Гороскоп на 11 травня 2016 року

Середа, 11 травня 2016, 09:02
Позитивний, сповнений яскравих вражень день. Як його не зіпсувати – читайте далі.
Гороскоп на 11 травня 2016 року

 Овен

Сконцентруйте увагу на професійній і колективної діяльності. Успішні комерційні операції, переговори і починання. Сприятливо відвідування салонів краси.

 Телець

Вдалий день для пошуку компромісу з членами сім'ї та впливовими особами. Корисно усвідомити, ким ви бачите себе в майбутньому, налаштуватися на позитивні думки і створити затишок у домі.

 Близнюки

Нічого примітного не очікується. Найрозумніше присвятити день вирішення практичних питань, наведення порядку в справах і в оселі, дрібного ремонту. Непогано почати дієту, спрямовану не на схуднення, а на оздоровлення.

 Рак

Не найкращий час для реалізації планів. День напружений, можливі непорозуміння, проблеми зі здоров'ям, нез'ясовні емоційні реакції. Навколишні можуть вводити в оману, навіть не бажаючи того. Поїздки краще відкласти.

 Лев

День постановки важливих цілей і завдань. Направте увагу на питання ділової нерухомості і поліпшення робочого кабінету. Увечері ймовірні конфлікти, обмани і погіршення самопочуття.

 Діва

Важкий день в особистому і сімейному житті. Небажано з'ясовувати стосунки з родичами і друзями — негативні наслідки для здоров'я. Корисно помріяти і перетворити свою зовнішність.

 Терези

Напружений день! Постарайтеся виділити більше часу для відпочинку і зміцнення здоров'я. Для розважальних заходів більш вдала друга половина дня, можливі нові знайомства.

 Скорпіон

Сприятливий день у сферах творчості, кар'єри та сімейних відносин, вдалі знайомства, особливо романтичні. Прийняті в цей день рішення відкриють перед вами нові перспективи!

 Стрілець

Невдалий день для комерційної діяльності, поїздок, звернення до владних та медичні установи. Підвищення відповідальності допоможе у кар'єрному зростанні і соціальних здобутках.

 Козеріг

Хороший день для особистих покупок, прийняття відповідальних рішень та обговорення сімейного бюджету. Незважаючи на конфліктність, результативні контакти з друзями, дітьми та улюбленими.

 Водолій

Ранок загрожує стресом і ризикованими ситуаціями. А день обіцяє пройти в рівному робочому ритмі. Стосунки з близькими можуть похитнутися через черствості і неуважності. Покупки відкладіть - навряд чи сьогодні вони будуть вдалими.

Риби

У першій половині дня імовірні суперечки з другою половиною, батьками і далекими родичами, можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Після обіду краще приділити час зовнішнього вигляду.