Гороскоп на 28 травня 2016 року

Субота, 28 травня 2016, 10:02
Гороскоп на сьогодні 28 травня 2016 року для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 28 травня 2016 року

Овен

Ваша енергія подвоїться, і ви зможете самореалізуватися як творча особистість. День обіцяє бути насиченим цікавими подіями в особистому житті. Єдина прикрість буде пов'язана з вашим здоров'ям. Ослаблення сил організму буде основою виниклих захворювань. Комплекс загальнозміцнюючих та оздоровчих заходів помітно поліпшить ваше самопочуття.

Телець

Сприятливий день, який дозволить вам проявити свої здібності в різних областях. Посилиться інтуїція і дар передбачення, активізується суспільна діяльність. Сьогодні необхідно виключити алкогольні напої, дотримуйтеся здорового способу життя. Спілкування з дітьми, рухливі ігри принесуть радість.

 Близнюки

Поставтеся до себе суворіше, самокритика в даному випадку – кращий засіб від манії величі. Можливо, що проблеми минулих років, про яких ви вже стали забувати, випливуть назовні і стануть причиною змін у житті. Велика необхідність тверезої оцінки того, що відбувається. В цьому випадку вам буде легко зробити деякі зміни і зміцнити своє становище.

 Рак

Можливий емоційний сплеск. Задумане може втілитися, здійсняться найзаповітніші мрії щодо особи протилежної статі. Використовуйте сприятливий момент для реалізації справ, відкладених у довгий ящик. Будьте уважні при роботі з діловими та цінними паперами.

 Лев

Вдалий день. Ніщо не зможе затьмарити вашого настрою. Зросте працездатність, віддача буде відчутною – вас помітять і ви отримаєте визнання. У другій половині дня можливі візити гостей, які не будуть для вас занадто обтяжливими, так як спілкування з цими людьми приємно для вас. Щоб уникнути конфліктних ситуацій зі старшими проявіть максимум терпіння і такту.

 Діва

Не виключено, що сьогодні вам доведеться більш уважно придивитися до друзям чи колегам по роботі, які, ймовірно, не заслуговують вашої довіри. Можливо, вам доведеться відстоювати свої погляди або життєві принципи. Проявіть виняткову обачність – швидше за все, вам не вдасться змінити хід подій на свою користь.

 Терези

В цей день потрібно бути дуже обережним і уважним у будь-якій справі: ситуація може скластися зовсім не так, як ви очікуєте. Спілкування і контакти несуть оманливі надії або розчарування в партнерах. Не проявляйте активності у комерційних справах – вам буде складно тверезо оцінити свої можливості і прийняти правильне рішення.

 Скорпіон

День сприятливий для планування, соціальних контактів або емоційних прихильностей. Позитивні тенденції не дозволять емоціям вийти з-під контролю. Ймовірно, для досягнення мети доведеться проявити всю свою чарівність – нові знайомства можуть згодом стати фундаментом для просування по службі або для фінансових надходжень.

 Стрілець

Особливої обережності вимагають інтимні контакти. Не виключено, що невміння приховувати свої любовні пригоди, в результаті чого ваше особисте життя стає надбанням гласності, приведе в партнерстві до сварок, ревнощів або спробам обмежити вашу свободу.

 Козеріг

Вдалий день у всіх відносинах. Це самий підходящий день для початку нової справи, довготривалого планування, вирішення життєвих питань. Сприятливі сімейні стосунки, романтичні захоплення, закоханість. Обачність і здоровий глузд допоможуть вам обійти підводні рифи, але тільки не пускайтеся в явні авантюри.

 Водолій

У сфері професійної діяльності і в особистих відносинах вірогідна нестабільність. Не проявляйте активності в комерційних справах. Незважаючи на всі зусилля, ви не зумієте подолати ймовірні перешкоди. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, болісні сни або головні болі.

 Риби

В цей день остерігайтеся пліток і підступів недоброзичливців. Будьте пильні і обережні в обіцянках – зірки попереджають про ймовірну агресії. Не намагайтеся сьогодні добитися прориву в справах: даний період несприятливий для корінних змін. Після роботи поспішайте додому і не здійснюйте вечірніх прогулянок на самоті.