Гороскоп на 7 липня 2016 року

Четвер, 7 липня 2016, 00:00
Досить непростий день. Особливо для тих, хто чогось дуже хоче...
Гороскоп на 7 липня 2016 року

Овен 
Овен ризикує випробувати занепад сил – йому буде нелегко взятися навіть за найпростішу роботу. Саме тому він із задоволенням відкладе в дальній ящик все, що тільки можна відкласти. Якщо ж справи зажадають від нього активного втручання, Овен здатний внести плутанину і хаос. Втім, виною всьому не стільки фізичний стан Овна, скільки його душевний настрій песимістичний. Зірки обіцяють, що досить Овну здригнутися і перестати хандрити, як день відкриє перед ним непогані можливості.

Телець 
Телець буде переповнений яскравими емоціями! День наділяє його живою уявою, завдяки чому Телець зможе проявити себе у творчості. Однак головне, що обіцяють йому зірки, – це спонтанність почуттів: Телець може випробувати цілий вир пристрастей. Приводом здатне послужити все, що завгодно – посмішка, запрошення на побачення, власні фантазії або чийсь натяк. День Тельця буде розфарбований всіма кольорами веселки – і все завдяки переживанням, примушує його серце битися швидше.

Близнюки 
У Близнюків буде шанс здобути перемогу в якомусь питанні. Це може бути і успішне завершення проекту, і перемога в любові, і можливість взяти верх у суперечці. Зірки радять Близнюкам скористатися цим для того, щоб не тільки закріпитися на досягнутих рубежах, а й просунутися вперед, потіснивши конкурентів. Вівторок ідеально підходить для того, щоб ставити перед собою амбітні плани, домагатися бажаного і займатися кар'єрою.

Рак Зірки надають Раку хороші можливості, але щоб їх не втратити, йому доведеться дуже швидко діяти і думати! Швидше за все, ситуація вимагатиме від нього діяти спритно і нестандартно, і Рак буде володіти всім необхідним для цього набором якостей: комунікабельністю, швидкою реакцією і авантюрною жилкою. Все це допоможе Раку завойовувати симпатії оточуючих і обернути будь-яку подію собі на користь, перетворивши навіть «мінус» впевнений «плюс».

Лев 
Лев може сміливо втілювати в життя будь-які, навіть самі грандіозні плани! Зірки дарують Леву успіх в амбітних починаннях. І в роботі, і в коханні, і в інших сферах життя якщо Лев затіє глобальний проект, то не пошкодує: з часом його плани втіляться в життя, а результат буде вище очікувань. Ось чому Леву не варто розмінюватися на дрібниці і присвячувати цей день звичайним буденним турботам. Не бійтеся мріяти і дерзати – вас чекають нові горизонти!

Діва Діві належить зробити вибір на якомусь питанні. Можливо, це питання навіть не здасться їй важливим, проте зірки попереджають: від того, яким буде рішення, залежить багато що в її подальшій долі. Саме тому, роблячи сьогоднішній вибір, Діві не варто довіряти скороминущим емоціям, порад з боку і тим більше «орел» і «решке». Тільки підійшовши до питання вдумливо і відповідально, їй не доведеться шкодувати ні про що.

Терези 
Ваги будуть налаштовані безкомпромісно: все або нічого. Вони будуть ясно бачити мету, прагнути до неї, і це знайде відображення в їх вимогливості до себе і до оточуючих. Не дивно, якщо весь день Ваги будуть відчувати незадоволеність, критикуючи і подхлестивая тих, хто знаходиться з ними поруч. З точки зору Ваг, вони просто хочуть, щоб справи йшли добре, а от з точки зору оточуючих, експлуатують і командують. Втім, завдяки такому підходу, Ваги дійсно можуть домогтися багато чого. Але тільки не у відносинах з людьми.

Скорпіон У характері Скорпіона буде переважати незалежність. Думка оточуючих буде хвилювати його найменше – Скорпіон упевнений у своїй правоті і в усьому, що він робить. З одного боку, такий настрій здатний допомогти йому в бізнесі і в прийнятті рішень, проте він може бути причиною сварок. Втім, якщо хтось захоче співпрацювати з ним, досить не сперечатися, а навпаки – запитати у Скорпіона ради. Скорпіон охоче зіграє роль мудрого наставника: поділиться досвідом, підтримає і допоможе!

Стрілець 
Енергійності Стрільця оточуючі можуть тільки позаздрити: в його гороскопі переважають такі якості, як активність, працездатність і впевненість у собі. Не дивно, якщо з таким зарядом бадьорості і сил Стрілець кинеться, як на амбразуру, на найскладніші справи – на розгрібання старих завалів, нові проекти, рішення гострих питань. Зірки запевняють Стрільця в тому, що, за що б він не взявся, все в його руках буде сперечатися. Головне – намагатися не надто дратувати оточуючих своєю залізобетонною упевненістю в собі.

КозерігНесподівані труднощі можуть застати Козерога зненацька, проте хороша новина полягає в тому, що у нього буде чимало сил і енергії, щоб з цим боротися! Зірки наділяють Козерога такими якостями, як сила волі, комунікабельність і дар переконання, завдяки яким він здатний будь-яку ситуацію повернути собі на користь. Адже за будь-якими обставинами найчастіше стоять конкретні люди, а з людьми (навіть самими незговірливими) Козеріг зуміє домовитися.

Водолій 
Справжньою музикою для Водолія буде мова сухих фактів і цифр, а от все, що важко обгрунтувати логічно, йому буде даватися з працею. Ось чому зірки не радять Водолію покладатися на таку ненадійну річ, як інтуїція. Зате точні розрахунки і аналіз фактів будуть даватися йому на подив легко. Присвятивши цей день точним наукам, планування і фінансів, Водолій не пошкодує. Він здатний на багато чого – наприклад, привести в порядок рахунки, розрахувати бюджет або придумати геніальний план того, як збагатитися!

Риби 
Впевненість Риб в собі ризикує перерости у самовпевненість і пошкодити їх справах. Як інакше пояснити той факт, що Риби здатні відмовитися від допомоги оточуючих і ігнорувати поради, вважаючи, що самі знають, як краще? Зірки попереджають, що навіть якщо Риби впевнені в чомусь на всі сто відсотків, це не означає, що вони насправді мають рацію: їх досвіду і вмінь може не вистачити для вирішення якогось питання. Найбільша помилка – це думати, що не помилишся. Тільки пам'ятаючи про це, Риби зможуть досягти успіху.