Гороскоп на 23 червня 2016 року

Четвер, 23 червня 2016, 00:01
Непростий день, можливі проблеми. Як уникнути неприємностей?
Гороскоп на 23 червня 2016 року

Овен

Сьогодні вірогідне зниження енергетики Овнів, ослаблення імунітету. Ви здатні підхопити інфекцію, можливий несподіваний підйом температури. Вам будуть дуже корисні фізичні навантаження. Займіться шейпінгом або відвідайте тренажерний зал. Якщо ви простудитесь, то буде корисно відлежатися в ліжку як мінімум два денька.

Телець

Цей день символізує відплату, подарунки. Любити - це теж праця, тільки праця душі. Хто краще вас здатний це зрозуміти? І ця праця повинна бути адекватно оплачений. Що ви отримаєте в якості оплати - це питання окреме. Може бути, почуття, може бути, подарунки, може бути, ніжність і турботу. Прийміть знаки уваги, не сумніваючись в щирості близьких людей.

 Близнюки

Сприятливий день для будь-яких операцій з грошима. Всі вкладення виявляться вдалими. Не намагайтеся сьогодні займатися самоаналізом, інакше вженете себе в депресію. Повсякденні клопоти не здадуться обтяжливими. Хороший результат дасть фітотерапія. До вечора можливе отримання важливих звісток здалеку.

 Рак

Протистояння планет обіцяє чимало клопоту. Вас чекає багато суєти, дрібних, але невідкладних турбот, а також не надто змістовних розмов з родичами, приятелями, сусідами. Стосунки з деякими з них виявляться нерівними, виникнуть спори давно погоджених питань. Скасуйте всі зустрічі, так як можливий візит гостей, який порушить всі ваші плани.

 Лев

Цей день сприятливий для спілкування з метою розширення горизонту інтересів, а також просто дружніх зустрічей. Оригінальні пропозиції, висунуті партнерами, послужать основою для планування вашого майбутнього життєвого зростання. Уникайте конфліктів з братами і сестрами з приводу сімейної нерухомості.

 Діва

Вплив планет сколихне ваші почуття, змусить не тільки відчувати яскраві переживання, але і говорити про них. Між вами і коханою людиною станеться дуже емоційна розмова, яка стане початком нового етапу взаємин. Переживання можуть торкнутися також сфер здоров'я і фінансів. Уникайте перевантажень нервової системи. Непогано придбати домашню тварину, яка допоможе вам позбавитися від стресів.

 Терези

Цей день сприятливий для спілкування з метою розширення горизонту інтересів, а також просто дружніх зустрічей. Оригінальні пропозиції, висунуті партнерами, послужать основою для планування вашого майбутнього життєвого зростання. Уникайте конфліктів з братами і сестрами з приводу сімейної нерухомості.

 Скорпіон

День невдалий для серйозних кроків у професійній діяльності, роботі з документами. Якщо ж мова йде про легкі гроші, то ви напевно програєте, якщо підете на ризик. І великим бізнесменам, і приватним підприємцям необхідно бути вкрай уважними, підписуючи документи або обумовлюючи умови майбутньої співпраці.

 Стрілець

Відповідний день для того, щоб остаточно позбутися від ситуацій, пов'язаних з нерозумінням і взаємними претензіями. Вчіться мислити позитивно і усуватися від зовнішнього світу. Не мрійте про матеріальне, адже буденність — кайдани для душі. Більше уваги приділяйте один одному, подаруйте своїм близьким ніжність і ласку. Рекомендується відвідування храму.

Козеріг

Вибір ефективного партнерства може стати вашим головним завданням у всі наступні дні. Крім укладення договорів, до середини місяця ймовірні також таємні переговори, які потім дозволять вам отримати додаткові інвестиції по закритих каналах. В кінці дня уникайте фінансових махінацій — це пастка.

 Водолій

Водолії можуть знову відчути властиві цьому знаку спокій і впевненість у собі. Замість конфліктів та суперництва вони будуть готові до співпраці і реалізації попередніх планів, ідей і задумів. Вам потрібно подбати про вигідне вкладення грошей, про інвестиції. В деяких випадках потрібно віддати перевагу іноземним компаньйонам.

 Риби

Фінансове становище представників цього знака буде відносно стабільним, хоча «легкі» гроші Риби будуть так само легко витрачати. Треба більш уважно ставитися до своїх витрат, можливо, обмежити витрати, задуматися про накопичених невиконані обіцянки і зобов'язання по відношенню до близьких людей. В іншому випадку можливі серйозні фінансові і особисті проблеми.