Гороскоп на 10 травня 2016 року

Вівторок, 10 травня 2016, 07:04
Гороскоп на сьогодні 10 травня 2016 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 10 травня 2016 року

Овен

Зараз ви будете пожинати плоди власного працьовитості, проявленого навесні: вас чекають успіх, популярність, авторитет і повагу на роботі. Правда, публічних виступів краще не вживати. Перегляньте нові дружні і любовні зв'язки: вони ненадійні. Діти вас засмучують, але не проявляйте жорсткої вимогливості, так як це швидкоплинні розбіжності.

 Телець

Ймовірно початок великої справи в новій для вас сфері, з яким буде пов'язана і певна частка ризику. Шліфуйте свою майстерність, саме це буде приносити моральне задоволення.

 Близнюки

Своє життєстверджуюче бачення світу ви готові поширити на все своє оточення і в першу чергу на членів сім'ї. Сприятлива фізична активність на свіжому повітрі. Чудово, якщо діти разом з вами будуть займатися фіззарядкою, купатися, грати у футбол.

 Рак

Не виключено, що брак твердості та послідовності, особливо у другій половині дня, може призвести до серйозних проблем як в особистих взаєминах, так і в кар'єрі. Ви повинні постаратися так планувати свої справи, щоб перша половина дня принесла максимальну користь, зумовивши цілий ряд позитивних ситуацій.

 Лев

Оптимізм буде для Львова дороговказною зіркою. А відданому в його серці може оселитися любов, яка зігріває його душу і вселить надію на щастя. Не скупіться на почуття і засоби, навіть якщо це здається марною тратою. І не хвилюйтеся за своє майбутнє, що б вам не говорили злі язики.

 Діва

Діви сміливо кинуться у вир пригод і любовних романів. Не виключено, що декого це призведе до укладення міцних шлюбних уз. А на думку солідних представників цього знаку будуть прислухатися, адже зросте їх авторитет. Не поспішайте і не форсуйте події. Краще почекати свою «другу половину», ніж нерозважливо пов'язувати своє життя з першою ліпшою людиною.

 Терези

Події цього дня відкриють багато нового, з'явиться інтерес до культури, філософії, історії, буде багато цікавих знайомств. Робота виведе Терезів на новий рівень життя. Не йдіть зараз у відпустку-немає впевненості, що робоче місце за вами збережеться.

 Скорпіон

Не виключено, що вас потягне в далекі мандри: хто поїде за кордон, хтось у відрядження. З'являться нові перспективні напрямки, підвищиться дохід. Ви завжди мислите в глобальному масштабі, але іноді ваші ідеї і плани «тікають» від вас. Звичайно ж, важливо ставити перед собою високі цілі, але вам слід було б регулярно обговорювати з ким-небудь свій справи. Зірки обіцяють нагороду за зважені рішення.

 Стрілець

Вже зараз гроші, вкладені в проекти, почнуть приносити дохід. Реалізація нових планів прийде в нових варіантах. Добре складаються стосунки з людьми. Якщо ви будете більш відкритим для близьких, то помітите, що вони підтримують вас. Більше того, ви зможете завоювати їхню довіру і підтримку.

 Козеріг

Двоїстий, суперечливий день. Вплив планет то буде гальмувати справи, то зміцнювати. Якщо ви заслужили, з'являться нові можливості для роботи, самовдосконалення, але при цьому ви можете втратити те, чим дорожили. Треба стежити за ходом своїх думок, підписання документів краще відкласти. І взагалі травень слід розглядати як час, який треба прожити тихо.

 Водолій

Триває період успіху і великих перспектив. Цей день може бути яскравим і незабутнім. Практично у всьому вам буде супроводжувати удача. Прислухайтеся до своєї інтуїції, довіряйтеся тільки самим надійним і перевіреним людям.

 Риби

Ділове життя більшості представників цього знаку обіцяє бути дуже насиченою, службовці отримають можливість піднятися ще на одну сходинку соціальної драбини, у багатьох цілком можлива зміна роботи на більш цікаву і перспективну. Не втрачайте зв'язку з колишніми партнерами, старими друзями, колишніми сусідами. Можливо, в недалекому майбутньому вам доведеться звернутися до них за допомогою.