Гороскоп на 29 травня 2016 року

Неділя, 29 травня 2016, 11:16
Неділя може декого втомити й розчарувати, а декому - підказати, куди рухатись далі…
Гороскоп на 29 травня 2016 року

 Овен

День відзначений гармонією, заступництвом вищих сил, справедливістю. Сьогодні, як ніколи, необхідні стриманість і такт у спілкуванні. Особиста чарівність допоможе вам вирішувати безліч питань одночасно. Будьте особливо обережні в словах, так як можливі непорозуміння та образи партнерів і членів сім'ї.

Телець

Критичний день, що загрожує труднощами в особистому житті і ускладненнями у спілкуванні з друзями і родичами. Зірки рекомендують не приймати кардинальних рішень: будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас. Уважно стежте за своїм оточенням – хтось намагається влаштувати вам пастку. Відкладіть намічене справа – витрачені зусилля не окуплять результату.

 Близнюки

Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями. Зірки рекомендують в ці дні вести себе більш стримано, ніж завжди. Не призначайте ніяких ділових зустрічей, так як з принципових питань буде надзвичайно важко прийти до спільної думки з партнерами. Буде складно сконцентрувати увагу, зосередитися на головному, уникнути помилок.

 Рак

Сьогодні може виникнути необхідність непередбачених великих фінансових витрат. Можливо, що події будуть розвиватися не так, як вам хотілося б. Зірки рекомендують вам бути уважними та обережними, намагатися уникати непотрібних контактів, суперечок, конфліктів. Відкиньте всі сумніви і дозвольте почуттю впевненості оволодіти вами. Сміливо йдіть до поставленої мети. Вечір цього дня найкраще провести в колі сім'ї.

 Лев

У першу половину дня ви зможете відчувати себе на висоті у всіх відносинах. Можливі ділові пропозиції, вдале завершення справ. Ваше чарівність підкорить оточуючих. Щоб втримати успіх, визначте межі своїх досягнень, щоб не відволікатися на дрібниці. Можливо, ви раптом відчуєте смак до екстравагантних вчинків. Бажано стримати непомірні витрати. День несприятливий для покупок.

 Діва

Сьогодні один з найкращих днів для того, щоб поліпшити свій добробут. Постарайтеся не упустити такий шанс. Цього дня ви можете укладати контракти і ділові угоди, навіть самі ризиковані, вони обіцяють принести непогані доходи. В особистих стосунках, вас можуть очікувати проблеми, якщо партнер відмовиться прийняти вашу точку зору.

 Терези

Найімовірніше, планами наміченим на сьогодні, збутися не судилося. Намагайтеся цього дня не приймати ніяких важливих рішень, а також не вирушайте у відрядження або подорож, це може погано закінчитися. Побережіть своє здоров'я, не вживайте сьогодні алкогольні напої та жирну їжу.

 Скорпіон

Деяким людям цього знака, сьогодні доведеться доводити, що вони чинять правильно. Причому доводити не будете людям, які вас оточують, а перш за все самому собі. З'являться нав'язливі думки, що потрібно щось змінити в житті. Але постарайтеся з цим не поспішати, а краще все гарненько обміркуйте. Дуже вдалий період, щоб зачати дитину.

 Стрілець

Один з найбільш сприятливих днів, можливо саме сьогодні, вам вдасться закінчити раніше розпочаті справи. А якщо доля підкине вам цього дня випробування, то постарайтеся зберегти холоднокровність і тоді перемога буде на вашому боці. Постарайтеся на роботі уникати конфліктних ситуацій, можливо у вашому суспільстві є заздрісники.

Козеріг

Людей цього знака, сьогодні можуть очікувати значні фінансові втрати. Не виключено, що сьогодні вам доведеться зробити дорогу покупку, або витратити гроші на ремонт житла. Багато часу і сил, сьогодні, заберуть домашні клопоти. Постарайтеся уникати сварок з близькими для вас людьми. Зірки рекомендують проявити великодушність і поступитися.

Водолій

Сьогодні ви будете відчувати задоволеність і гармонію. Ваші справи, а також різноманітні торгові угоди, обіцяють сьогодні з успіхом здійснитися. В особистому житті, вам теж пощастити вирішити деякі проблеми. Можливо сьогодні, ви зустрінете старого друга, про який давно забули. Сни цього дня, бувають пророчими і виконуються. Якщо вам приснилося сьогодні цвинтар, то це — на щастя.

 Риби

Настав час бути більш відкритими і сміливіше висловлювати свої ідеї. Дуже гарний час, щоб зайнятися підвищенням кваліфікації або набуття нових навичок і умінь. В особистому житті вам належить закохатися в того, в кого не варто закохуватися. Але серцю не накажеш, і вам доведеться трохи постраждати.