Гороскоп на 9 травня 2016 року

Понеділок, 9 травня 2016, 00:20
Гороскоп на сьогодні 9 травня 2016 року для всіх знаків Зодіака.

 Овен

День символізує зміни, новий етап у житті. Ймовірно, зміниться і характер самих Овнів — вони стануть більш серйозними, відповідальними і зможуть по достоїнству оцінити себе і своє оточення. Постарайтеся дати адекватну оцінку собі, оточуючим і всьому, що відбувається. Від цього буде залежати добробут усього місяця.

 Телець

Не виключено, що перша половина дня може бути повністю присвячена напруженої праці, переорієнтації, реорганізації справи. Фінансове становище в цей час стабільно. Засновуйте глобальні процеси перебудови на зв'язках з людьми або компаніями з ближнього або дальнього зарубіжжя.

 Близнюки

День сприятливий для ділових і підприємливих Близнюків. Зайняті власною справою отримають ряд цікавих пропозицій, які можуть призвести до зміни або оновлення діяльності. З особливою увагою слід поставитися до пропозицій з інших регіонів країни або від закордонних партнерів — вони принесуть успіх і значно змінять вашу долю в кращу сторону.

 Рак

Фінансове становище більшості представників цього знаку цілком стабільно з тенденцією поліпшення до кінця місяця. Деякі навіть отримають солідну суму. Не відмовляйтеся від запропонованих комерційних поїздок, запланованих на сьогодні, — вони повинні принести чималий дохід.

 Лев

Ймовірно, що службовці отримають прекрасну можливість показати себе з кращого боку, підняти питання про підвищення свого соціального статусу, і, як бачиться астролога, це цілком здійсненно. Багато Леви знайдуть собі роботу по душі, що істотно поліпшить їхнє становище в суспільстві.

 Діва

День символізує сумнів, важкий вибір. Багатьом буде важко прийняти сторону когось з двох однаково важливих і дорогих людей, вибрати що-то з абсолютно рівнозначного. Якщо сумніваєтеся в чому-небудь, візьміть тайм-аут. Прагнете до стабільності і надійності, нехай це стане основним критерієм вибору. Корисно зайнятися самоосвітою.

Терези

Сьогодні ймовірні знаменні події в особистому житті Ваг. Багатьом з них захочеться забути про справи, зробити щось надзвичайне. Зробіть так, щоб сьогодні ввечері нудьги і одноманітності не було місця у ваших стосунках. Не бійтеся дивувати кохану оригінальними вчинками.

 Скорпіон

Очікується просування по службі. Завдяки відповідальності та творчого підходу до справи, багатьом Скорпіонам вдасться зміцнити свій авторитет, поліпшити відносини з начальством і зміцнити фінансове становище. Підготуйтеся до того, що навантаження збільшаться і на особисте життя часу майже не залишиться.

 Стрілець

Ймовірно, тенденції минулого дня можуть ускладнитися образами, необережними висловлюваннями. Стрільці будуть розташовані згадувати, шкодувати про минуле, про втрачені можливості. Не зациклюйтеся на старих образах. Минулого не зміниш, а ви тільки будете мучити себе. Це відразу ж позначиться на самопочутті.

 Козеріг

Не виключено, що ділові люди сьогодні отримають широкі можливості для розкрутки своєї справи, зміцнення зв'язків з перспективними діловими партнерами і підписання фінансових документів. Рекомендується в майбутньому астрологічному місяці зайнятися здоров'ям, вести правильний спосіб життя. Той, хто завжди у формі, легко справляється з життєвими негараздами.

 Водолій

Цей день може розкрити резерви Водоліїв. Знайдуться такі здібності, про які ніхто навіть не підозрював. Можливі приємні і корисні знайомства. У ділових людей, спортсменів може відкритися друге дихання». Міцне здоров'я і оптимістичний настрій дозволять вам братися за найскладніші справи і доводити їх до успішного завершення.

 Риби

Цей день може бути справжньою спокусою для молодих Риб. Багато будуть здатні на епатаж і екстрим. Відмовтеся від авантюр, експериментів і нововведень — успішно складеться тільки звична добре відома діяльність. Намагайтеся доводити до кінця розпочату справу, втілювати в життя вже придумане, в цьому випадку навколишні оцінять ваші достоїнства.