Гороскоп на 18 червня 2016 року

Субота, 18 червня 2016, 00:03
Досить непростий день, метушливий вечір. Як уникнути зайвих проблем?
Гороскоп на 18 червня 2016 року

Овен

Сприятливий день для спілкування з колегами або начальством, звернення в державні установи чи організації. Сьогодні ви цілком можете розраховувати на успіх у справах, однак не слід займатися розробкою нових прожектів або брати участь у спільних проектах з людьми, яких мало знаєте або яким не довіряєте. Велика ймовірність невеликого поліпшення фінансового становища – виграшу, знахідки чи подарунка. Запорука ваших успіхів – ваше близьке оточення.

 Телець

Сприятливий день для вирішення фінансових проблем. Можливо, питання матеріального благополуччя вам доведеться вирішувати разом з партнером. Не дійте, як звикли робити, на свій страх і ризик – прислухайтеся до порад і добре зважте всі наслідки. Зберігайте рівні відносини з начальством – в недалекому майбутньому можливе підвищення по службі або заохочення. Сьогодні сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення у вищі інстанції.

 Близнюки

Сьогодні ви можете з успіхом здійснювати різні торговельні угоди, навіть ризиковані – вигода забезпечена будь-який з них. Швидше за все, вам пощастить вирішити проблеми в особистому житті. Незважаючи ні на що, вам вдасться здійснити ті мрії, які не покидали вас впродовж останнього часу.

 Рак

Кругообіг подій захопить вас з самого ранку. Безліч невирішених проблем чи невиконаних зобов'язань потребує негайного вирішення. Ви опинитеся всім потрібні. Можливо ділове знайомство або несподіваний збіг обставин, який принесе прибуток.

 Лев

День пробудження і перетворення внутрішньої енергії. Перша половина дня сприятлива для будь-яких контактів і зустрічей. Успішні творчість, комерційна діяльність, поїздки, ремонт або будівництво. Друга половина дня принесе приємні новини, пов'язані з близькою людиною або дітьми.

 Діва

Ймовірно, що несприятливий збіг обставин чи підступи недоброзичливців можуть докорінно змінити поточне становище чоловіків-Дів. Несприятливий день для активності в справах, натиску, завзятості в досягненні мети, кар'єри. Жінкам-Дівам слід остерігатися зради не тільки в ділових відносинах, але і в особистому житті: майбутнє знайомство або зустріч з партнером стане причиною гірких жалю і розчарування.

Терези

Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете повною мірою проявити свої таланти та здібності. Все, чого ви досягнете, буде досягнуто з великим трудом. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Невирішені питання або несподівані проблеми можуть змусити вас неабияк потрудитися для того, щоб повернути події у звичне русло.

 Скорпіон

День може виявитися важким. Навіть підвищена ділова активність і працездатність не принесуть вагомих результатів. Підступність і підступи недоброзичливців або енергоінформаційне зараження аури можуть призвести до погіршення самопочуття. Не виключено, що у другій половині дня для багатьох Скорпіонів відкриються джерела додаткового заробітку. Добре проявляти милосердя, великодушність, прощати образи.

 Стрілець

Сімейні цінності можуть стати для вас головним пріоритетом. Однак існує ризик «переборщити» — ви можете перенести на близьких свої проблеми. Пам'ятайте про почуття міри, слухайте свій внутрішній голос. Якщо в чомусь сумніваєтеся, краще не приймайте остаточне рішення.

Козеріг

Вплив зірок може виражатися в підвищеній стомлюваності, сонливості, зниження тонусу. Постарайтеся не братися за виконання відповідальних доручень, підписання важливих документів. Ділові зустрічі з малознайомими партнерами перенесіть на більш пізній термін. Вирішуйте проблеми традиційними методами. Вечір краще провести в спокої і самотності.

 Водолій

Цей день сприятливий для того, щоб виправити таке становище (маються на увазі відносини з керівництвом і партнерами). Багато з Водоліїв сьогодні будуть здатні прийти на допомогу ближньому. Надійний і міцний тил вам дуже знадобиться. День символізує вибір, сумніви. Водолії можуть бути недовірливі до всього. Як тільки ви зробите свій вибір, то налагодиться душевну рівновагу. Ви будете уважно ставитися до свого обранця, будете щедрі і лояльні.

 Риби

Особисте життя у багатьох Риб може відійти на другий план: у закоханих з'явиться охолодження почуттів. Причина цього – часті сварки, зайнятість на роботі, поява суперника. Вас чекають випробування у відносинах між батьками і дітьми. Якщо вам вдасться уникнути перерахованих неприємностей, то найближчим часом все буде сприяти вашому успіху. В сім'ї запанує атмосфера взаєморозуміння і любові.