Гороскоп на 18 травня 2016 року

Середа, 18 травня 2016, 05:32
Досить суперечливий день. Як зробити його більш гармонійним і позитивним — радять астропсихологи.
Гороскоп на 18 травня 2016 року

Овен

Несподівані конфлікти з жінками можуть призвести надалі до проблем. Не варто заводити і нових знайомств. Хороший день для творчості. Зняти напруження допоможе похід в театр або музей. Можливі раптові осяяння і знахідки. Вдало спілкування з людьми оригінальними, новаторами.

 Телець

Можете очікувати підтримки від людей старшого віку чи батьків. Можливо, ви одержите слушну пораду. На роботі від вас буде потрібно дисципліна і увага до дрібниць. Наведіть порядок у документах.

 Близнюки

Можливе погіршення настрою і самопочуття. Ви будете занадто критичні і педантичні, а тому можете самі стати жертвою критики. Будьте дисципліновані, займіться проблемними ділянками роботи, дрібницями, яким приділяється мало уваги.

 Рак

Прекрасний час для оздоровлення організму. Сьогодні можна починати будь-які дієти і комплекс дихальних вправ. Справи будуть просуватися швидко, можуть зважитися старі проблеми. Можливі позитивні зрушення в роботі, не дивлячись на заздрість колег.

 Лев

Сьогодні ви можете стати об'єктом пліток і чуток, інтриг на роботі. Можливо прояв недоброзичливості і з боку сусідів. Ці чутки можуть зашкодити вашій кар'єрі, тому проявіть витримку і не давайте зайвих приводів для обговорення вашої персони.

 Діва

Ви будете почувати підйом сил і прилив енергії. Сьогодні ви й справді здатні на багато що. Сьогодні ви будете схильні і щедрі, але дотримуйте і в цьому міру. Можливо, ваша допомога знадобиться одному. Зробіть активні дії для отримання доходу і закладки фундаменту майбутніх успіхів.

 Терези

Якщо ви вважаєте, що ця річ вам дійсно необхідна, сміливо купуйте. День підходить для завершення старих справ, оформлення документів, звернення за допомогою до впливовим особам.

 Скорпіон

У цей день все піде шкереберть з самого ранку, день буде приносити сюрприз за сюрпризом. Ви будете кілька нервозні і дратівливі. Тим не менш, ваші почуття і емоції можуть знайти прекрасний вихід в романтичному побаченні.

 Стрілець

Сьогодні ви можете гори звернути. Прилив енергії, здатність приймати швидкі оригінальні рішення допоможуть вам вирішити будь-які проблеми. Сьогодні можна почати якусь нову справу, де знадобиться винахідливість і вміння ризикувати.

 Козеріг

Сьогодні день обманів і ілюзій. Отримана інформація буде свідомо помилкової. Є ймовірність кишенькових крадіжок. Не попадайтеся сьогодні на вудку різного роду шахраїв і аферистів. За солодкими промовами криється жорстокий обман. Є небезпека бактеріологічного зараження.

 Водолій

Сьогодні ви можете знайти оригінальне, несподіване, вирішувати проблеми вдома і сімейного життя, а також вибрати нові напрямки своєї ділової діяльності. Крім того, ваші рішення будуть дуже практичні і доцільні.

 Риби

Ви будете налаштовані доброзичливо і миролюбно, але деякі особи будуть проявляти по відношенню до вас непримиренність, створюючи навколо вас ореол пліток і інтриг. Не переживайте, у вас буде серйозний покровитель, який захистить вас. Будьте економні.