Гороскоп на 16 травня 2016 року

Понеділок, 16 травня 2016, 00:03
Досить непростий початок робочого тижня. Як налаштуватися на потрібну хвилю – радять астропсихологи.
Гороскоп на 16 травня 2016 року

Овен

Ви можете успішно зайнятися розвитком і впровадженням своїх суто особистих інтересів. Щоб не потрапити в дурну ситуацію, остерігайтеся висловлювати свою точку зору в тих областях, які перевищують ступінь вашої компетентності.

 Телець

Будьте розбірливі у знайомствах, щоб уникнути неприємностей. Можливі розбіжності з протилежною статтю, сварки не будуть тривалі. Будьте економні, не позичайте грошей знайомим, знайдіть привід для відмови.

 Близнюки

Можливі невеликі поїздки, безліч дрібних справ. Остерігайтеся застуди. Не варто вживати серйозних і рішучих дій, сьогодні не найкращий день. Зате будуть вдаватися справи, що вимагають уваги і зосередженості.

 Рак

Будинки можливі будь-які несподіванки. Не порушуйте норми поведінки, екстравагантність і імпульсивність можуть призвести до неприємностей. Можливі нервові зриви і сплеск емоцій. Від води може виходити небезпека!

 Лев

Весь день ви будете стикатися з перешкодами, нерозумінням, можливе загострення хронічного захворювання. Все це буде вас дратувати і злити. Намагайтеся не дратуватися, щоб не спровокувати сімейний конфлікт і остаточно не зіпсувати день.

 Діва

У вас буде підйом сил і приплив енергії, тому плануйте на сьогодні важливі справи. Сьогодні вам не страшні будь-які труднощі. Добре будуть складатися відносини з протилежною підлогою.

 Терези

Гарний час для дій, спрямованих на досягнення кар'єрного зростання. Сьогодні дисциплінованість і сумлінність будуть відзначені керівництвом. Просто робіть свою роботу. Хороший день для придбання нерухомості.

 Скорпіон

Вам буде важко знайти спільну мову з протилежною статтю. Можливі проблеми з технікою. Побоюйтеся травм рук і опіків. Жінкам слід бути обережнішими у спілкуванні, є небезпека насильства. Можливі сварки з домашніми з-за старих проблем.

 Стрілець

В цей день буде важко знайти спільну мову з колегами і начальством. Тим не менш, проводячи свою лінію, ви можете добитися непоганих результатів. Незважаючи на труднощі, ви зможете отримати бажане, доля дасть вам шанс.

 Козеріг

Цей день теж буде нести негативну навантаження. Є небезпека отруєння та інфекційного зараження. Постарайтеся не їсти в громадських місцях і уникати скупчення народу. Слід бути обережними на воді.

Водолій

Прекрасний день для серйозних покупок і фінансових вкладень, так і для звернення за допомогою до впливових друзів. Ви сьогодні особливо чарівні, скористайтеся цим у вирішенні важливих питань.

 Риби

Спокійний і гармонійний день. Він сприятливий для підписання договорів, створення спілок, участі в колективних заходах. Будуть вдалі невеликі поїздки, зустрічі з друзями. Можливі романтичні зустрічі.