Гороскоп на 29 червня 2016 року

Середа, 29 червня 2016, 00:00
День чудово підходить для того, щоб будувати плани на майбутнє.
Гороскоп на 29 червня 2016 року

Овен 
Овен буде схильний проявляти незвичайну завзятість – причому з будь-якого, навіть самого незначного, приводу. Переспорити або піддати його в цей день буде важко, та, в суті, і непотрібно. Швидше за все, вже через день-другий причина спору здасться самому Овну дрібною і сміховинною. Так що варто з-за цього ламати списи? А от заслужити репутацію нісенітного сперечальника дуже навіть легко.

Телець Телець може відчувати певне невдоволення своїм статусом. Втім, невдоволення це буде не гострим. Просто раз за разом у Тельця може виникати бажання зміцнити і покращити свій імідж в очах оточуючих. В цей день у Тельця дійсно буде шанс краще зарекомендувати себе в очах начальства. Ну, і в очах протилежної статі виставити себе у вигідному світлі можливість теж буде.

Близнюки 
У Близнюків цілком може загостритися материнський (ну, або батьківський) інстинкт. Не дивно, якщо протягом дня вам будуть неодноразово приходити в голову думки про продовження роду і зміцнення відносин з коханою людиною. В цей день у Близнюків є шанс вивести свої відносини на новий рівень: прийняти рішення про те, щоб створити сім'ю або завести дитину. Ну а якщо Близнюки хочуть просто себе порадувати, можна принести в будинок кошеня чи хом'ячка.

Рак 
Рак з одного тільки спортивного інтересу готовий буде наполегливо доводити оточуючим будь-яку свою думку, якою б безглуздою вона не була. Вступати з ним з цього приводу в суперечки – заняття абсолютно порожнє. Тим більше, що через півгодини Рак з тим же запалом може почати доводити абсолютно протилежне. Ну а самому Раку цей день краще провести у спілкуванні з дітьми або підлітками. Ось вже хто буде здатний слухати його міркування, роззявивши рота!

Лев Лев буде наполегливо йти до своєї мети, особливо якщо ця мета схожа на пачку купюр. Навіть не намагайтеся умовити Лева відступитися від своїх задумів – він сприйме це як невдалий жарт. А якщо і відступиться, то лише для того, щоб підійти до своєї мети з іншого боку. У будь-якому випадку у Лева великі шанси грунтовно поліпшити своє фінансове становище.

Діва 
Діва готова буде звивається вужем, аби тільки переконати оточуючих у своїй правоті! Інше питання, навіщо це Діві потрібно? Не краще витратити цю енергію на досягнення реальних цілей? А вже якщо і доводити щось оточуючим, то краще не свою правоту, а свою незамінність. І не кому попало, а начальнику, від якого залежить кар'єра і зарплата.

Терези 
Ваги можуть з подивом виявити в собі незвичайну гнучкість і дипломатичність. З боку це може навіть здатися поступливістю і небажанням відстоювати свою позицію. Але не тут-то було! Якщо Ваги і погодяться з чужою думкою, то зроблять це виключно для того, щоб відірватися від опонента. Надійдуть ж вони все одно по-своєму.

Скорпіон 
День у Скорпіона може пройти в нескінченних суперечках і дискусіях ні про що. І не те щоб Скорпіону було життєво важливо довести якісь зі своїх думок. Швидше, робитися це буде з простого спортивного інтересу. Скорпіон готовий азартно доводити будь-яку нісенітницю, яку і сам не особливо вірить. З цієї причини сперечатися з ним в цей день – справа порожня.

Стрілець 
День у Стрільця обіцяє пройти під знаком підвищеної активності й діловитості. Більше того, своєї власної активності Стрільцеві здасться недостатньо, тому він зробить все, щоб як-небудь запрягти в свої справи оточуючих. Головне, не робити цього занадто прямолінійно, щоб оточуючі нічого не запідозрили і не відмовилися надягати на себе ваш хомут.

Козеріг 
Козерогові непогано буде більше часу присвятити спілкуванню з дітьми. Якщо своїх дітей немає, не біда: цілком підійдуть молодші брати, сестри, племінники, ну або на крайній випадок – сусідські діти. Навіть якщо таке спілкування не принесе ніякої конкретної користі, воно наповнить Козерога зарядом позитивної енергії. А хіба цього мало?

Водолій 

В душі Водолія прокинеться не тільки великий стратег, але і великий тактик. Навіть не думайте відрадити його від будь-яких задумів – тільки неприємності наживете. Все, що Водолій задумав в понеділок, він буде прагнути здійснити будь-яким можливим для нього способом (в тому числі і йдучи по головах). І вислуховувати чужі заперечення в цей день в його плани не входить ні крапельки.

Риби 

Риби можуть відчувати серйозні сумніви, що заважають їм прийняти якесь важливе для себе рішення. Втім, якщо з-за цього Риби здадуться комусь надміру нерішучими, то даремно. Просто зірки схиляють їх ретельно зважувати кожен свій крок. Зате коли рішення буде прийнято, то сумнівів не залишиться і сліду, а будь-які спроби змусити Риб звернути з обраного ними шляху, ні до чого не приведуть.