Гороскоп на 28 червня 2016 року

Вівторок, 28 червня 2016, 00:37
Про що попереджають зорі закоханих та розчарованих знаків зодіаку?
Гороскоп на 28 червня 2016 року

Овен. Робіть рівно стільки, скільки можете. Відкладіть подвиги до кращих часів. Не намагайтеся встигнути все і відразу. Інакше не встигнете нічого, шкодуватимете і зіпсуєте своє реноме.

Телець. Можлива сварка з кимось із старших родичів, особливо якщо він народжений під знаками Діви або Козерога. Будьте стримані, це може принести вам цілком відчутні бонуси.

Близнюки. Зірки рекомендують вам спуститися з небес на землю і зайнятися чимось буденним, звичним і в той же час таким необхідним. Будьте готові до того, що від вас вимагатимуть фінансового звіту або додаткових пояснень щодо того чи іншого питання.

Рак. Вам пора розім'ятися! Забудьте ключі від машини будинку, вирушайте гуляти пішки. Не забувайте про те, що десь поруч є спортзали, басейни та й взагалі просто прогулянки по пересіченій місцевості – вже здорово!

Лев. Леви приймають компліменти, радіють власним успіхом і не без підстав сподіваються на фінансове заохочення. Вечір подарує зустрічі з цікавими людьми, у яких ви зможете навчитися чомусь новому і дуже корисного.

Діва. Якщо ви давно хотіли зайнятися благодійністю або зробити якусь добру справу, сміливо втілюйте свої плани в життя. Вашої допомоги чекають на вас сподіваються, а головне – вам дуже вірять.

Ваги. Розслабитися не вийде, навіть якщо дуже хочеться. Всі чогось хочуть від вас з самого раннього ранку. Причому оточуючі впевнені, що ви можете допомогти їм навіть у найфантастичніших речах. Що ж, доведеться відповідати.

Скорпіон. Зелений чай замість міцної кави, горішки і сухофрукти замість шоколадних батончиків, нормальний обід замість чіпсів. І дійсно цікаво – чому це до вечора зовсім не болить шлунок?!

Стрілець. День спонтанних покупок. І навіть якщо вони не самим кращим чином позначаться на вашому бюджеті – не відмовляйте собі в цьому маленькому задоволенні. Річ, куплена сьогодні буде довго служити вам вірою і правдою, а головне – стане для вас щасливою.

Козеріг. Не піддавайтеся на провокації. Сьогодні ваше терпіння ніби навмисне відчувають. Стримуйте свої емоції і постарайтеся не спілкуватися в соцмережах з малознайомими людьми. Ні до чого хорошого таке спілкування не приведе, тільки вас гарненько вимордує.

Водолій. Не можна увійти в одну воду двічі. Невже ви забули цю мудрість? Так навіщо знову повертатися в минуле? Це вже пройдений етап і все це вже було.

Риби. Будьте обережні з малознайомими людьми. Причому, вам може здаватися, що людина відкритий і зрозумілий. Але, на жаль, це лише видимість. Будьте готові до неприємних відкриттів і розмов. Тому краще дотримуватися дистанцію, щоб не сильно обпектися.