Гороскоп на 4 липня 2016 року

Понеділок, 4 липня 2016, 00:00
Непростий початок робочого тижня. Молодий Місяць ще не настав, та й ми ще не готові перегорнути нову сторінку свого життя...
Гороскоп на 4 липня 2016 року

Овен 
Непередбачуваний день, коли успішно добиватися свого Овен може самими нестандартними методами! Якщо в якійсь із сфер свого життя Овен запланував зміни, сміливий крок або експеримент, в цей день він цілком може спробувати. Навіть не надто надійні проекти, що вимагають частки авантюризму, можуть несподівано «вистрілити» прямо в «десятку»! Крім того, гороскоп дуже сприятливий для любові – в цей день Овен здатний приємно здивувати свого партнера.

Телець 
У Тельців на перший план обіцяють вийти лідерські та організаторські здібності. Навколишні самі будуть тягнутися до нього, Тельцю ж залишиться тільки вести їх за собою, направляючи і надихаючи. В колі сім'ї та друзів Телець здатний організувати пікнік або веселу вечірку, а в сферах, пов'язаних з роботою і кар'єрою, – вигідно проявити себе, продемонструвавши організаторський талант колегам і начальству. Це хороша можливість для нього зробити хороший крок по кар'єрних сходах.

Близнюки 
Зірки обіцяють Близнюкам день несподіванок і відкриттів! Події можуть змусити їх змінити свою думку в якомусь питанні або ж хтось з оточуючих зуміє їх здивувати. Не виключено, що людина, про яку Близнюки вже склали свою думку, постане перед ними в несподіваному амплуа. Або ж Близнюки і самі зроблять щось екстраординарне – таке, чого від них ніхто не очікував. Що ж, життя набагато цікавіше наших уявлень про неї, і у Близнюків буде шанс в цьому переконатися.

Рак В життя Раку можуть увірватися події чи новини, які здатні багато чого змінити. Мова не обов'язково йде про новини зі знаком «плюс» або «мінус» – це може бути все що завгодно: і подорож, і зустріч і знайомство, і раптово спалахнули почуття, і пропозиція про нову роботу. зірки попереджають Рака про те, що не варто пускати ситуацію на самоплив. Йому необхідно в будь-якому питанні прийняти свідоме, виважене рішення, адже події можуть виявитися поворотними, зустрічі – доленосними, а почуття на все життя.

Лев 
Які б рішення Лев не брав, керуватися при цьому він буде не логікою, а інтуїцією: логіка не дозволить Леву точно зрозуміти, що треба робити, а що ні. А ось голос інтуїції у Лева буде особливо гучним. Завдяки йому, вночі Лев може бачити яскраві сни, а вдень – чути підказки свого підсвідомості. зірки радять йому не ігнорувати свій внутрішній голос – його поради допоможуть Леву тонко відчувати момент і діяти в правильному ключі.

Діва У відносинах Діви з близькою людиною може виникнути напруженість. Можливо, їй відкриються якісь несподівані факти його біографії або негативні риси. А може бути, Діва в суботу просто буде занадто вимоглива до всіх, хто знаходиться з нею поруч, а у спірних питаннях не налаштована на компроміс. Зірки радять їй гарненько зважити всі «за» і «проти»: варто нагнітати напруженість і роздувати з мухи слона? Звичайно, роздратування і гнів ніколи не бувають без причини, ось тільки ця причина рідко буває переконлива.

Терези 
Зірки радять Терезам вільний час провести там, де життя б'є ключем, щоб як слід повеселитися! Куди саме звернутися, залежить від їх смаку: комусь подобається театр, а хтось віддасть перевагу похід на рок-концерт, на пафосну вечірку або в кіно. Головне, щоб Ваги поринули у вир спілкування: всі свої можливості вони зустрінуть саме там. Комунікабельність Ваг допоможе їм піднести себе в найвигіднішому світлі і зав'язати цікаві (і перспективні) знайомства.

Скорпіон 
Скорпіон буде налаштований насолоджуватися життям, як справжній епікуреєць! День не схиляє його до того, щоб комусь щось доводити або кудись поспішати. Навпаки, Скорпіон буде налаштований за будь-яку справу братися неспішно, а якщо можливо – і зовсім його відкласти. зірки радять Скорпіону присвятити цей день собі, а також рідним і друзям. Можна влаштувати дружню вечірку, вибратися куди-небудь в театр або кафе. Скорпіон зуміє оцінити прекрасне у всіх його проявах, будь то хороший спектакль, тепло дружнього спілкування, музика, любов або смачна їжа.

Стрілець 
У справах Стрілець буде відчувати себе не кращим чином, аж до того, що його може то і справа хилити в сон. Однак зірки обіцяють, що якщо він подолає апатію, то не пошкодує! День надасть йому цікаві можливості, скористатися якими Стрілець зможе, тільки якщо повністю увійде в робочий ритм. Не виключено, що ці можливості будуть пов'язані з інформаційними потоками – від інтернету і книг до розмов, пліток і чуток. Так що Стрільцеві варто тримати вуха відкритими, а ось рот на замку – сказавши що-небудь не подумавши, він ризикує нашкодити собі.

Козеріг 
Фінансові справи Козерога впевнено підуть в гору! Можливо, протягом дня йому надійде цікава пропозиція або хтось із знайомих віддасть борг; може бути, начальство вирішить підвищити йому зарплату або Козерогові прийде в голову чудова ідея, як розбагатіти. Так чи інакше, Козерогові варто уважно розглядати будь-які приходять до нього фінансові ідеї і можливості – навіть якщо на перший погляд вони здадуться дивними.

Водолій 
Головною рисою Водолія може стати спонтанність: його настрій стабільним не назвеш! З одного боку, Водолій може нервувати і дратуватися на людей, які потрапили йому під гарячу руку, з іншого ж – здатний на великодушний вчинок або інший несподіваний крок. Більше того, не тільки вчинки, але й почуття Водолія можуть бути підвладними логіці. Протягом дня в ньому здатна раптом прокинутися дружня симпатія до когось або спалахнути любов.

Риби 
Рибам варто підкоритися течією обставин: вони можуть опинитися в ситуації, коли будуть безсилі що-небудь зробити. Приміром, у них перехоплять ініціативу або не прислухаються до їхньої думки, а може бути, Риби просто будуть не в змозі вплинути на події... Якщо щось подібне станеться, зірки радять Рибам змиритися і покластися на волю долі. Плисти за течією – наймудріше, що вони можуть зробити.