Гороскоп на 16 червня 2016 року

Четвер, 16 червня 2016, 00:08
Декого нервуватимуть незвичайні події та дивні збіги. Як зробити четвер приємним і вдалим?
Гороскоп на 16 червня 2016 року

Овен

Сьогодні сімейні інтереси можуть виявитися важливіше професійних. Недавні кадрові перестановки відкриють перед Овнами нові перспективи в кар'єрі. Багато хто до цього поставляться серйозно. Але саме зараз вас так захопила любов, що вам не хочеться відволікатися ні на що інше. Вам потрібно зізнатися, що ви шукали таких відносин, щоб пристрасть охопила вас з головою. Ви їх і отримали. Зосередьтеся на цьому.

 Телець

Сьогодні вас очікує успіх, от тільки не переоцінюйте свої сили і можливості партнерів, інакше потонете в рутині і дрібних другорядних деталях. Зайва самовпевненість або, навпаки, нерішучість може призвести до проблем у міжособистісних відносинах. Не виключені сімейні розбіжності. Зірки рекомендують провести вечір поза домом: у театрі, в гостях у друзів. В результаті ви уникнете непотрібних сварки, яка ускладнить відносини з близькою людиною.

 Близнюки

Сприятливий день для спільних заходів чи колективного відпочинку. У першій половині дня можливі душевна рівновага, гармонійні стосунки з партнером, тихі домашні радості. Погана звістка або спілкування з недоброзичливцем можуть змінити ситуацію або призвести до нервового зриву.

 Рак

Сьогодні намагайтеся не приймати важливих рішень – можливі конфлікти на роботі або в особистих відносинах. Зайва самовпевненість, емоційний порив, прагнення до ризикованих операцій можуть стати причиною помилкового рішення або дії. Нові ідеї або впливу будуть мати негативні наслідки. Увечері корисно посидіти біля вогню. Постарайтеся зберегти рівновагу і холоднокровно розглядати навіть найскладніші проблеми.

 Лев

Зірки радять постаратися закінчити розпочаті справи, які в майбутньому можуть принести неприємності і зажадати від вас багато зусиль і грошових витрат. Спілкування з партнерами по роботі призведе до непорозумінь або змусить змінити початкові плани, а ось старі друзі можуть дати слушну пораду. У другій половині дня посиляться творчий потенціал і інтуїція. У відносинах з близькими людьми можливо повне взаєморозуміння.

 Діва

Сьогодні вас чекають особисті побачення або дружні зустрічі. День сприятливий для подорожей, фізичних навантажень, операцій з нерухомістю, великих покупок. Зірки сприяють Дівам творчих професій. Їх життєвий потенціал на високому рівні, посилюються енергійність, сексуальність, дар передбачення. Девіз дня – любов, спокій і злагода. Постарайтеся більше часу провести з коханою людиною, це благотворно позначиться на вас обох.

 Терези

День несе подвійну характеристику. У першій половині дня вірогідні бажані зустрічі і контакти, вітання і компліменти. Гарний настрій дозволить активно включитися в партнерські відносини, зміцнити особисті зв'язки, розширити коло спілкування. Проблеми можуть виникнути тільки через марнославство.

 Скорпіон

Сьогодні ви опинитеся в центрі уваги. Вас чекає втілення найбільш сильних і честолюбних бажань. Гарний час для розвитку комерційних зв'язків, особистих відносин. Сьогодні чекайте ділових пропозицій. Фінансового успіху ви досягнете за допомогою партнерів або впливових покровителів. Прекрасний час для спілкування з протилежною статтю. Ймовірність гармонійних відносин дуже велика.

 Стрілець

Сьогодні не слід ризикувати, пускатися в авантюрні пригоди, домагатися розташування осіб протилежної статі, виділятися з оточення. Широке спілкування може мати негативні наслідки. Скоротіть контакти до мінімуму. Ймовірні проблеми, що вимагають відходу від основних життєвих принципів. Вам, очевидно, сьогодні доведеться вирішувати як раз один з таких питань. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію. Зірки застерігають від несподіваних проблем в особистому житті.

 Козеріг

Вас будуть відрізняти врівноваженість, доброзичливість, співчуття і вміння слідувати загальноприйнятим нормам. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіхів. У своїй діяльності спирайтеся на допомогу союзників – раціональна організація справи принесе високі результати. Прекрасний день для кохання і романтичних пригод. В результаті ви відчуєте оновлення почуттів, аж до нової закоханості.

 Водолій

Господарські справи або побутові проблеми потребують негайного вирішення. Зустрічі з друзями можуть послужити причиною непорозумінь або втоми. Вірогідні деяке погіршення самопочуття, конфлікти з родичами або дітьми. Проведіть вихідний день на природі в тісному сімейному колі. Романтична зустріч або спілкування з близькою людиною принесе полегшення і радість.

 Риби

Суперечливий день, що вимагає рішучих дій у поєднанні з обачністю. У першій половині дня з-за можливих невдач доведеться відкласти вирішення деяких питань на майбутнє. Успіх у справах обіцяє бути лише гаданим. У другій половині дня зросла активність буде сприяти розквіту вашої особистості, громадській або професійному зростанню.