Гороскоп на 12 травня 2016 року

Четвер, 12 травня 2016, 08:46
Вдалий день для активних, ініціативних людей. На що звернути особливу увагу?
Гороскоп на 12 травня 2016 року

Овен

Сьогодні не чекайте стабільності у сфері здоров'я і особистого життя. Непередбачувані також і відносини з партнером по шлюбу. Не замикайтеся в собі — поговоріть по душах! Вдалий відпочинок і подорожі.

Телець

Рекомендуємо знайти час для спілкування з улюбленими людьми, заняття творчістю і хобі. Вірогідні нестандартні рішення любовних питань. Ось тільки вечір може зруйнувати ваші мрії!

 Близнюки

Складний день для Близнюків! Імовірні розчарування і хворобливі стосунки. У сімейних Близнюків ситуація краще, а у вільних вірогідні нескінченні докори і нерозуміння. Відмовтеся сьогодні від випадкових зв'язків, особливо від службових романів. Схильність до платонічних почуттів і любов на відстані вітаються.

 Рак

Сьогодні вдалі покупки для іміджу і побуту. Можливо, вирішаться питання, пов'язані з нерухомістю, але ситуація може розвиватися дуже швидко, а тому треба бути до неї готовим. Є вказівки на сумнівні фінансові відносини, крадіжки і обмани. Проявіть передбачливість!

Лев

У Львів триває період підвищеної аварійності та напружених відносинах з владними структурами. Можливі хвороби і травми! Тому проявіть обережність, особливо під час поїздок, розважальних і колективних заходів. Рекомендую зайнятися стратегічним плануванням та підвищенням дисципліни в команді. Родичі та друзі можуть додати проблем.

 Діва

Час кар'єрного зростання і розширення бізнесу! Але легкого шляху не чекайте. Простір буде перевіряти вас на дисципліну, організованість, знання законів і вміння вести переговори. Але головний іспит — це здатність мислити відповідають вашому рівню категоріями. Більше позитиву!

 Терези

Сьогодні прогнозується зростання доходів, вдалі покупки і вкладення. Але гороскоп радить підвищити охорону власності! Образи і суб'єктивні емоційні реакції у відносинах з партнерами і роботодавцем можуть серйозно нашкодити матеріального благополуччя, посміхаємося і концентруємося на доходи!

 Скорпіон

Сприятливий день в кар'єрі, бізнесі, діловій нерухомості і доходи! Але встигати належить відразу і по всіх напрямках! Тому організуйте процес таким чином, щоб отримати максимальний ступінь свободи.

 Стрілець

Складний період очікується в особистому і сімейному житті. Імовірне повернення ситуацій, які, як вам здавалося, вже в минулому. Головне — не вплутуйтеся в з'ясування відносин, інакше перетянете чужі проблеми в своє життя. Тримайте свій курс, і все складеться вдало!

 Козеріг

Прогнозуються позитивні тенденції практично у всіх представників вашого знака. Очікується зростання лібідо і можливостей для його реалізації. Сексуальне життя належить дуже бурхлива, тому стежте за здоров'ям — як моральним, так і фізичним.

 Водолій

Нестабільний день у сфері сімейних відносин, освітньої та видавничої діяльності. Можливі розбіжності з діловими партнерами. Будьте уважні з юридичними документами!

 Риби

Приділіть увагу своєму робочому місцю, наведіть порядок. Триває сприятливий період у сфері професійної діяльності, вдалий час для далеких поїздок і переговорів.