Гороскоп на 2 червня 2016 року

Четвер, 2 червня 2016, 00:42
Сприятливий і дещо складний день. Як уникнути зайвих хвилювань — радять астропсихологи.
Гороскоп на 2 червня 2016 року

Овен

Вірогідні ускладнення у стосунках з колегами: характерне для вас почуття власної гідності і дистанція, яку ви зберігаєте при будь-яких контактах, можуть бути неправильно витлумачені і полічені за зарозумілість, і гордовитість. Не виключено, що вам все-таки доведеться трохи змінити свої плани і загальну тактику подальших дій.

 Телець

Доля дає вам шанс поліпшити своє фінансове становище. Впевненість, ділова активність і динамізм допоможуть вам знаходити вірні рішення з важливих питань. Бажання підкорювати нові висоти і освоювати нові території може підштовхнути вас до необачних вчинків.

Близнюки

У сфері професійної діяльності і в особистих відносинах вірогідна нестабільність. Не проявляйте активності в комерційних справах. Незважаючи на всі зусилля, ви не зумієте подолати ймовірні перешкоди. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, болісні сни або головні болі.

Рак

В цей день остерігайтеся пліток і підступів недоброзичливців. Будьте пильні і обережні в обіцянках – зірки попереджають про ймовірну агресію. Не намагайтеся сьогодні добитися прориву в справах: даний період несприятливий для корінних змін. Після роботи поспішайте додому і не здійснюйте вечірніх прогулянок на самоті.

Лев

День сприятливий для звернення в урядові організації або для роботи з документами, однак протипоказані поспішність, зайва довірливість, які можуть спричинити за собою фінансові втрати. Досить імовірно, що на порозі новий короткочасне захоплення.

 Діва

Ймовірно, перед вами відкриються широкі можливості для активності в сфері професійної діяльності або зростання в кар'єрі, для творчості і самовираження. Вас буде відрізняти характерний для вас оптимізм, віра в свої сили, дружелюбність і вміння слідувати загальноприйнятим нормам. Прекрасний день для кохання і романтичних пригод.

 Терези

Нестандартний підхід до звичних обов'язків, деяка ексцентричність у вчинках і прямолінійність у висловлюваннях можуть здивувати оточуючих і стати темою для пересудів. Постарайтеся проявити більше стриманості: ваша комунікабельність випереджає розсудливість. Зірки радять спочатку думати, а потім говорити або робити, а не навпаки.

 Скорпіон

Ваші старанність, відданість справі і працездатність принесуть свої плоди. Зріс життєвий потенціал і творчі здібності сприятливо позначаться на здатності до самовираження. В особистому житті ймовірні серйозні ускладнення. Неприборкана жага свободи, в тому числі і від сімейних уз, може послужити причиною розриву відносин з партнером.

 Стрілець

Успішні торговельна діяльність, ризиковані підприємства. Вірогідні далекі поїздки, подорожі, зустрічі з цікавими людьми. Можливо, нагадають про себе незакінчені справи і невирішені проблеми останніх днів. Постарайтеся сконцентруватися на позитивних думках, відмовитися від марнославства, егоїзму. Не виключено виникнення нового роману або відновлення старих стосунків.

 Козеріг

Ваш мінливий внутрішній світ може зажадати сьогодні нетрадиційного оточення або нових відчуттів, однак зірки застерігають від авантюр і пошуку пригод – це може мати негативні наслідки. Виключіть сьогодні всяку агресію, проявіть характерні для вас душевну щедрість, внутрішнє благородство, моральну чистоту. Проведіть день у колі родини або з близькими друзями.

 Водолій

Життєвий потенціал на високому рівні, посилюється енергійність, інтуїція. День сприятливий для подорожей, фізичних навантажень, операцій з нерухомістю, великих покупок. Сьогодні вас чекають особисті побачення або дружні зустрічі. Постарайтеся більше часу провести з коханою людиною, це благотворно позначиться на вас обох.

 Риби

Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. День несприятливий для поїздок, відряджень, подорожей. Невдалий день для Терезів-керівників. Гострий розум і чудово розвинена інтуїція допоможуть вам зібрати різні точки зору в єдине ціле і досягти своєї мети. Чоловікам-Терезам слід приділити увагу своєму здоров'ю – життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Ймовірні різкі зміни настрою, безпричинна туга, дратівливість.