Гороскоп на 13 травня 2016 року

П'ятниця, 13 травня 2016, 08:20
Непростий день. Однак втрати в чомусь одному компенсуються успіхами в іншому...
Гороскоп на 13 травня 2016 року

 Овен

Вдалий день для роботи з документами, контактів, поїздок, укладення договорів, об'єднання з новими партнерами для реалізації своїх цілей та ідей, приділіть увагу питанням іміджу та характеру!

 Телець

Ідеальний час для активності на любовному фронті чи в сфері ділового співробітництва. Може повезти тим, хто шукає свою половинку за допомогою Інтернету. А тим, у кого вже є кохана людина, слід зробити для неї щось приємне.

 Близнюки

Головне для вас — не втрачати присутності духу, навіть якщо обставини будуть несприятливими. Не розпорошуйте увагу, оскільки той, хто поруч з вами, заслуговує більше ласки.

 Рак

Ранок загрожує стресом і ризикованими ситуаціями. А день обіцяє пройти в рівному робочому ритмі. Стосунки з близькими можуть похитнутися через черствості і неуважності. Покупки відкладіть - навряд чи сьогодні вони будуть вдалими.

 Лев

Період сприятливий для соціальних і кар'єрних досягнень, ділового співробітництва. Але ближче до вечора бажано відмовитися від поїздок і підписання важливих документів: наслідки можуть вдарити по кишені. Уникайте зайвих витрат.

 Діва

Особливих змін сьогодні не передбачається, але нові фінансові проекти поки що краще відкласти. До привабливих пропозицій заробити слід поставитися обережно. В цей день не можна ризикувати грошима, інвестувати і давати їх у борг.

 Терези

Організм не готує вам ніяких серйозних неприємностей. Здоровий спосіб життя виправдовує себе. Не переохолоджуйте ноги. Це може призвести до застуди. Обмежте вживання солодкого і рідини. Протягом усього дня слід дотримуватися дієти.

 Скорпіон

Вам вдасться провернути вигідну угоду. Ваші стосунки з грошима якісно покращаться . Ви будете розуміти, де їх брати і як примножувати. Кошти, які надійдуть сьогодні, не витрачайте, а покладіть в кубушку.

 Стрілець

Уникнути сьогодні сварок з приятелями допоможе почуття гумору. Не сидіть ввечері вдома: в одному з розважальних закладів, куди ви заглянете з подругами, можете зустріти свого прекрасного принца!

 Козеріг

Період емоційної активності. У людей проявляється потреба повчати інших. Тому, керуючи своїми емоціями, можна спрямовувати мислення оточуючих в потрібне вам русло, вдалий момент для тих, хто прагне поширити свої ідеї в маси. Рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними. Але не рекомендується займатися будівництвом.!

 Водолій

День перевірить, наскільки ви і ваша діяльність відповідаєте реально накопиченим досвідом, знанням та іншого потенціалу. Добре поєднувати можливості й активно діяти. Місяць у цей день сприяє приведенню у відповідність бажань і можливостей.

 Риби

Добре здійснювати дії, спрямовані на обробку результатів праці та життєдіяльності. День надає можливість здійснити радикальні зміни в долі! Треба всього лише зробити висновки з допущених помилок. День накопичення досвіду і мудрості! Менше емоцій.