Гороскоп на 24 травня 2016 року

Вівторок, 24 травня 2016, 00:54
Новий день — нові завдання. На чому зосередити свою увагу, куди рухатись і від чого відмовитись?
Гороскоп на 24 травня 2016 року

Овен

Сьогодні, ви зможете чітко визначитися зі своїми цілями і розпочати активну роботу для їх досягнень. День постарайтеся провести з дітьми або близькими людьми. Можливо саме сьогодні, вам вдасться знайти загублену річ про яку ви давно забули. Дитина, народжена сьогодні, як правило, доживає до глибокої старості. Сни і бажання тримайте в таємниці.

 Телець

Сьогодні можливо, що проблеми, які тільки назрівали в недавньому часі та на які ви намагалися не звертати увагу, випливуть назовні. Але якщо ви спробуєте тверезо оцінити ситуацію, або попросіть допомоги у друзів, то ситуація змінитися в кращу сторону. У сім'ї можливі невеликі сварки і непорозуміння.

 Близнюки

Сьогодні, день обіцяє бути критичним для Близнюків. Можливі конфлікти як з сусідами, так і з абсолютно сторонніми людьми. Особливу увагу варто звернути на якість продуктів, дуже велика ймовірність отруєнь. Можливо сьогодні, ви отримаєте невірну інформацію і перш ніж зробити висновки все ретельно перевірте.

 Рак

Людям цього знака, сьогодні варто остерігатися підступу таємних недоброзичливців. Не варто в цей день, довіряти нікому свої таємниці і плани, краще прислухатися до своєї інтуїції і здорового глузду. Сни цього дня - щасливі і як зазвичай обіцяють здійснитися.

 Лев

Життєвий потенціал людей цього знаку, буде на високому рівні. Але не варто приймати необдумані рішення, або робити імпульсивні вчинки, вони можуть призвести до непередбачуваних результатів. Чоловікам - Левам, у цей день не слід шукати любовних пригод, або нових знайомств, адже вони будуть нетривалими. А от жінкам - Левам, не варто впадати в крайність або приймати бажане за дійсне. Зірки радять краще розібратися в своїх почуттях.

 Діва

Спробуйте відшукати моменти, які доставляють вам позитив. Якщо у вас є кохана людина, як можна швидше закінчуйте всі справи і поспішайте провести максимум часу разом. Самотні Діви зможуть завести ряд цікавих знайомств. Хороший день для особистих покупок.

 Терези

Сприятливий день. Життєвий потенціал, особиста чарівність, а також уміння переконувати оточуючих - будуть на висоті. Можливо сьогодні, ви отримаєте привабливу пропозицію, однак перш ніж прийняти рішення, чи варто все добре продумати. Ймовірні непорозуміння або розбіжності як з партнерами, так і з близькою людиною. Можливі непередбачені витрати, або клопоти стосуються дітей.

 Скорпіон

Сьогодні дуже сприятливий період, щоб здійснити те, про що ви вже давно мріяли. Але перш ніж почати це, постарайтеся все добре продумати. Не варто шкодувати про свої минулі промахи, краще спокійно і планомірно починайте свою справу. Самотні Скорпіони, сьогодні можуть зустріти свою долю. Цього дня, постарайтеся не вживати алкогольні напої, вони можуть вплинути на ваше здоров'я.

 Стрілець

Сьогодні Стрільці повинні відмовитися від запланованих змін. Налаштуйтеся на позитив з самого ранку, оскільки день обіцяє бути не дуже сприятливим. Вдалий день для шопінгу. Вечір буде романтичний і спокійний, проведіть його з коханою людиною.

 Козеріг

Саме сьогодні, вам вдасться зробити успішну комерційну операцію. Ймовірно в цей день, ви отримаєте приємну звістку, яке може вплинути на багато і докорінно змінити нинішнє становище. Цього дня, постарайтеся підвести риску під старими планами, справами, контактами. А в особистому житті, можливо вас чекають дрібні неприємності, пов'язані з небажанням партнера прийняти вашу точку зору.

 Водолій

Водолії сьогодні опиняться під впливом недоброзичливців. Намагайтеся не приймати від них негативну енергію, тримаючись від цих людей подалі. Якщо в цей день виникне конфлікт, переведіть його в жарт, адже саме сміх продовжувати життя. Пам'ятайте про це завжди.

 Риби

Є таке прислів'я: Постукайте у двері - і вам відкриють. Доведеться згадати його сьогодні. Ваш професіоналізм, вміння знаходити вихід у найнесподіваніших ситуаціях допоможуть позбутися від усіх проблем.