Гороскоп на 6 липня 2016 року

Середа, 6 липня 2016, 00:00
Активний, продуктивний день. Але можливі нюанси...
Гороскоп на 6 липня 2016 року

Овен

Ваша активність дещо знизиться. Перш ніж діяти, ретельно вивчіть ситуацію і, прорахувавши всі можливі варіанти, виберіть найкращий. Несприятливі індивідуальні заняття: якщо ви захочете якимось чином виділитися, то не варто старатися – все одно вам цього зробити не вдасться або результат виявиться прямо протилежний очікуванням.

 Телець

Астрологічний прогноз на сьогодні радить Тельцям визначити мету: іноді процес досягнення результатів для вас важливіше, ніж сам результат. Вірогідні ускладнення у відносинах з друзями: характерне для вас почуття власної гідності і деяка холодність у спілкуванні може бути неправильно витлумачена і прийнята за зарозумілість, і гордовитість.

 Близнюки

Зірки припускають несподіваний поворот у вашому житті, причому не обов'язково позитивний. Ймовірно, високий життєвий потенціал і жага діяльності змусять вас задовольнити миттєвий інтерес, ризикнувши всім заради примарних цілей. Пристрасть до ефектних вчинків, непостійність у поєднанні з діловою практичністю можуть призвести до глибоких суперечностей у вчинках і викликати щонайменше крайнє здивування оточуючих. Бережіться: можливо, вас чекають розчарування і провали не тільки в роботі, але і в особистому житті.

 Рак

Ваші активність і завзятість неодмінно привернуть увагу начальства і товаришів по службі. Сьогодні ви цілком можете розраховувати на успіх у вирішенні своїх проблем або на просування по службовій драбині. Велика ймовірність деякого підвищення фінансового становища – виграшу, знахідки чи подарунка. Ймовірно, нове знайомство або привабливу пропозицію, яку слід прийняти, не лише урізноманітнить ваше життя і підніме матеріальне становище, але і подарує нових друзів.

 Лев

Взаєморозуміння і бажання шукати компроміси відсутні майже повністю, і, якщо вам чекає серйозна розмова з начальством або звернення в державні інстанції, зберігайте самовладання і витримку. Не падайте духом: швидше за все ви не зможете подолати всі труднощі і перешкоди, які стоять на вашому шляху. Можливо, з тактичних міркувань вам доведеться змінити манеру поведінки чи ставлення до партнерів.

 Діва

З самого ранку очікуйте непорозумінь і розбіжностей з оточуючими людьми. Ваше прагнення до змін і негативне ставлення до будь-яких форм примусу можуть створити проблеми у відносинах з керівництвом. Відсутність дипломатичних талантів робить вас уразливими, однак завдяки розуму і винахідливості ви завжди можете знайти вихід з будь-якої критичної ситуації.

 Терези

День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення. Будь-які контакти можуть привести до негативних результатів. Проявіть стриманість, інакше ваша внутрішня енергія, вирвавшись на свободу, зруйнує все позитивне у відносинах з близькою людиною.

Скорпіон

Сьогодні не рекомендується розширювати сферу діяльності, шукати нові джерела заробітку, займатися новими справами або давати поради. Удача може відвернутися від вас в будь-який момент: намічені плани не здійсняться, починання потерплять крах, дружнє участь обернеться ворожнечею. Уникайте властивих вам різких суджень і висловлювань, про які потім доводиться шкодувати.

 Стрілець

Не виключено, що сьогодні у вас з'являться нові плани, які повністю змінять стиль і рівень роботи, або ви отримаєте пропозицію про участь у спільному проекті, сулящем непогані грошові доходи. Приймайте рішення самостійно, не радячись з довіреними особами, – покладайтеся на інтуїцію. Можливо, що сьогодні ваше особисте життя дивним чином переплететься з професійною діяльністю, що спричинить за собою певні зміни у вашому положенні.

 Козеріг

Сьогодні намагайтеся не відволікатися на другорядні деталі і не витрачати час на порожні розмови. Згаяне зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому. Можливі деякі зміни в особистому житті. Вам слід зробити вибір між любовної пристрастю та своїм становищем у суспільстві.

 Водолій

Уникайте поїздок, спілкування з незнайомими людьми або отруєння. Легковажне ставлення до свого здоров'я або напружена робота може стати причиною нервового зриву або захворювання. У сфері професійної діяльності не виключені великі фінансові втрати. Зустріч зі старим знайомим може привести до несподіваного повороту в долі.

 Риби

Сьогодні серйозний день, пов'язаний з духовними пошуками. Посилюється дар передбачення і інтуїція, але необхідна стриманість, щоб спілкування принесло позитивні результати. В прояві почуттів слід виявити обачність, навіть деяку жорсткість – це дозволить вам краще розгледіти предмет своєї уваги і захистить від можливих неприємностей у відносинах.