Гороскоп на 8 липня 2016 року

П'ятниця, 8 липня 2016, 00:40
Досить сприятливий і миролюбний день, хоча можливі певні перешкоди...
Гороскоп на 8 липня 2016 року

Овен 

Поведінка Овна багато в чому залежить від того, як будуть розвиватися події. Зірки наділяють його запасами прихованої енергії, проте звільнитися ця енергія здатна лише в авральному режимі. Так що якщо цей день не поставить перед Овном ніяких надзавдань, начебто авралу на роботі або порятунку світу, в його гороскопі будуть переважати апатія і лінь. Однак досить статися чогось непередбаченого, як Овен покаже набагато більше того, на що він здатний!

Телець
В житті Тільця можливі будь-які випадковості, в тому числі і такі, які припадуть Тельцю не по душі. Запізнення з-за зламалися годин, згоріла яєчня, «стрілка» на колготках, що виник на порожньому місці спір... Все це і багато чого іншого може очікувати Тільця в цей непередбачуваний день. Щоб звести до мінімуму непорозуміння, зірки радять Тельцю менше витати в хмарах і зосередитися на тому, що його оточує. Проявивши організованість, Телець покладе кінець небажаним сюрпризів, залишивши двері відчиненими тільки для приємних несподіванок.

Близнюки 
Зірки радять Близнюкам зануритися у фантастичний світ віртуальної реальності! Щоб почати подорож в Матрицю, Близнюкам досить відкрити цікаву книгу або купити квиток на фільм. Яскрава уява, яким наділяє Близнюків цей день, зробить все інше: Близнюки отримають справжнє задоволення, споглядаючи неіснуючі, але такі реальні, світи. Це допоможе їм відпочити від буденних справ і зарядитися позитивною енергією. Тим більше що до вирішення конкретних завдань день їх все одно не схиляє.

Рак 
Зірки не радять Раку братися за будь-які справи, де він змушений покладатися на інших, – вільно чи мимоволі навколишні здатні його підвести. Це стосується будь-яких завдань і питань, які Раку доведеться вирішувати, будь то робітники або особисті. Щоб справи протягом дня просувалися гладко, Раку необхідно сподіватися лише на одну людину на світі: на себе самого. Ну а проекти, що потребують злагоджених колективних дій, краще відкласти на потім.

Лев 
Лев ризикує стати об'єктом нападок і причіпок з боку оточуючих. У першу чергу це стосується далеких знайомих і колег, однак не виключено, що навіть від коханої людини або кращих друзів Леву доведеться вислухати свою порцію критики. Можливо, хтось з оточуючих буде незадоволений його словами, зовнішнім виглядом або продуктивністю роботи. Хто б це не був, він про це пошкодує: якщо Лева як слід розлютити, він не полізе за словом у кишеню і зуміє дати відсіч кривдникові!

Діва 
Зірки віщують Діві відмінний день, коли вона здатна демонструвати оточуючим лідерські якості і переможний настрій! При цьому чим більше складнощів буде на її шляху, тим краще: Діва здатна увійти в бойовий азарт, прибираючи з дороги суперників та долаючи перешкоди. Зірки радять Діві не розмінюватися на дрібниці, а взятися за ті справи, в яких вона бачить найбільший потенціал. Її енергійність і цілеспрямованість допоможуть їй зробити крок назустріч успіху.

Терези 
Відмінною рисою в гороскопі Терезів може стати нестача впевненості в собі і нескінченні коливання. З-за такого настрою Терезам буде складно прийняти будь-яке рішення, навіть якщо від них буде потрібно всього лише вибрати одну сукню з двох. Якщо ж ситуація вимагатиме від них стрімких дій, Ваги ризикують «зависнути» або зробити необдуманий крок. Щоб цього не сталося, їм необхідно зберігати холоднокровність. А краще – уникати будь-яких відповідальних кроків.

Скорпіон Ситуація може змусити Скорпіона відмовитися від якихось своїх планів. Мова може йти про що завгодно – про плани на вечір, на відпустку, на побачення, на ремонт... Якщо це станеться, зірки радять Скорпіону змиритися. Поступившись ніж у середу, Скорпіон не пошкодує – з часом це здатне наблизити його до мети і забезпечити успіх. А ось чого Скорпіону точно не варто робити, так це скаржитися на свої проблеми оточуючих. Пам'ятайте, дев'яноста відсоткам людей ваші проблеми не цікаві, а інші десять раді, що вони у вас є.

Стрілець У гороскопі Стрільця буде переважати внутрішню рівновагу і бажання поділитися з оточуючими своїм позитивом. Завдяки цьому, Стрілець буде схильний проявляти підвищену турботу про тих, хто перебуває з ним поруч. Він може взяти когось під свою опіку, допомогти справою або дружнім радою, вислухати. Втім, від такої благодійності Стрілець не залишиться в накладі – вдячність оточуючих підніме Стрільця і в чужих, і у власних очах.

Козеріг 
Козеріг може з подивом виявити, що оточуючі намагаються таємно або явно маніпулювати ним! Друзі, колеги і навіть кохана людина навряд чи упустять можливість трохи покомандувати Козерогом, нехай навіть з самих благих спонукань. Самому ж Козерогові буде важче звичайного чинити опір впливу ззовні: він здатний випускати ініціативу з рук, надаючи її іншим. Якщо Козерогові не подобається такий стан справ, зірки радять йому проявляти твердість, кажучи оточуючим «ні» і заважаючи їм сісти собі на шию.

Водолій 
День буде схиляти Водолія до бурхливої діяльності, але йому необхідно стримуватися, щоб не наламати дров! Саме Йому легше всього впасти в оману і зробити якусь прикру помилку. Більше того, через свою неуважність Водолій може помилитися навіть на порожньому місці, у питанні, що він знає як свої шість пальців! Ось чому зірки радять йому взяти тайм-аут і як слід відпочити. Ну а справи почекають – так буде надійніше.

Риби 
Зірки радять Рибам присвятити якомога більше часу собі і всьому, що їм подобається, будь то хобі, фітнес, спа-салон, їжа або шопінг. День обіцяє порадувати Риб приємною розслаблюючою атмосферою, дозволяючи відчути гармонію зі світом і собою. А ось в оточенні великої кількості людей – в робочому колективі або навіть на дружній вечірці – Риби будуть відчувати себе не в своїй тарілці. Їм просто необхідно вирватися з суєти, щоб побути наодинці з собою. Чи з людиною, яку вони люблять.