Гороскоп на 14 травня 2016 року

Субота, 14 травня 2016, 09:41
Якщо ви турбуєтесь про своє здоров'я, здоров'я своїх рідних і близьких, то вам буде корисно прочитати гороскоп здоров'я на 14 травня 2016. Він попередить вас про можливі травмах і захворюваннях.
Гороскоп на 14 травня 2016 року

Овен

Гороскоп здоров'я радить вам подбати про свою шкіру. Зволожуйте її різними кремами, обробіть фруктовим льодом і зробити трав'яні примочки. Це корисно.

Телець

Сьогодні вдивіться в обличчя, воно багато вам розповість про тільки починаються хвороби. Наприклад, мішки під очима можуть бути ознакою хвороб нирок.

Близнюки

Гороскоп здоров'я радить вам подбати про здоров'я своєї спини, особливо, якщо у вас сидяча робота. Не лінуйтеся, а почніть зміцнювати м'язи спини вже сьогодні.

Рак

Сьогодні ви, можливо, відчуєте занепад сил. Тому, якщо вам потрібно бути в хорошій формі, то не відмовляйте собі в калорійній їжі, і вітамінах.

Лев

Гороскоп здоров'я рекомендує подбати про своєму шлунку. Якщо неприємні відчуття ви можете усунути тільки ліками, то, терміново йдіть до лікаря.

Діва

Сьогодні не забудьте поснідати. Сніданок повинен бути легкий, але не дати вам швидко зголодніти. Постарайтеся розбудити шлунок чимось приємним.

Ваги

Сьогодні будь-яка ваша ідея, щодо лікування або ж формування здорового харчування, знайде втілення. Так що мислите сміливіше, і у вас все вийде!

Скорпіон

Гороскоп здоров'я радить бути обережним з гострими предметами. Так як, через необережне поводження з ними можливі травми, постарайтеся цього уникнути.

Стрілець

Сьогодні вам піде на користь масаж. І попрацюйте над рухливістю і гнучкістю суглобів, адже вони дуже багато в чому визначають молодість вашого тіла.

Козеріг

Гороскоп здоров'я радить вам їсти побільше моркви і пити морквяного соку. Це дуже корисно! Шкода тільки один, ви можете забруднити одяг.

Водолій

Сьогодні вашу увагу та швидкість реакції будуть на висоті, тому, якщо ви бажаєте, то можете зайнятися екстремальними видами спорту. Але, все ж будьте обережні!

Риби

Гороскоп здоров'я радить вам ретельно опрацювати свіжі овочі і фрукти. Так ви зможете уникнути досить серйозний розлад шлунку.