Гороскоп на 8 травня 2016 року

Неділя, 8 травня 2016, 00:11
Цікавий день... Чим краще зайнятися – порадять інтуїція.
Гороскоп на 8 травня 2016 року

Овен

При нинішніх умови Овнам потрібно діяти швидко і чітко. Спробуйте не пропустити свій зоряний час. Сміливо демонструйте свої професійні навички та інтелектуальні здібності.

Телець

Сьогодні необхідно звернути увагу на оточуючих вас людей. Деякі з них здатні відкрити вам нові можливості. Будьте уважні до будь-яких пропозицій.

Близнюки

Сьогодні Близнюки сповнені сил, вас переповнюватиме впевненість. Прилив енергії посприяє тому, щоб закінчити розпочаті справи і з головою зануритися в нову роботу.

Рак

День сприяє романтиці, легкого флірту і невимушеним відносинам. Новий зв'язок допоможе відволіктися від повсякденних проблем.

Лев

Сьогодні Левам не обійтися без допомоги сторонніх. В деяких питаннях краще не приймати рішення без досвідчених фахівців. Не шкодуйте грошей, ви можете втратити значно більше.

Діва

День дуже сприятливий для Дів. Перша половина доби ідеально підходить для реалізації давніх бажань. Від вашого вміння домовитися буде залежати успіх усіх наступних комерційних угод.

Ваги

Сьогодні не обійтися без фантазії. Не бійтеся експериментувати, в деяких випадках ризик виправданий. Будьте готові до активних дій.

Скорпіон

Навчіться слухати оточуючих і миритися з чужою думкою. Сьогодні краще не конфліктувати з колегами і керівництвом. Якщо хочете зберегти позицію, будьте готові відступити від своїх принципів.

Стрілець

Не виключено, що в цей день зросте ваше бажання подобатися оточуючим. Рекомендується враховувати інтереси інших людей, і тоді вам стане простіше налагодити з ними взаємодію.

Козеріг

Сьогодні краще відмовитися від фінансових угод і переговорів. Місяць у знаку Козерога закликає до неспішності й розважливості. Проведіть день в спокої, поспіх і емоції приведуть вас до неправильного вибору.

Водолій

Поточний день не підходить для різких кроків, рішучих змін і грандіозних планів. Зараз ви не в змозі об'єктивно сприймати те, що відбувається, ваші думки зайняті чимось іншим, з-за чого можете допустити кілька серйозних помилок.

Риби

Сьогодні не виключені цікаві зустрічі і нові знайомства. Не відмовляйте собі весело провести час і відпочити в компанії друзів.