Гороскоп на 17 травня 2016 року

Вівторок, 17 травня 2016, 00:00
Успішний, продуктивний і в чомусь небезпечний день. Як краще використати свою енергію?
Гороскоп на 17 травня 2016 року

 Овен

Це прекрасний день для покупок, в тому числі і техніки. Все буде складатися легко, справи будуть сперечатися. Ваше красномовство вам стане в нагоді. День вдалий для зустрічі з друзями, для збору потрібної інформації.

 Телець

У цей день краще відмовитися від будь-яких нововведень, можна застудитися, так як можна захворіти. Вдало складатися відносини, а ви будете сьогодні привабливі. Спілкування піде на користь.

 Близнюки

Цей день принесе успіх тому, хто спроможеться, як слід. Не бійтеся приймати рішення, будьте активні, сміливо беріться за нові справи. Цей день вдалий для сільського господарства, для поїздок.

 Рак

Сьогодні є небезпека піддатися сексуальному насильству. Не можна робити операції на статевих органах, аборти. Є небезпека конфліктів, в тому числі і з владними структурами. Постарайтеся уникнути неприємностей.

 Лев

Ви сьогодні будете активні, сповнені сил, але не поспішайте приймати рішення. Можливі фінансові труднощі, тому утримайтеся від зайвих витрат. Хтось може скористатися вашою прихильністю, не давайте грошей у борг.

Діва

Відмінний день для аналітичної роботи і наукової діяльності. Сьогодні вам вдасться вирішити безліч дрібних, але дуже важливих завдань. Критичність вам не завадить, в тому числі і до себе. Можливий невеликий дохід.

 Терези

Ваше самопочуття сьогодні буде не найкращим. Можливі проблеми з серцем і судинами, загострення хронічних захворювань. Настрій також може бути песимістичним. Можливо, хтось із старшого покоління буде вставляти вам палиці в колеса, а начальство буде невдоволено.

 Скорпіон

У цей день добре вирушати з поїздки, подорожі, турпоходи. Дуже корисні фізичні вправи. Енергії вистачить не тільки на роботу, але і на зустрічі з друзями. День дуже гарний для виховних заходів, тому займіться вихованням дітей. Ви сьогодні будете дуже переконливі.

 Стрілець

В цей день у вас є шанси познайомитися з людиною, яка стане вашим добрим другом або коханим. Можлива зустріч з жінкою, яка зіграє хоч і маленьку, але важливу роль у вашому житті.

 Козеріг

Можливо, ви будете відчувати нестачу в грошах і не зможете зробити необхідні покупки. Не говоріть зайвого, щоб не посваритися з друзями. Поїздки будуть невдалими. Можливі проблеми в родині, особливо якщо між подружжям різниця у віці.

 Водолій

Сьогодні можна переробити безліч дрібних справ і зробити дрібні поїздки. Головне, щоб ви доводили почате до кінця. Фінансові успіхи можливі у сфері торгівлі нерухомістю і в сільському господарстві.

 Риби

Цей день можна було б вважати спокійним, не обіцяє проблем, якщо б не ваша нервозність і навіть уїдливість. Ви самі будете вносити сумбур і занепокоєння у ваше життя. Не варто вірити всьому, що почуєте.