Гороскоп на 3 липня 2016 року

Неділя, 3 липня 2016, 00:00
Астрологічний прогноз для знаків зодіаку.
Гороскоп на 3 липня 2016 року

 Овен

Пристрасті, які будуть кипіти у ваших відносинах, можуть зрівнятися тільки з пристрастями шекспірівських героїв. Ревнощі і самопожертву, потяг і байдужість, захоплення і злість — все перемішається в любовному котлі.

 Телець

Займіться собою, відвідайте косметолога, зробіть нову зачіску, поновіть манікюр. Все це сприятиме піднесенню життєвих сил і настрою. Стреси можуть знову дати про себе знати. Будьте уважні до свого здоров'я.

 Близнюки

Життєвий потенціал на висоті, тим не менш, слід уникати активності в справах, брати або давати поради, виконувати прохання. Імовірні помилки при оформленні документів, труднощі в навчанні та викладацької діяльності. Особливу обережність слід проявляти працівникам сфери послуг: удача може відвернутися від вас в будь-який момент. У другій половині дня вірогідні хороша новина або вигідну пропозицію, яке принесе значний прибуток. Вечір постарайтеся провести вдома.

 Рак

Сьогодні несприятливо починати нові справи – результат виявиться більш ніж сумнівним. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обману в комерційних операціях. Уникайте ризику, відкладіть великі покупки. Намагайтеся також уникати в цей період скупчення людей та не відвідувати громадських місць. У другій половині дня посилюються аура, здатності до досягнення намічених цілей, чарівність. В особистому житті передбачається приємна подія. Не виключено, що вам вдасться успішно вирішити виниклі любовні проблеми.

 Лев

Зірки застерігають вас від ризикованих підприємств, сумнівних знайомств і справ, пов'язаних з ризиком для здоров'я. Якщо вас запросили в гості, постарайтеся у ввічливій формі відмовитися або перенести свій візит на інший час. Можливо, чекають фінансові втрати, побутові клопоти або сімейна сварка. Розберіться у своїх почуттях, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі. Не давайте необдуманих обіцянок. Сни слід тлумачити навпаки.

 Діва

Сприятливий день, який обіцяє підтримку вищих сил, покровителів, партнерів. Зростуть життєвий потенціал, везіння, діловитість. Без особливих зусиль ви зможете здійснити безліч вигідних ділових операцій або добитися розташування цікавить вас людини.

 Терези

Миролюбний настрій і вміння поступатися стануть запорукою гарного настрою і самопочуття. Налаштуйтеся на альтруїзм, і удача буде супроводжувати вам. Увечері сходіть у гості.

 Скорпіон

Не проявляйте скупість і не ставте власні інтереси вище інтересів близьких. Дайте вихід негативної енергії - займіться спортом або виберіть будь-яке інше фізичне навантаження.

 Стрілець

Домашні справи будуть віднімати багато сил і викликати роздратування. Зняти стрес допоможуть заняття йогою і дихальна гімнастика. Бережіть нервову систему і шлунок. Відмовтеся від алкоголю.

 Козеріг

Ваші енергійність і цілеспрямованість можуть бути неправильно зрозумілі партнерами. Можливо, вам вдасться реалізувати задумане або створити щось видатне, однак це викличе ускладнення у відносинах з оточуючими людьми. Зірки радять зайнятися творчою діяльністю.

 Водолій

Сприятливий день для комерційних угод і ризикованих підприємств. Все буде сприяти зростанню вашої популярності та авторитету. Ваша думка не залишиться без уваги того, хто хоче його знати. Сприятливий день для зустрічей з коханою людиною, романтичних знайомств.

 Риби

Сьогодні службові справи і міжособистісні відносини зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни та організованості, проте успіх обіцяє бути ілюзорним. Постарайтеся не замикатися на своїх проблемах або невдачі. Ви повинні приділити увагу здоров'ю близьких людей, а особливо здоров'ю дітей.