Гороскоп на 22 травня 2016 року

Неділя, 22 травня 2016, 01:41
Гороскоп на сьогодні 22 травня 2016 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 22 травня 2016 року

 Овен

У цей день не слід робити косметичні процедури, пластичні операції, бережіть шкіру від шкідливих впливів. Не слід робити покупок, ваш вибір буде не зовсім вдалий. Фінансові операції не несуть успіху.

 Телець

Тільки делікатність і такт приведуть вас до успіху. Уникайте сварок і конфліктів, вони можуть призвести до матеріальних і моральних втрат. Намагайтеся стримувати себе в словах і не приймайте відповідальних рішень.

 Близнюки

Не влаштовуйте будинку сварок і не нервуйте. Ваша емоційна життя сьогодні буде дуже нестабільна, тому не навантажуйте себе справами, а постарайтеся як слід відпочити.

 Рак

Напружений і метушливий день. Із-за навантажень і недотримання режиму можуть виникнути проблеми з кишечником і шлунком. Можливі висипання на шкірі. Не вступайте в конфлікт з жінками, це може позначитися на вашій роботі.

 Лев

Не будьте дріб'язковими, прискіпливі і надто критичні до інших. Але не варто бути надто довірливими. Можливі фінансові труднощі, викликані неправильними рішеннями. Не слід бути марнотратними, краще утриматися від покупок і грошових вкладень.

 Діва

Можливі раптові незаплановані витрати. Але чи настільки вони необхідні? В погоні за новизною не видно кінця. Краще подумайте про завтрашній день і зупиніться. Можливо, зірветься запланований заробіток.

 Терези

У цей день краще відмовитися від будь-яких нововведень, сабантуїв, поїздок, нових знайомств, серйозних переговорів і важливих справ. Шопінг теж краще відкласти на інший день. Можлива депресія, погіршення самопочуття, схильність до суперечок і сварок.

 Скорпіон

Головні болі, спазми, забої обличчя і голови вкажуть на наявну кармічну проблему, пов'язану з реалізацією вашої особистості. Прояв шляхетності й великодушності по відношенню до оточуючих допоможе вам впоратися з проблемою.

 Стрілець

Будьте стриманішими у своїх висловлюваннях, щоб не посваритися з друзями. Не варто потрапляти на очі начальству, так як може відбутися неприємна розмова. Постарайтеся проявляти дисципліну і стриманість. Можливе загострення хронічного захворювання серця.

 Козеріг

Сьогодні у Козерогів можуть загостритися проблеми різного характеру. Це можуть бути конфлікти з колегами і партнерами, розбіжності в домашньому колі, матеріальні труднощі. Не впадайте у амбіції, не витрачайте зайві гроші, будьте стримані.

 Водолій

Проявляйте обережність при спілкуванні з незнайомими і малознайомими людьми, вас можуть ввести в оману навмисно. Ви можете втратити гроші, тому не вплутуйтеся в пропоновані авантюри. Найбільш працездатних і організованих чекає гідну винагороду. Дуже важливо не потрапляти в полон емоцій, а сміливо і впевнено рухатися вперед.

 Риби

Вам буде здаватися, що обмежують вашу свободу. Може бути, так все і є. Але ваша активність сьогодні все одно не дасть потрібних результатів. Можливі конфлікти з батьками. Остерігайтеся переломів.