. Проблеми вам може створити зовнішня ситуація або самопочуття. Імовірність загроз нижче, якщо ви маєте похвальну звичку підстрахуватися, володієте потрібним досвідом, вправністю, хорошою реакцією, а в потрібний момент вмієте проявити частку авантюризму.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Водолій

Для Водоліїв день почнеться з уваги до сімейній обстановці, нюансам побуту, харчування. Лінь і інертність не дадуть швидко перемкнутися на інші теми. Перебудуватися на новий лад допоможуть вечірні події. В кінці дня загостряться знайомі проблеми, не виключений черговий виток гри або інтриги. Така атмосфера подарує вам натхнення, пробудить азарт або креативне мислення. Вас чекає успіх, якщо ви врахуєте багатоваріантність сформованого сюжету і будете пам’ятати про можливу побічну ефекті своїх дій.


Гороскоп на 7 травня 2016 – Риби

Благополучний початок цього дня Рибам варто використовувати для отримання позитивних емоцій, зміцнення внутрішньої рівноваги, уточнення пріоритетів. Якщо це буде зроблено, вас не застане зненацька новий поворот подій. Вечір може загострити сімейну ситуацію, створити умови для низки неприємних сюрпризів в побуті, в дорозі. Небажано поспішати з черговим оновленням обстановки. Не варто недбало ставитися до свого здоров’я, інакше складуться всі передумови для загострення хронічних недуг.