Гороскоп на 21 червня 2016 року

Вівторок, 21 червня 2016, 00:06
Настав час добре попрацювати. Чого не варто робити - радять астропсихологи.
Гороскоп на 21 червня 2016 року

Овен

Помилки в розрахунках і ілюзії можуть бути чреваті непередбаченими затримками фінансових надходжень і серйозними проблемами. Близькі вам люди стануть з підозрою до вас ставитися, перестануть довіряти, і ви можете втратити підтримку. Друга половина дня може принести помірні прибутки, але в тому випадку, якщо ви проявите природжену кмітливість і винахідливість.

 Телець

День може ускладнитися несподіваними обставинами, зруйнувати всі плани і змусити представників цього знака діяти експромтом. Не приймайте поспішних рішень, навіть якщо вам поставлять ультиматум. Кожен невірний крок згодом може обернутися для вас проблемами.

 Близнюки

Ваші почуття наповнені силою натхнення і глибоким змістом. Стосунки з коханими стануть більш теплими й довірчими. Якщо ви знайдете людину, що відповідає вашому ідеалу, то не сумнівайтеся у вирішенні покінчити з холостяцьким життям. Ваше життя нарешті знайде сенс.

 Рак

Можуть виникнути проблеми з старих справах. Вірогідні візити інспектуючих і контролюючих органів. Не залишайте справи незавершеними. Вчасно віддавайте борги і платити податки. Не порушуйте вимог закону — це необхідна умова успішної роботи.

 Лев

Положення планет може розташувати представників цього знака висловлювати свою незалежність, беручи на себе більшу відповідальність за когось або за важливу справу. Не намагайтеся форсувати подій, тиснути на партнерів, інакше ви можете стати джерелом нескінченних чвар.

 Діва

День дає психологічну налаштованість досягнення мети одним ривком. Сприятливо позбавлятися від усього зайвого. Не варто підтримувати відносин з випадковими людьми у вашому житті. Якщо вам складно змінити щось у собі і своєму оточенні, не скаржтеся на долю, боріться з негативними емоціями. Намагайтеся якось виправити ситуацію.

 Терези

Цілком вдалий день. Навіть непередбачені неприємності і проблеми обійдуться Тельцям малою кров'ю: вони легко вийдуть з найскрутніших положень. Не пасуйте перед труднощами. Перед люблячими людьми може стати непроста задача. Пам'ятайте, що це ваша спільна проблема, і тільки разом ви здатні її вирішити швидко.

 Скорпіон

Цей період має в своєму розпорядженні до відпочинку. Якщо це можливо, візьміть кілька днів в рахунок відпустки. Спокійний аналіз вдалині від справ допоможе вам відкрити нові способи вирішення звичних проблем. Намагайтеся уникати людей і ситуацій, в яких і з якими ви відчуваєте себе некомфортно.

 Стрілець

Ви зможете відчути себе я повновладним господарем становища. Ви будете напружено трудитися і експлуатувати інших заради власної вигоди. Ви працьовиті та енергійні. За що б ви не взялися, вам не складе труднощів домогтися успіху в цій справі і зробити собі кар'єру. Тільки не йдіть по головах!

 Козеріг

Сьогодні можлива метушня у справах. У фінансовій сфері ймовірно невелике поліпшення ситуації. Зате вечір подарує щасливі хвилини душевного єднання з обранцем. Ви повинні навчитися «реконструювати» себе, тобто знову затверджувати своє «я» після кожної зміни у своїй життєвій ситуації, дотримуйтеся обережності при поводженні з технікою.

 Водолій

Не виключено, що на роботі виникнуть серйозні проблеми. Інтуїція Водоліїв, як і завжди у важкі періоди, допоможе знайти єдино правильне рішення, а спільне подолання труднощів згуртує колектив. Тільки не лінуйтеся, тому що це може сумно позначитися на вашій роботі. Уникайте серйозних конфліктів як на роботі, так і вдома.

 Риби

День буде вдалим для створення нових проектів, а також для пошуку нових можливостей у досягненні успіху з допомогою перевірених друзів і ділових партнерів. Ви можете досягти успіху в сфері масової інформації, зв'язків з громадськістю, маркетингу або в мистецтві (особливо в літературі, театральної діяльності та музики.