Гороскоп на 23 травня 2016 року

Понеділок, 23 травня 2016, 01:21
Цікавий, але трохи розбурханий початок робочого тижня. Як налаштуватися на потрібну вам хвилю – радять астропсихологи.
Гороскоп на 23 травня 2016 року

Овен

Якщо вам потрібно їхати у відрядження або підписувати важливі договору, то сміливо робіть, це один з найбільш вдалих для цієї справи день. Успіх буде супроводжувати вас сьогодні, у будь-якій сфері діяльності. Цього дня, вам вдасться значно примножити ваш капітал. Незважаючи на великі навантаження, ваше здоров'я і працездатність будуть перебувати сьогодні на висоті. В особистому житті, очікуються нові амурні знайомства.

 Телець

Якщо цього дня, ви вирішили відправитися в ділову поїздку, то її варто відкласти. Не варто сьогодні робити ніяких капіталовкладень, а також не починайте цього дня, розширення власного підприємства. Можливо сьогодні, вам доведеться почути несподівану, неприємну новину. Ви можете відчути, що ваших життєвих сил і особистої енергетики недостатньо для вирішення виниклих проблем. Постарайтеся не втратити над собою контроль і просто повірте в себе.

 Близнюки

Сильне розчарування у власних силах, очікує сьогодні Близнюків. Однак, незважаючи на те, що цей день в цілому буде забарвлений в неприємні кольори, ви зможете використовувати загальне сприятливе положення зірок і з блиском здійснити свої ділові ідеї. Присвятіть сьогоднішній день сім'ї, або просто посидьте і відпочиньте в самоті.

 Рак

Сьогодні є можливість отримати звістку, яка може докорінно змінити все ваше подальше життя. Сьогодні багатьом Ракам доведеться зробити важкий вибір, який може виявитися - невірним. Постарайтеся заспокоїтися, наведіть всі свої думки в порядок і тільки тоді приймайте остаточне рішення. В цьому випадку ви зможете уникнути помилок.

 Лев

Невеликі розбіжності зіпсують вам настрій на весь день. Намічаються невеликі сварки з колегами по роботі. Зробіть все, щоб сварка закінчилася так само швидко, як і почалася. Вдалий день для занять своїми домашніми обов'язками.

 Діва

Небезпечний день. Цього дня, ваше здоров'я може сильно похитнути. Існує ймовірність серйозної травми або хвороби. Не робіть цього дня, дорогі покупки, вони можуть виявитися невдалими. Постарайтеся в цей день, не відвідувати місця де є велике скупчення народу, це може погано позначитися на вашій нервовій системі. Приділіть цього дня, більше уваги дітям і батькам, вони допоможуть зняти стрес. Сни цього дня, обіцяють принести розчарування.

 Терези

Людям цього знака, не варто близько до серця брати проблеми, які найімовірніше, сьогодні випадуть на вашу долю. Це все пройде, хоча для цього вам доведеться докласти чимало зусиль. Ймовірно, намічені плани зазнають зміни. Ситуація буде складатися зовсім не так, як передбачалося. Не виключена випадкова травма або хвороба, які можуть перешкодити виконанню намічених справ. Деякі люди, сьогодні можуть отримати неприємні звістки.

 Скорпіон

В цей день вам необхідно уникати конфліктів і сміття. Не виключено, що це може закінчиться бійкою. Бережіть здоров'я! Тельці сьогодні максимально зосередьтеся на професійних питаннях.

 Стрілець

Цей день принесе Стрільцям можливість вдало реалізувати свої плани. Є можливість завести нові корисні знайомства, які в подальшому можуть просто перерости в роман. Намагайтеся не відволікатися на другорядні деталі і не витрачати час у порожніх розмовах. Краще сьогодні сконцентрувати свою увагу на своєму внутрішньому світі, або просто розберіться в собі.

 Козеріг

Не скаржтеся на життя, в цьому ніхто не винен. Будучи в поганому настрої ви нічого не доб'єтеся. Краще думайте про щось хороше, частіше посміхайтеся і вірте - добро переможе зло. Хоча іноді буває навпаки.

 Водолій

День обіцяє бути для Водоліїв, суперечливо двоїстим. У першій половині дня, ви можете відчувати себе енергійними і життєрадісними, а в другій відчуєте незадоволення і розчарування. Тому вам буде складно оцінювати людей і здійснювати реальні вчинки. Деяких людей цього знака, сьогодні можуть очікувати неприємні звістки.

Риби

Цей день буде сповнений авантюрними пригодами і конфліктами. Доля в черговий раз захоче перевірити вас на міцність характеру і пошле нове випробування. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті, проте не варто збільшувати навантаження, так як це може негативно позначитися на стосунках з колегами. Весь свій вільний час, зірки рекомендують провести з близькими і рідними людьми.