Гороскоп на 1 липня 2016 року

П'ятниця, 1 липня 2016, 10:53
Сприятливий день для спілкування. Як не зіпсувати стосунки — читайте далі.
Гороскоп на 1 липня 2016 року

Овен

Ви будете кидатися з крайності в крайність. Вами оволодіють млявість, лінь, небажання працювати, прагнення до задоволень. Все несимпатично...

 Телець

Багато енергії і «хорошою злості» на роботу. І робота Вас боїться. А Ви озираєтеся навколо з виглядом переможця, і на обличчі у Вас написано: «Ну, де ще потрібно навести порядок?».

 Близнюки

Дуже хочеться з ким-небудь познайомитися, поспілкуватися. Просто так, для задоволення. Зайти в сусідній відділ нібито за калькулятором, або піднятися до сусідки на чотирнадцятий поверх за кавоваркою, почати з погоди - і понеслося...

 Рак

Вас чекають фінансові труднощі, викликані не стільки дефіцитом бюджету, скільки випередженням зростання бажань порівняно зі зростанням можливостей. І ще: позики і кредити сьогодні краще не оформляти.

 Лев

Рада зірок: більш ретельно дотримуйтеся традицій, раз і назавжди встановлених норм і правил, бо це – коріння, що живить всю рослину. А якщо Ви хочете щось змінити, то почніть з форми.

 Діва

Ви виявляєте собою щось середнє між павичем і солов'єм. Ще б, навколо зібралися молоді і зелені, які дивляться на Вас, як дивилися фанати гурту «Назарет» на Дена Мак ' Каферти, і чекають великих одкровень.

 Ваги

Дуже вдалий час для турбот про здоров'я, консультацій у фахівців і особливо відвідування представників нетрадиційної медицини – гомеопатів, іглотерапевтів, масажистів, травників, а можливо, і екстрасенсів. Але з вибором останніх слід бути обережніше.

 Скорпіон

Вам належить відзвітувати за виконану роботу, витрачені кошти, спожиті ресурси і т. п. І не обов'язково перед податковою інспекцією, а, скажімо, перед дружиною. До речі, це може бути і страшніше податкової.

Стрілець

Ви все ніяк не закінчите роботу – то одне заважає, то іншого бракує, то третє відволікає. У підсумку, коли все завершиться, Ви буде відчувати себе, як породілля після важких пологів.

Козеріг

У Вас клекоче енергія, але не творча, а руйнівна. Замість того, щоб затівати сварки з оточуючими по кожному незначного приводу, йдіть пиляти дрова, копати ями, забивати цвяхи... Коротше, робіть що-небудь.

 Водолій

«Я сам» – гордо Ви відповідаєте на будь-які пропозиції допомоги справою або хоча б порадою, і в результаті, дійсно, справляєтеся самостійно. Причому, кінцевий результат, природно, несе на собі відбиток Вашого неповторного почерку.

 Риби

Не займайтеся тим, до чого можна застосувати натхнення. У Вас нетворческая робота? Хто Вам сказав? А Ви подумайте, як застосувати натхнення при виконанні газозварювальних робіт!