Гороскоп на 27 червня 2016 року

Понеділок, 27 червня 2016, 00:39
Сприятливий день для творчих та завзятих людей. Чим краще зайнятись?
Гороскоп на 27 червня 2016 року

Овен

Тиждень буде не сильно завантажений, проте кілька гострих запитань вам все ж доведеться вирішити. В особистому житті все буде не надто гладко. На перший план вийдуть проблеми, які ви довгий час відкладали на потім. Стане легше в кінці тижня - тоді і відпочинете.

 Телець

Багато в цей період будуть умовляти вас зійти з наміченого шляху. Нікого не слухайте - йдіть напролом. Будьте обережніше і уважніше за кермом, щоб уникнути небезпечних ситуацій. Багато часу займе вирішення питань, пов'язаних з дітьми. Але краще розібратися з цим зараз!

 Близнюки

Настав час приділити увагу собі коханій. Відкладіть в сторону справи, візьміть відпустку і проведіть його на природі. Гарний час для зміни зачіски, оновлення гардеробу, перегляду відносин з близькими друзями. Останнім часом ви йшли у них на поводу, пора перестати це робити.

Рак

Для вас настав один з найбільш спокійних періодів у році. Навіть якщо якісь проблеми і будуть з'являтися на горизонті, ви з легкістю з ними розберетеся. Якщо вас не влаштовує робота, займіться пошуками нового місця. Саме зараз зірки допоможуть вам знайти ідеальний варіант.

 Лев

Згадайте про друзів, з якими ви давно не бачилися. Запросіть їх на зустріч, поспілкуйтеся. Зараз це необхідно як їм, так і вам. Відпочинок в цей період краще віддати перевагу пасивному, роботу по дому по можливості перекладіть на плечі дітей і чоловіка. Можливі перепади настрою.

 Діва

З питань, які виникнуть найближчим часом, радьтеся з родичами і друзями. Поодинці вам буде не впоратися з труднощами. Будьте акуратні, підписуючи важливі документи. Постарайтеся не брати зараз кредитів і не позичати великі суми грошей у друзів.

 Терези

Ті Ваги, які довго не наважувалися поставити крапку у відносинах, все ж будуть змушені це зробити. У кого щасливий союз - в цей період будуть просто насолоджуватися один одним. На роботі на вас можуть звалитися несподівані справи. Як би вам цього не хотілося, але зробити їх доведеться.

Скорпіон

Намагайтеся не відкладати справи на потім, інакше в недалекому майбутньому ви загрузнете в завданнях, які не встигли виконати. Вдома на вас чекає серйозна розмова з одним із членів сім'ї. Ви, нарешті, вирішите наболілі питання і, якщо були ображені на людину, зможете простити її.

 Стрілець

Поки всі люди, що оточують вас, будуть відпочивати, для вас настане сама спекотна пора. Звіти на роботі, планування відпустки у сімейному колі, допомога подружці і так далі - список справ буде нескінченним. Енергію спробуйте черпати зі спілкування з приємними вам людьми. Вихідні проведіть на дачі.

 Козеріг

На цьому тижні вами може зацікавитися ефектний чоловік. Супутником життя він стане лише в тому випадку, якщо ви правильно себе поведете. Не ставайте легкою здобиччю, нехай постарається, перш ніж отримати вас. Будьте обережні з хронічними болячками.

 Водолій

Ще якийсь час вам доведеться поплакатися про те, як ви мрієте про відпустку. Поки спокій вам може тільки снитися - кількість справ зашкалює. Постарайтеся в цій метушні не закинути будинок - близьким людям зараз як ніколи потрібна буде ваша допомога і моральна підтримка.

 Риби

Зірки не радять вам зараз смітити грошима. Навпаки, якщо є можливість, почніть відкладати фінанси «на чорний день». Не рекомендується поширюватися про свої далекосяжні плани. Краще займіться їх здійсненням. Гарний час для боротьби з шкідливими звичками.