Гороскоп на 24 червня 2016 року

П'ятниця, 24 червня 2016, 01:16
Не надто сприятливий день. Як уникнути зайвих проблем і конфліктів?
Гороскоп на 24 червня 2016 року

Гороскоп Овен. Ви робите велике відкриття, на манер винаходу пароплава Фултоном, але шеф, на кшталт Наполеона, не бачить в цьому нічого стратегічного.

Гороскоп Телець. Ви незамінні, бо можете те, чого не можуть інші. Але врахуйте, що, у свою чергу, інші можуть те, чого не можете Ви. При підтвердженні обставинами особистого гороскопа здібності в образотворчому мистецтві.

Гороскоп Близнюки. Якщо Ви не полінуєтеся і спробуєте ще раз виконати вже зроблену роботу, за підсумками якої не задоволені, то отримаєте незрівнянно кращий результат. Ніхто не дорікне Вас за те, що Ви робили її довго, але всім сподобається те, що Ви зробили її якісно.

Гороскоп Рак. Тонкий артистизм, музикальність, вишуканість стилю... Схоже, у Вас активізувалися найкращі Ваші інтелектуальні та емоційні якості.

Гороскоп Лев. Загострене почуття справедливості змусить Вас не тільки відмовитися від спроби схалтурити (все одно ніхто не помітить), але і перешкоджати подібним спробам, котрі іншими.

Гороскоп Діва. Вам належить прийняти остаточне рішення або дати конкретну відповідь - так чи ні. Після чого слова відразу потрібно буде підкріпити вчинками.

Гороскоп Ваги. Хто він, який в одних випадках Вам допомагає, а в інших діє наперекір? Друг чи ворог? Ні те, ні інше. Це - всього лише попутник, оберігає тільки свої інтереси. Не спокушайтеся і не помиляйтеся, поставтеся до нього філософськи.

Гороскоп Скорпіон. Для правильного осмислення того, що відбувається потрібно глибинне проникнення в суть речей - усвідомлене і обережне. Всі темні кути повинні бути очищені. Це повинно бути зроблено ретельно, причому іноді необхідна кваліфікована допомога.

Гороскоп Стрілець. Вміння переконувати і заручатися підтримкою, вміння пообіцяти так, щоб потім не бути зобов'язаним, вміння пояснити, чому «а» більше «b», навіть у разі, якщо насправді «b» більше «а». Це називається талантом політика.

Гороскоп Козеріг. Кмітливість і винахідливість у практичних питаннях, вміння витягти максимум користі з мінімуму ресурсів. Добре для бізнесу і проведення ремонтних робіт в області складної техніки, точної механіки, електроніки.

Гороскоп Водолій. Ви не бажаєте не те, що відступати, але навіть і відхилятися від курсу. А тому всі бастіони - в тому числі і неприступні - берете в лоб. Як це у Вас виходить, один Бог відає. Головне, мета все ближче і ближче. Вистачило б тільки сил.

Гороскоп Риби. Багата уява, не виходить за рамки здорового глузду і законів природи, допоможе Вам підійти до проблеми з іншої сторони, а якщо особистий гороскоп не проти - тут же її і вирішити.