Гороскоп на 21 травня 2016 року

Субота, 21 травня 2016, 00:44
Досить непростий, але загалом сприятливий та цікавий день. Чим краще зайнятися – читайте далі.
Гороскоп на 21 травня 2016 року

Овен

Відмінний день для серйозних придбань і почала фінансових проектів. Сприятливо спілкування з впливовими і авторитетними людьми, можна знайти покровителя. Ваша привітність і тактовність допоможе вам відкрити багато дверей.

Телець

Пам'ятайте, що не всім оточуючим притаманне почуття гумору. Тому користуйтеся своєю дотепністю обережно. Хороший день для покупок, можна придбати щось дуже оригінальне.

 Близнюки

Не варто робити якісь придбання, грати в азартні ігри. Сьогодні удача буде не на вашому боці. Вам варто сподіватися тільки на свої сили і швидкість реакції. Можливо, сьогоднішні проблеми з'явилися завдяки жінці.

 Рак

Сьогодні фінансові питання будуть вирішуватися в вашу користь, ваше матеріальне становище дещо стабілізується. Обставини будуть складатися в вашу користь, але на ваші плечі будуть покладені додаткові обов'язки.

 Лев

Ви можете сміливо брати на себе відповідальність, вирішуючи серйозні проблеми. Гарний час для прийняття вольових рішень. Не перенапружуйтеся, вразлива серцево-судинна система. Щоб відволіктися, сходіть на концерт або виставку.

 Діва

Ви можете помилятися у своїх висновках і вводити в оману інших. Вам може змінити логіка і прагматизм. Не потрапляйте під вплив інших людей, уникайте вплутуватися в сумнівні підприємства.

 Терези

Чудовий день для прийняття ванн, лікування травами, очищення організму. Вдалими будуть морські поїздки. Людей творчих може відвідати натхнення. Можливі віщі сни, буде загострена інтуїція.

 Скорпіон

У вас з'явиться шанс самоствердитися на роботі або в стосунках з коханою людиною. Потрібно проявляти дипломатію і говорити як можна більше комплементів оточуючим — ви завоюєте серця навіть своїх ворогів. Гарний час для походу до перукаря.

 Стрілець

Варто пускатися в ризиковані заходи і авантюри, виявляти великий активності. Можливо, вам знадобиться допомога або порада друга. У цей день не варто розтрачувати свій потенціал даремно.

 Козеріг

Зірки не радять звертатися до структури влади та банківські установи. Варто обережно поставитися до нових пропозицій, що стосуються вашого бізнесу. Зате можна почерпнути багато цікавого спілкування з друзями та дітьми.

 Водолій

Серйозну небезпеку для здоров'я сьогодні може представляти вода і хімічні речовини, є небезпека отруєння та інфікування. Не слід фарбувати волосся. День гарний для творчості, для виступів і торгівлі жіночими речами.

 Риби

День гарний для походу в перукарню, догляду за волоссям. День буде продуктивним, а самопочуття хорошим. У справах керуйтеся досвідом і здоровим глуздом. Іноді потрібно обмежити себе в малому, щоб отримати більше.